Nemzetközi foci

Suárez a Barcában folytatja – hivatalos!

Az uruguayi támadó elbúcsúzott a Liverpooltól. 75 millió fontért vásárolták meg.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!
A mai napon pont került a Suárez-saga végére. Az uruguayi támadó az FC Barcelona játékosa lesz. A hivatalos bejelentés után a támadó így nyilatkozott a Liverpool hivatalos honlapjának.
“A családom és jómagam számára is szerelem ez a klub és ez a város. De a legnagyobb érzelmek a szurkolókhoz kötnek. Mindig támogattatok engem és a családomat, ne feledjétek, mi is mindig támogatni fogunk titeket!”
“Remélem, hogy meg tudjátok érteni, hogy miért hoztam meg ezt a döntést. A Liverpool mindent megtett annak érdekében, hogy maradjak, de Spanyolországban futballozni és élni, ahol a feleségem családja él, mindig nagy álmom volt. Úgy gondolom, eljött ennek az álomnak az ideje.”
“Brendan Rodgersnek és a klubnak is fantasztikus jövőt kívánok. A Liverpool nagyon jó kezekben van, biztos vagyok benne, hogy a következő szezonban legalább ennyire sikeres lesz a klub, mint idén.
Boldog vagyok, hogy a Liverpoolban játszhattam, és a klub segítségére lehettem. Szintén öröm számomra, hogy a klub jövőre ismét a Bajnokok Ligájában fog szerepelni.”
“Még egyszer köszönöm nektek ezt a rengeteg csodás pillanatot és emléket! You’ll Never Walk Alone!”
A hírek szerint a Barcelona 75 millió fontot fizetett a csatárért

Olvasói sztorik