Nemzetközi foci

Mourinho megelőzné Wengert

A Chelsea elhappolná Khedirát az Arsenal elől, Van Gaal 10 játékosnak inthet búcsút. A nap átigazolási hírei egy helyen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Xabi Alonso közel a Napolihoz

A Real Madrid 32 éves középpályása Olaszországba tart, ahová korábbi mestere, Rafa Benítez is csábítja – írja a Mediaset. Xabi Alonsónak 2016-ig van érvényes szerződése a királyi gárdával. Piaci értéke körülbelül 12 millió euró.

Bakkalit szeretné a Pool

A Liverpool megelőzné a Tottenham csapatát és a Valenciát Zakari Bakkali átigazolási ügyében – írja a Sport Foot Magazine. A 18 éves belga válogatott szélső jelenleg a PSV játékosa, ahol azonban jövő nyáron lejár a szerződése, így ingyen távozhatna. Az Liverpool minden követ megmozgato, hogy még idén nyáron leigazolja a játékost.

Vertonghen nem megy sehova

A Tottenham nem adja el Vertonghent ezen a nyáron a Barcelona együttesének – értesült a Daily Mirror. A 27 éves belga védőnek 2016-ig van szerződése a Spurssel.

Határidő Bojannak

A Stoke City ma estig adott haladékot Bojan Krkicnek, hogy a játékos eldöntse, csatlakozni szeretne -e a csapathoz, vagy sem – írja a The Sun. A támadót szokás szerint kölcsönadná a Barca.

Debuchy ma aláírhat

A Daily Mail szerint Mathieu Debuchy a mai napon aláírhatja szerződését az Arsenal csapatával. A hírek szerint a francia játékos 10 millió fontért érkezik az Ágyúsokhoz.

A Poolnak is kéne Davies

A Liverpool is érdeklődik Ben Davies iránt – írja a Daily Star. A Swansea 21 esztendős bal védőjét korábban már összeboronálták a Spurs csapatával, ám most váratlan fordulatot vehet a történet, miután a Pool is bekopogott a walesi csapat ajtaján.

Lamela Olaszországba tart

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Eric Lamela hamarosan Olaszországba költözhet. A lap szerint a Juve vagy az Inter lehet a befutó. A jelenleg a Tottenhamban futballozó 22 éves játékosnak 2018-ig van szerződése Angliában, kivásárlási ára körülbelül 25 millió euróra becsülendő.

Allegri máris igazolna

A frissen kinevezett Juve-edző Adem Ljajicot Torinóba csábítaná. A jelenleg Rómában futballozó 22 éves középpályás jó benyomást keltett az edzőre, így hamarosan aláírhat a bajnokcsapathoz – írja a Corriere dello Sport. A szerb játékosnak 2017-ig van érvényes szerződése a Rómával, kivásárlási ára pedig 10 millió euró körül mozog.

Griezmann Angliába mehet

Antonie Griezmannt kinézte magának a Tottenham. A Spurs mellett a Bayern München is elég komolyan érdeklődik a francia játékos iránt, akinek kivásárlási ára 25 millió euró körül mozog a világbajnokság után. Az Arsenal, a Chelsea és a PSG is megszerezné a 23 éves szélsőt.

Callejon visszatérhet Madridba

Az Atlético Madrid 20 millió eurós ajánlatot készül tenni a 27 éves spanyol támadóért – írja a L’Equipe. A korábbi Real-játékos Diego Costa pótlására érkezhet a horvát Mario Mandzukic mellé.

Varane távozhat?

Raphael Varane a héten találkozik a madridi vezetőkkel, hogy egyeztessenek a játékos jövőjéről – írja a Metro. A lap szerint a fiatal francia védőt szívesen látná soraiban a Chelsea is.

Mathieu közel a Barcához

A L’Equipe információi szerint Jeremy Mathieu hamarosan Barcelonába költözhet. A Valencia 20 millió eurót szeretne a francia válogatott védőért, amelyet vélhetően a Barca ki is fog fizetni, így napokon belül megszülethet az egyezség.

10 búcsúzó Manchesterben

A Daily Mirror értesülései szerint a Manchester United újdonsült világbajnoki bronzérmes mestere tíz játékost tenne átadólistára a nyáron. Ashley Young, Patrice Evra, Wilfried Zaha, Marouane Fellaini, Bebe, Anderson, Tom Cleverley, Nani és Nick Powell távozhatnak az Old Traffordról.

Khedira a Chelsea-nek is kell

Sami Khedira nem hosszabbít szerződést, és biztosan távozik a spanyol fővárosból. Eddig az Arsenal mutatta a legnagyobb érdeklődést a német közzéppályás iránt, most azonban Mourinho kérésére a Chelsea is harca száll a 27 éves játékosért – írja a Daily Mirror.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik