Nemzetközi foci

Cazorla hamarosan aláírhat Madridba

Santi Cazorla a spanyol bajnokhoz igazolhat, az ágyúsok közben lemondtak Khediráról, Vlaar nemsokára a Spurs játékosa lehet.

Cikkünk folyamatosan frissül!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Douglas Costa sorsa kérdéses

Miután a Shaktar Donyeck brazil labdarúgója megtagadta, hogy visszatérjen csapatához az ukrajnai események hatására, több európai élcsapat, így többek közt az AC Milan, a Tottenham és az Arsenal is jelezte, szívesen szerződtetné őt – írja a Sky Sport Italia.

Firmino közel az Arsenalhoz

A Tuttomercatoweb.com úgy értesült, az Arsenal hamarosan ajánlatot tesz a Hoffenheim brazil karmesteréért, a 22 esztendős Roberto Firminóért, akit korábban a Chelsea-vel és a Liverpoollal is összeboronáltak Angliában. A brazil labdarúgó a hírek szerint szívesen költözne Londonba.

Eto’o maradhat Londonban

Ugyan korábbi fizetése jelentős részéről le kéne mondania, a Daily Mirror információi szerint Londonban maradhat Samuel Eto’o a Chelsea korábbi játékosa. A kameruni labdarúgó állítólag az újonc QPR képviselőivel tárgyal a közös jövőről.

Nani az Arsenalban?

A Bola információi szerint Arséne Wenger örömmel látná csapatában Nanit, a Manchester United szélsőjét, akiért 9 millió fontot ajánlana a riválisnak.

Marin visszatérhet Németországba

A Bild információi szerint a Chelsea játékosa, aki a múlt idényt a Sevillánál töltötte kölcsönben, visszatérhet Németországba és a Hannover csapatában folytathatja.

Osvaldo megegyezett az Interrel

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Osvaldo megegyezett az Interrel, így az olasz csapatnak már csak a Southampton együttesével kellene egyeztetnie a részletekről.

Suarez Nápolyban?

Rafa Benítez minden követ megmozgat, hogy elmozdítsa az Atlético Madridtól Mario Suarezt – számol be a Marca. A spanyol tréner kedveli a középpályás játékát, aki szívesen látna jelenlegi csapatánál.

Douglas Costa túl sok a Milannak

Az AC Milan nem tudja kifizetni a támadó középpályás árát a Shakhtar Donyeck együttesének – írja a Corriere dello Sport. Az ukránok 30 millió eurót kérnek a játékosért.

Cazorla egyre közelebb Madridhoz

A Daily Star inforációi szerint az Arsenal leszögezte Santi Cazorla árát, mely szerint az Atlético Madridnak 19 millió eurót kellene fizetnie a középpályásért. Diego Simeone nagy rajongója a spanyol játékosnak, így hamarosan létrejöhet a transzfer.

Vlaar a Spursben köthet ki

A Tottenham pénzt és kölcsönben Holtbyt is odaadná az Aston Villának Ron Vlaarért – írja a Daily Mirror. A holland válogatott védő így nemsokára a White Hart Lane-en futballozhat.

Az Arsenal lemondott Khediráról

Az Arsenal már nem érdeklődik sem Sami Khedira, sem Lars Bender iránt – értesült a Mirror. Wenger bizalmat szavaz Jack Wilshere-nek az ágyúsok középpályáján.

Olvasói sztorik