Nemzetközi foci

Pogba is a Liverpool kívánságlistáján

Csapattársa, Vidal mellett Pogba is a Liverpool kívánságlistájának elején szerepel.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Liverpool megvenné Iscót

A goal.com információ szerint a Liverpool szerződtetné Iscót a Real Madridtól. A huszonkét éves játékos csak tavaly került Madridba, azonban szívesen továbbállna, ahelyett, hogy csupán epizódszereplő legyen Cristiano Ronaldo, Gareth Bale és James Rodriguez mögött.


A Valencia csatlakozott az üldözőkhöz

A Valenciai is szerződtetné a Nice és a kolumbiai válogatott kapusát, David Ospinát – írja a talkSPORT. Az Arsenal is erősen érdeklődik és két másik meg nem nevezett klub is megvenné Ospinát.


A Liverpool megelőzné az Arsenalt

A Liverpool csatlakozott a fiatal hátvéd, Javier Manquillo megszerzéséért folytatott küzdelemhez. Az Atletico Madrid játékosát az Arsenal is szeretné megszerezni, azonban így az Ágyúsok esélyei már nem túl nagyok – értesült a London 24.


Mathieu nem tétlenkedett

Jeremy Mathieu nyílt levelet intézett csapatához, a Valenciához, amelyben próbálja meggyőzni munkaadóját, hogy minél előbb engedje el őt a Barcelonához. A francia védőt szívesen látná soraiban a katalán csapat, azonban idáig nem született egyezség a klubok között.


Az Inter résen van

Az Inter folyamatosan figyeli Javier Hernandezt és készen áll rá, hogy ajánlatot tegyen a csatárért a Manchester Unitednek, amennyiben Louis van Gaal mester úgy dönt, hogy nem tart igényt a szolgálataira – írja a Gazzetta dello Sport.


Roman Sirokov váltott

A Szpartak Moszkvában folytatja pályafutását Roman Sirokov, az orosz válogatott csapatkapitánya.
A 33 éves középpályás szabadon igazolható volt, szerződtetését Leonyid Fedun, a legutóbbi bajnoki szezonban hatodikként végzett Szpartak tulajdonosa jelentette be. Sirokov – aki sérülés miatt nem segíthette a csoportkörben búcsúzott nemzeti csapatot a vasárnap befejeződött világbajnokságon – két évre írt alá a fővárosi egyesülethez, de a megállapodás szerint plusz egy esztendőt hosszabbíthatnak vele. A futballista a szentpétervári Zenittől érkezik, ahol hat évig játszott, kétszer bajnoki címet, egyszer-egyszer UEFA Kupát, Orosz Kupát és Szuperkupát is nyert.
A 41-szeres válogatott Sirokov a Zenitben 201 mérkőzésen 43 gólt szerzett, a nemzeti csapatban 12 alkalommal volt eredményes. Achilles-ín sérülése miatt egyelőre harcképtelen, de a várakozások szerint októberben már pályára léphet.


Rodrigóért harminc milliót

A Monaco hajlandó harminc millió eurót fizetni a Benficának Rodrigóért, hogy megoldja a – feltehetőleg – Real Madridba szerződő James Rodriguez pótlását – tudta meg a L’Equipe.


Barkley üldözésében

Szinte az összes PL-sztárcsapat az Everton jáékosát, Ross Barkley-t szemelte ki, versenyez érte a Chelsea, a Liverpool és a két manchesteri sztárcsapat, a United és a City is – írja a Daily Star.
Mivel Yaya Touré biztosan elhagyja a Manchester City-t, helyére kiváló megoldás lehetne Barkley. A klub reméli, hogy a BL-szereplés elég csábító lesz számára és hamarosan aláír.


Fabio Quagliarella visszatért a Torinóhoz

Fabio Quagliarella a Juventustól nevelőegyesületéhez, a városi rivális Torino labdarúgócsapatához szerződött.
A korábbi olasz válogatott csatárért 3,5 millió eurót fizet a kisebbik torinói klub a bajnoki címvédőnek.

Quagliarella négy idényt töltött a Juventusnál, a legutóbbi három szezonban három bajnoki címet nyert a csapattal. Két éve még kulcsjátékosnak számított, de a legutóbbi kiírásban már kevés szerephez jutott az Európa Ligában elődöntőig jutó együttesnél.


Yaya Toure visszautasította a Manchester United hívását

A Manchester City középpályása, Yaya Toure továbbra sem állt el szándéka mellől, hogy elhagyja jelenlegi klubját, azonban egyértelműen visszautasította az egyik legnagyobb rivális, a Manchester United ajánlatát. A Vörös Ördögök 40 millió fontot is kifizettek volna a játékosért – írja a Daily Star.


A Nápoly közel Xabi Alonsóhoz

A Napoli nagyon közel áll hozzá, hogy leigazolja a Real Madrid középpályását, Xabi Alonsót. A szenzációs ügyletre hamarosan sor kerülhet, hiszen a 32 éves játékos örömmel játszana újra korábbi menedzsere, Rafa Benitez irányítása alatt – jelent meg a Mediasetben.


A West Ham Youngot és Zahát célozta meg

A West Ham United a Manchester United duóját, Ashley Youngot és Wilfried Zahát szeretné leigazolni, adta hírül a Metro.


A Sunderland szemet vetett Rodriguezre

A Sunderland komolyan érdeklődik az Atletico Madrid szélsője, Cristian Rodriguez iránt. A csapat hamarosan ajánlatot is fog tenni a spanyol félnek – írja a Daily Mail.


Khedira iránt már nem érdeklődik az Arsenal

A Daily Express értesülései szerint az Ágyúsok letettek róla, hogy megszerezzék a középpályára Sami Khedirát a Real Madridtól.


Rio Ferdinand a Queens Park Rangershöz szerződött

Az angol élvonal újoncánál, a Queens Park Rangersnél folytatja pályafutását Rio Ferdinand 81-szeres angol válogatott labdarúgó.
A 35 éves védő az elmúlt szezon végén, 12 év után távozott a Manchester Unitedtől, amelyben 454 mérkőzésen lépett pályára, hat bajnoki címet, Bajnokok Ligáját, FA Kupát, Ligakupát és klubvilágbajnokságot is nyert.
Ferdinand, aki egyéves szerződést kötött a londoniakkal, elmondta, számos klubtól és országból kapott anyagilag sokkal vonzóbb ajánlatot, számára azonban igazi kihívást jelent, hogy továbbra is a Premier League-ben futballozhat, ráadásul azzal a Harry Redknappel dolgozhat együtt, aki pályafutása elején a West Ham Unitednél volt az edzője.


Pogba is a Liverpool kívánságlistáján

A Liverpool több nagy nevet szeretne még a keretében tudni és erről igyekszik minél előbb gondoskodni. Az elsőszámú kiszemeltek között ott van a Juventus két játékosa, Arturo Vidal és Paul Pogba is, emellett szívesen leigazolnák Marco Reust is a Dortmundból – tudta meg a Daily Mirror.

Olvasói sztorik