Nemzetközi foci

Lukaku bajnokcsapathoz igazolhat

A fiatal belga támadó Torinóba szerződhet, Isco a City célkeresztjében, Nastasic ágyús lehet. A nap átigazolási hírei egy helyen.

Cikkünk folyamatosan frissül!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Agüero új szerződést kaphat

A Daily Mail szerint a Manchester City 66 millió eurós szerződést ajánl az argentinnak, akinek 2019-ig kellene elköteleznie magát az angol bajnoknál.

Vidal már a Liverpoolnak is kell

Arról ír az El Mercurio, hogy a Manchester United és a Real Madrid után a Liverpool is komolyan érdeklődik Arturo Vidal iránt. A Poolnak 55 millió euróba kerülne a chilei, akinek heti 250.000 eurós fizetést ajánlanak (körülbelül 75 millió forint)!

Rodríguez marad a Wolfsburgban

A DPA információi szerint a Wolfsburg 21 esztendős svájci válogatott balhátvédje nem igazol el a nyáron a farkasoktól, sőt a klub szívesen hosszabbítana a játékossal, akinek 2016-ban jár le a szerződése.

Gnabry a szarkákhoz mehet

A Newcastle kölcsönvenné az Arsenal 19 éves szélsőjét – írja a Daily Mirror. A német utánpótlás-válogatott játékos tavaly nyáron kapott profi szerződést az ágyúsoktól.

Bebé távozik Manchesterből

A Manchester United 24 esztendős játékosa elköszönt a szurkolóktól – írja a Daily Mail. A szélső a több játéklehetőség reményében távozik az Álmok Színházából.

Londonból igazolna a spanyol bajnok

Az Arsenalból a spanyol fővárosba érkezhet Nacho Monreal és Santi Cazorla – értesült a Daily Telegraph.

Conte lehet a PSG új edzője

A francia csapatnak a Juvéval nemrég szakított edző lehet az új trénere – írja a Corriere dello Sport. A párizsiak jelenlegi edzőjének, Laurent Blanc-nak 2016-ig van érvényes szerződése.

Pastore a spanyol fővárosba tart

Javier Pastore a következő idényt már az Atlético Madrid csapatában kezdheti meg – informálódott a spanyol AS. Az argentin játékosnak 2016-ig van szerződése a PSG együttesével, kivásárlási ára 20 millió euró körül mozog.

Jovetic visszatérhet a Serie A-ba

Az Inter szívesen soraiban tudná Stevan Joveticet, a Manchester City jelenlegi támadóját – írja a La Gazzetta dello Sport.

Isco a City csapatában köthet ki

James Rodríguez érkezése után a 22 középpályás távozhat a Real Madridtól. A Daily Mail értesülései szerint a Manchester City komolyan érdeklődik a játékos iránt.

Lukakut szeretné a Juve

Kölcsönvenné a fiatal belga támadót a torinói együttes, miután a zebrák frissen igazolt spanyol támadója, Morata, megsérült a tegnapi edzésen – írja a Daily Mirror. A Juve előnye, hogy ott lesznek a Bajnokok Ligájában, míg a másik kölcsönvételre készülő csapat, az Everton, ezzel nem büszkélkedhet.

Nastasic ágyús lehet

A City védőjét nézte ki magának Arséne Wenger, amennyiben a londoniaktól Thomas Vermaelen a United csapatához szerződik – értesült a Daily Mail.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik