Nemzetközi foci

Navas még nem a Realé

A Napoli a Liverpool kapusát, az Inter és az Atléti a Manchester United csatárát vinné. A nap átigazolási pletykái egy helyen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Cikkünk folyamatosan frissül!


Néhány napon belül dönt Di María

Angel di María menedzsere a spanyol Cope rádiónak elmondta, a Real Madrid középpályása az elkövetkezendő napokban dönt jövőjéről.


Védőt vett a Fiorentina

Az olasz Fiorentina hivatalos honlapján számolt be arról, hogy megvásárolta José Maria Basantát a mexikói Monterrey csapatától. A 30 éves argentin védő sajtóhírek szerint 2,5 millió euróért érkezett.


Argentin középpályás érkezett a Juvéhoz

A Juventus egy évre kölcsönvette az Udinesétől Roberto Maximiliano Pereyrát. A 23 esztendős argentin középpályás a szezon végén 14 millió euróért végleg a Zebrákhoz igazolhat – írja a klub hivatalos honlapja.


18 éves csatárt venne a Dortmund

Svéd csatártehetség érkezhet a Borussia Dortmundhoz. A Bild azt írja, a BK Hacken 18 esztendős játékosa, Carlos Strandberg 1,5 millió euróért a németeké lehet, s öt éves szerződést kötnének a támadóval.


Falcao kölcsönben a Realnál?

Az ABC szerint közel az egyezség Falcao ügyében, aki egy évre kölcsönbe kerülhet a Real Madridhoz. A Királyi Gárdának a szezon végén opciós joguk lenne a támadó megvásárlására.


Sokan vinnék a Benfica csatárát

A Liverpool, az Atlético Madrid és a Monaco is megvásárolná a Benfica argentin támadóját, Nicolás Gaitánt. A 26 esztendős játékos kivásárlási ára 45 millió euró. – RMC


Hosszabbított a ghánai válogatott csapatkapitánya

Asamoah Gyan 2018-ig meghosszabbította szerződését az Al Ain csapatával – írja a klub hivatalos honlapja.


Fred visszatért a Sahtarhoz

Korábban hat játékos döntött úgy, hogy az orosz-ukrán válság miatt nem tér vissza a Sahtar Donyeckhez, ám egyikük, a brazil Fred meggondolta magát.


Diego López nem megy a Napoliba

“A Napoli nem érdeklődik a Real Madrid kapusa, Diego López iránt” – mondta az olasz klub vezetőedzője, Rafa Benítez.


Új szerződést kaphat Gerrard

Steven Gerrard két évvel meghosszabbíthatja jövő nyáron lejáró szerződését a Liverpoollal. A 34 esztendős középpályás az elkövetkezendő három évben – amely pályafutása utolsó három szezonja lehet – 150 ezer fontot keresne hetente, tízezerrel többet, mint jelenleg. – Daily Star


Arsenal: 10 millió Balotelliért + Joel Campbell

A Tuttosport információi szerint a Milan hajlandó eladni Mario Balotellit az Arsenalnak. Cserébe 10 millió eurót, plusz Joel Campbell játékjogát kérnék.


Az Atléti is leigazolná a Lille belgáját

Divock Origi a Liverpool helyett az Atlético Madridban köthet ki, a spanyol bajnoknak ugyanis nagyon nagy szüksége van támadókra. A Lille 19 esztendős belga válogatott játékosa 12 millió euró körüli összegért válthat klubot. – Marca


Holland támadót akar Van Gaal

A Manchester United holland támadóval erősítene. Louis van Gaal kiszemeltje a PSV 20 esztendős játékosa, Memphis Depay, aki a Metro szerint az első évben még kölcsönben maradna Eindhovenben.


Robinho visszatérthet Brazíliába

A Globoesporte szerint a brazil Flamengo három nagy szponzor segítségével megvásárolná Robinhót a Milantól.


A Milan védőjét akarja a Juventus

Massimiliano Allegri megerősítené a Juventus védelmét, ennek érdekében kinézte magának Christian Zapatát, akinek meg vannak számlálva a napjai a Milannál. – Gazzetta dello Sport


Navas még nem a Realé

“Keylor Navas még nem a Real Madrid játékosa, jelenleg három kapusunk van” – mondta Carlo Ancelotti a goal.com-nak.


Chicharito Simeone célkeresztjében

David Villa és Diego Costa távozás után csatárt venne az Atlético Madrid, Diego Simeone kiszemeltje Javier Hernández, akit az Inter is szeretne elcsábítani a Manchester Unitedtől. – Daily Express


Marint vinné a Hannover és a Besiktas

Marko Marin távozhat a Chelsea-től. A 25 esztendős szélső iránt a Hannover és a Besiktas érdeklődik. – Daily Mail


Ajánlatot várnak Reináért

A Liverpoolnál arra számítanak, hogy az átigazolási szezon végéig megoldódik Pepe Reina sorsa. A kapusért állítólag a Napoli érdeklődik. – Daily Telegraph

Olvasói sztorik