Nemzetközi foci

Középpályást igazolt az Inter

Navas a Bayern helyett a Real Madridhoz igazolhat! - A nap pletykái egy helyen!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Balotelli a Milanban marad

A Daily Mirror írása szerint Mario Balotelli a korábbi híresztelésekkel ellentétben (az Arsenal és a Liverpool is érdeklődött iránta) marad jelenlegi klubjánál és részt vesz csapata amerikai edzőtáborában.


A Manchester lemondhat Clasie megszerzéséről

A Manchester United valószínűleg le kell, hogy mondjon a holland válogatott Jordy Clasie megszerzéséről, mivel jelenlegi klubja, a Feyenoord még legalább egy évig szeretné megtartani a 23 éves játékost.


A Chelsea a Liverpoollal száll harcba

A két angol sztárklub a Real Sociedad támadójáért, Antoine Griezmannért versenyez. A Liverpool készen áll, hogy 25 millió eurós ajánlatot tegyen a francia csatárért, de a Metro értesülései szerint José Mourinho is szívesen tudná csapata kötelékében a játékost.


Vidal nem eladó

A Juventus nem hajlandó eladni Vidalt, akiért a Manchester United már hosszú ideje érdeklődik és konkrét ajánlatot is tett, 50 millió euróért és Naniért cserébe megvenné a chileit.
Allegri bemutató sajtótájékoztatóján a klub főnöke, Marotta leszögezte, Vidal nem eladó és a Juventus keretének egyik legfontosabb láncszeme. Ezen felül szeret Olaszországban lenni, így szóba sem jöhet az eligazolása.


Az Atlético Madrid kapust igazolt

A spanyol bajnokság címvédője leigazolta Jan Oblakot a Benficától. A bejelentésre szerdán került sor, azonban az orvosi vizsgálatok még hátra vannak. A 21 éves hálóőr hat évre kötelezi el magát és a Chelseahez visszatérő Thibaut Courtois helyére érkezik.


Morata szerződtetése kérdéses

Spanyol lapinformációk szerint kútba dőlhet Álvaro Morata szerződése a Juventussal, miután Antonio Conte vezetőedző távozott posztjáról és szerdán a helyére Massimiliano Allegrit nevezték ki.


Dani Alves és Alex Song érkezhet

Az AC Milan erősíteni szeretné keretét és ehhez a legmegfelelőbb alanyoknak a Barcelona két sztárját, Dani Alvest és Alex Songot találja a vezetőség.
Alves a hírek szerint egyelőre szretné kitölteni még egy évre szóló szerződését, Song előtt viszont szabad a pálya, a katalánok nem tartanak rá igényt.


A Manchester United ajánlatot tett Vermaelenért

Az Old Traffordról érkezett ajánlat Vermaelenért, a United hat millió fontot fizetne a védőért, az Arsenal viszont addig ragaszkodik játékosához, amíg nem talál helyette megfelelő utódot.


Chilei válogatott védőt vett a Mainz

Az FSV Mainz labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Gonzalo Jara, a világbajnokságon nyolcaddöntős chilei válogatott hátvédje.

A 28 éves futballista az angol másodosztályú Nottingham Forrestben játszott eddig, és most kettő plusz egy évre szóló megállapodást kötött a német Bundesligában érdekelt gárdával.

Jara a chileiek mind a négy meccsén játszott a brazíliai vb-n, melynek nyolcaddöntőjében ő rúgta kapufára csapata utolsó 11-esét a büntetőpárbajban, amelyben kiestek a brazilokkal szemben.


Kroos biztos benne, hogy idén szakít a Bayernnel

„Holnap vagy a következő néhány napban a Real Madridba igazolok” – mondta az éppen Mallorcán nyaraló Toni Kroos az AS-nek.
A német válogatott középpályás tehát biztosra veszi, hogy még a nyáron szakít a Bayern Münchennel, ahonnan nem sikerült kicsikarni az elvárásainak megfelelő fizetést.
A 24 éves játékos már korábban a Real radarja alá került és Carlo Ancelotti is nagyon örülne az érkezésének, ezzel ő lehetne a Real Madrid első bombaigazolása a nyáron.


