Nemzetközi foci

Ronaldinho kontinenst válthat

Egybehangzó sajtóhírek szerint a korábbi aranylabdás elhagyja az Atletico Mineirót, és komoly esély van rá, hogy Ausztráliában folytatja – de szóba jöhet az MLS, Európa és Boca Juniors is.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Kiváló évet tudhat maga mögött a PSG, a Barca és a Milan egykori klasszisa, hiszen sziporkázó játékkal segítette hozzá brazil csapatát a Libertadores-kupához. Alexandre Kalil, az Atletico Mineiro elnöke és Ronaldinho szerdán, sajtótájékoztatón jelentik be, hol folytatja a 34 éves játékos. Nyugdíjról egészen biztosan szó sem lesz…

Menedzsere szerint 42 éves koráig pályán marad a klasszis, aki 88 mérkőzésen 28 gólt szerzett a Mineiróban. A támadót gyakorlatilag az egész világ meg akarja szerezni, még hivatalosan be sem jelentették a távozását, már bejelentkezett érte a Fluminense, a Boca Juniors, illetve a teljes MLS.
Közben az ausztrál lapok is arról cikkeznek, hogy az A-League klubjai tárt karokkal várják, mint írják, „ő pontosan az a típus, akit meg kell szerezni”. A menedzser szerint, aki közreműködött Del Piero Sydneybe szerződésében, Ronaldinho „imádná az ottani életstílust, a rajongók is imádják őt, mindenki ismeri és mindenkit szórakoztat”, így Ausztráliában a helye.
A Fox Sports helyi kiadása tudni véli, hogy a Melbourne-i klub élen jár a világbajnok leszerződtetésében. Szerdán kiderül, merre indul tovább Ronaldhinho.

Olvasói sztorik