Nemzetközi foci

Zubizarreta megvédte Suárezt

"Mindannyian emberek vagyunk."

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Az FC Barcelona sportigazgatója védelmébe vette Luis Suárezt, a csapat nemrég szerződtetett uruguayi futballistáját, aki a brazíliai világbajnokság csoportkörében megharapta Giorgio Chiellinit, az olaszok védőjét. “Mindannyian emberek vagyunk, akik néha bizony hibáznak. Ezekből az esetekből azonban tanulunk” – nyilatkozta a klub szerdai sajtótájékoztatóján Zubizarreta.

A korábbi spanyol válogatott hálóőr hozzátette, hogy a Barcelona történetében is voltak sötétebb, valamint szebb napok. Egyúttal annak a reményének adott hangot, hogy Suárez igazi sztár lesz a katalán fővárosban.

A 27 éves Suárez barcelonai bemutatkozására még jó ideig várni kell, mivel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) október 26-ig minden, futballal kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta a Chiellini-eset után.

A Barca sportigazgatója arról is beszélt, hogy az előző szezonbeli sikertelenség egyik oka az volt, hogy a belső védő poszton gyengélkedett a csapat, ennek orvoslására pedig hamarosan “jó hírrel” szolgálhat a szurkolóknak.

Olvasói sztorik