Navas a Real Madridba igazol

A Marca állítása szerint a Costa Rica-i kapus közel áll az egyezséghez a Madriddal, tíz millió euró körüli összegért szándékoznak megvenni a Levantétól.


Vidal többre vágyik

A Manchester Unitednek emelni kell a tétet, ha komolyan gondolja Arturo Vidal megszerzését – írja a tuttomercatoweb.com. A Juventus sztárjának hét millió eurót és bónuszokat ígértek szezononként, de a 27 éves chilei játékos legalább évi tízmillió eurót szeretne.


A Sunderland leigazolná Beslert

A Sunderland Echo értesülései szerint a helyi csapat közel áll hozzá, hogy megszerezze az Egyesült Államokban futballozó Matt Beslert, aki jelenleg a Sporting Kansas City labdarúgója. A középhátvéd iránt a Fulham is érdeklődik, azonban úgy tűnik, a Fekete Macskák hárommillió eurós ajánlata elegendő lesz Besler számára.


Az Atletico megcélozta Callejont

Az Atletico Madrid szeretne még egy csatárt Mario Mandzukic mellé, ezért felvette a kapcsolatot a Napoli vezetőségével és húsz millió eurót kínált fel Jose Callejonért – olvasható a Marca oldalán.


Demba Ba távozott

A 360Sources twitter oldalán már Besiktas mezben pózol a Chelsea támadója. A hírek szerint egy évre, kölcsönbe kerül a török csapathoz, ahol majd 9-es mezben léphet pályára.


Filipe Luis közel a Chelsea-hez

A goal.com szerint végre megszületett az egyezség a Chelsea és az Atlético Madrid között. Az üzlet részleteit egyelőre nem közölték, de a balhátvéd állítólag hamarosan átesik az orvosi vizsgálatokon.


Götze öccsét is leigazolta a Bayern

Felix Götze követte testvérét és a Dortmundtól a Bayern Münchenhez igazolt. A 16 éves Felix, testvérével ellentétben ingyen érkezett a bajor együtteshez.


Tello kölcsönbe kerül

A Barcelona megerősítette a hírt, hogy Cristian Tello egy évre a Porto csapatához kerül.


Nani távozóban

A Skysports információi szerint olasz csapatokkal tárgyal a Manchester United szélsője. Korábban a Juventus érdeklődéséről lehetett hallani, most azonban a Milan szeretné szerződtetni. A United szívesen túladna a portugál játékoson, de a magas fizetési igénye problémát okozhat.


Riviere orvosin a szarkáknál

A Monaco támadója 6 millió fontért szerződik a Newcastle Unitedhez.


Obi Mikel távozhat a Chelsea-től

A Daily Mail szerint számos olasz csapat érdeklődik a Chelsea középpályása iránt. A nigériai középpályás 5 millió fontért távozhat Angliából.


Khedira ügye bonyolódik

A Marca szerint megvan a megegyezés a Real Madrid és az Arsenal között Khedira ügyében. Az angol csapat 25 millió eurót fizetne a játékosért, azonban a német középpályás fizetési igénye túl magas.


Elutasították a Pool ajánlatát

A Swansea nem fogadta el a Liverpool 8 millió fontos ajánlatát Ben Davisért. Eközben Brendan Rodgers érdeklődött a Chelsea-nél Ryan Bertrand kivásárlási áráról.


Francia válogatottat igazolt az Inter

Az Internazionale hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Rubin Kazanytól Yann M’Vilát. Az átigazolás összegéről és a kontraktus hosszáról nem lehet tudni, a hivatalos bemutatóra szombaton lehet számítani. A Skysport szerint a Cardiff középpályása, Gary Medel is napokon belül aláír Milánóban.


Csodakapust igazol a Real Madrid

A Marca szerint hamis volt a Levante alelnökének, Tomas Péreznek az az állítása, miszerint Keylor Navas Bayern Münchenbe szerződik. A spanyol lap információi szerint 10 millió euróért a Real Madridhoz szerződik. Az igazolás nagy vesztese a tavalyi kezdőkapus, Diego López lehet. A 32 esztendős hálóőr a Napoliban vagy a Monacóban köthet ki.

Olvasói sztorik