Nemzetközi foci

Szombaton Manchester United – Real Madrid a tévében

Az Egyesült Államokba zajló International Champions Cup keretein belül mérkőzik a két sztárcsapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Egyesült Államokba zajló International Champions Cup felkészülési tornán rendezendő Manchester United – Real Madrid találkozót a C8 csatorna közvetíti augusztus 2-án – magyar idő szerint – 22 órai kezdettel. Az ICC másik három összecsapása a Sport2-n lesz látható aznap.

Már az Egyesült Államokban tartózkodik Európa nyolc sztárcsapata (AC Milan, Internationale, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Olympiakosz, Real Madrid, AS Roma), hogy összemérje erejét az International Champions Cup keretein belül. Az eddig lejátszott öt meccsen 17 gól született, és már tizenegyespárbajt is vívtak.

Az egyik leginkább várt, legpikánsabb ütközetet a csoportkörben a Manchester United és a Real Madrid vívja szombat este. Az első körben a spanyolok 1-1 után tizenegyesekkel kaptak ki az Intertől, az angolok pedig gólokban gazdag mérkőzésen verték meg az AS Romát (3-2).

Bár a két csapat kerete még nem teljes, így is világsztárok lépnek majd pályára az Egyesült Államok egyik emblematikus sportkomplexumában, a Michigan Stadiumban. Cristiano Ronaldo már csatlakozott a madridiak keretéhez, a játéka még kérdéses, de például Gareth Bale, Wayne Rooney és Juan Mata szinte biztosan pályára lép. Manchesteri oldalon nagyon örülnek neki, hogy a kispadon már az idei vébén bronzérmet szerző holland mester, Louis van Gaal foglal helyet.

A nagy érdeklődést mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a szervezők reményei szerint ez az ütközet lesz minden idők legnézettebb labdarúgó-mérkőzése az Egyesült Államokban. Ehhez 101.799 jegynél kell többet eladniuk a közel 110 ezres arénába, ami állítólag nem lehetetlen küldetés.

A Manchester United – Real Madrid rangadót a Sport TV jóváhagyásával a C8 közvetíti 22 órától. Az ICC három további mérkőzése aznap a Sport2-n lesz látható, míg a miami finálét a Sport1 közvetíti augusztus 5-én, hajnali 2 órás kezdettel.

Az ICC utolsó két játéknapjának menetrendje

Augusztus 2. szombat, 19 óra: Internazionale – AS Roma (Sport2)

Augusztus 2. szombat, 21 óra: Olympiakosz – Manchester City (Sport2)

Augusztus 2. szombat, 22 óra: Manchester United – Real Madrid (C8)

Augusztus 3. vasárnap, 00.15: Liverpool FC – AC Milan (Sport2)

Augusztus 5. kedd, 2 óra: döntő (Sport1)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik