Nemzetközi foci

Liverpool: horvát védő érkezett

A Southampton horvát védője, Dejan Lovren a Vörösöknél folytatja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az angol Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapata új védőt igazolt. A következő szezont már az Anfield Roadon kezdi meg Dejan Lovren, a horvát támadó az előző szezont a Southamptonnál töltötte, korábban pedig Lyon, illetve a Dinamo Zágráb színeiben játszott.
Angol sajtóinformációk szerint a Liverpool 25 millió eurót fizetett a játékosért, aki ezzel a klub történetének legdrágább védője lett. Az Vörösök legfrissebb igazolása a klub honlapján nyilatkozott, ahol elmondta: egy álom vált valóra a szerződés aláírásával. A 25 éves játékos a szurkolóknak is üzent:
– Olyan játékos vagyok, aki mindig 100%-ra törekszik. Tudom, különleges lesz játszani az Anfielden, alig várom, hogy bemutatkozhassam.

Loic Rémy nem lesz a Liverpool játékosa

Lovren mellett még egy új játékos leigazolását jelenthette volna be a Liverpool, a klub ugyanis már minden lényeges kérdésben megegyezett a Queen Park Rangers támadójával. Szigetországi hírforrások szerint a francia válogatott csatára az orvosi vizsgálaton nem ment át, ezért az aláírás is elmaradt. A Liverpool hivatalos honlapja egyelőre nem reagált az angol a lapértesülésekre.

Olvasói sztorik