Nemzetközi foci

Khedira hétfőn aláírhat

Angol sajtóinformációk szerint mégis az Arsenalhoz szerződik Sami Khedira. - A nap pletykái egy helyen!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

James Rodriguez megérkezett Madridba

https://www.youtube.com/watch?v=QqOS5Api4Bk


Schneiderlin nem akar az Arsenalhoz szerződni

A Southampton középpályása az Arsenal helyett a Tottenham csapatához szerződne. A 24 éves játékos Mauricio Pochettino személye miatt igazolna a Spurshöz.


Kalou visszatérne a PL-be

Salomon Kalou már idén visszatérne a Premier League-be. A Lille 28 esztendős szélsője 3 millió fontért mozdítható lenne.


Isco iránt érdeklődik a Liverpool

Toni Kroos a héten a Real Madrid játékosa lett, ezt követően pedig a Liverpool érdeklődött arról, hogy Isco helyzetéről. A Real Madrid azt válaszolta, hogy nem kívánja sem eladni, sem kölcsönadni.


Negredo a Realban?

A Marca szerint Alvaro Negredo a Real Madrid egyik kiszemeltje. Korábban Falcao érkezését valószínűsítették, azonban James Rodriguez szerződtetése miatt olcsóbb csatárt keresnek.


Lukaku jövője kérdéses

Egyes lapok szerint Romelu Lukaku a következő szezont is az Evertonnál tölti. Megoszlanak az információk arról, hogy ismét kölcsönbe kerül, vagy megvásárolják a hórihorgas támadót. Azonban más források szerint José Mourinho meg akarja tartani Lukakut.


Az Inter Joveticet akarja

A Dailymail információi szerint az Inter érdeklődött a Manchester Citynél Stevan Jovetic felől. Az olasz csapat megvásárolná a támadót, de az sem elképzelhetetlen, hogy csak kölcsönbe kerül Milánóba.


Di Maria eladása meghiúsulhat

A L’Equipe szerint a FIFA pénzügyi Fair Play szabályai miatt a PSG mégsem vásárolja meg Di Mariát a Real Madridtól. A francia csapat már 50 millió fontért szerződtette David Luist a Chelsea-től, az argentin szélsővel pedig óriásira nőnének a kiadásaik.


Balotelli és Casillas az Arsenalnál?

Az EL Confidencial szerint Iker Casillas ideje lejárt Madridban. A Real szerződtette Keylor Navast, így Diego Lopeznek vagy Casillasnak távoznia kell. Ha hinne lehet a híreknek, a spanyol csapat akár ingyen is elengedné a 33 esztendős hálóőrt.

A Caught Offside szerint az AC Milan már 15 millió fontért lemondana Mario Balotellitől. A lap szerint az alacsony összeg miatt az Arsenal megfontolja a szerződtetését.


További erősítéseket tervez az MU

A Mirror szerint a Manchester United 30 millió fontot ajánl a Fiorentina szélsőjéért. Az angol lap azt is tudni véli, hogy Stefan de Vrij 10 millió fontért az Old Traffordra teszi át székhelyét. A holland hátvéd mellett még Thomas Vermaelen és Daley Blind is szerepel Louis van Gaal kívánság listáján.


Borini a Sunderlandnél marad

A hírek szerint a Liverpool rábólintott az olasz támadó távozására. Borini az elmúlt szezont a Sunderlandnél töltötte kölcsönben, most pedig meg is vásárolják. A Skysports szerint az Atlético Madrid szélsőjét, Cristian Rodriguezt is leigazolnák.


Jay Rodriguez sem akar maradni

A Southampton vezetősége négyéves szerződést kínált a 24 esztendős támadónak, ám Rodriguez nem akar hosszabbítani. A támadónak 2016-ig van érvényes kontraktusa, ám az sem elképzelhetetlen, hogy még idén nyáron távozik. A Tottenham érdeklődik leginkább a bal szélen is bevezethető játékos iránt.


Richards távozna a Citytől

Micah Richards eddig sem jutott túl sok játéklehetőséghez, Bacary Sagna szerződtetése után pedig valószínűleg még ennyi sem lesz. Ezért a 26 esztendős hátvéd kölcsönbe menne. A Liverpool, a Tottenham és a Newcastle érdeklődéséről lehet olvasni.


Tovább erősítene a Liverpool

A hírek szerint a Liverpool továbbra sem tett le Dejan Lovren szerződtetéséről. A Southampton hátvédje mellett Loic Rémy, James Milner és Norberto Murara Neto is Brendan Rodgers csapatához szerződhet.


Carroll visszatér?

A The Sunday People szerint a Newcastle visszavásárolná Andy Carrollt a West Ham Unitedtől. A 25 esztendős támadó 2006 és 2011 között már volt a csapat tagja.


Ben Davies a Tottenhamé lesz

A Swansea 21 esztendős bal hátvédje Londonba szerződik. A Skysports szerint a Liverpool is harcban volt a játékosért, ám mégsem hozzájuk igazol.


Evra hétfőn aláírhat

A Gazzetta dello Sport szerint Patrice Evra kétéves szerződést ír alá a Juventusnál. A hírek szerint a frissen kinevezett Massimiliano Allegri is rábólintott az üzletre.


Lovren utódját keresik

A Southampton igyekszik felkészülni Dejan Lovren távozására. A csapat menedzsere, Ronald Koeman az Aston Villa hátvédjét, Ron Vlaart szerződtetné.


Khedira távozik Madridból

A Metro beszámolója szerint Sami Khedira akár már hétfőn az Arsenal játékosa lehet. Az angol lap szerint 19.8 millió fontért vált klubot. Az ágyúsokhoz kapcsolódó hír még, hogy a Sporting Lisszabon elutasította a William Carvalhóért tett 24 millió eurós ajánlatot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik