Nemzetközi foci

Megvan Xavi új klubja?

Benzema érkezhet Suárez helyére. A MU argentin párosra vetett szemet - átigazolási pletykák.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Evra a Juventushoz igazol

A goal.com értesülései szerint a Manchester United francia védője hamarosan a Juventushoz igazolhat, a játékos már meg is egyezett egy kétéves szerződés feltételeiben a torinóiakkal.

A Chelsea is harcban Griezmannért

A Daily Express információi szerint José Mourinho és a Chelsea is beszállt a Real Sociedad tehetségének megszerzéséért folytatott harcba, miután a 23 éves futballista visszautasította a spanyol klub szerződéshosszabbítási ajánlatát. Griezmann piaci értékét 25 millió fontra becsülik, a Chelsea mellett a Liverpool és az Arsenal is lobbizik érte, de a Real Madrid érdeklődéséről is lehetett hallani korábban.

Nasri hosszabbított

A Manchester City hivatalos honlapján jelentette be a hírt, mely szerint a francia középpályás 2019 nyaráig kötelezte el magát a klub mellett.

Cuenca szabadon igazolható

A Barcelona felbontotta 23 éves szélsője 2015 nyaráig szóló szerződését, így Isaac Cuenca mától szabadon igazolható – számolt be a klub hivatalos honlapja. A szélső 2011-ben mutatkozott be a katalánoknál, összesen 30 bajnokin lépett pályára, az előző idényt pedig az Ajaxnál töltötte kölcsönban.

Xavi és Villa ismét csapattársak lesznek?

Spanyol lapértesülések szerint egyre biztosabb, hogy Xavi Hernandez a nyári szünetet követően nem a Barcelonánál jelentkezik edzésre. A 34 éves középpályás iránt korábban Katarból és az USA-ból is érdeklődtek, jelen állás szerint pedig könnyen elképzelhető, hogy a David Villát korábban már leigazoló New York Citynél köt ki ő is.

A Chelsea Rojóra koncentrálhat

Ha Filipe Luis mégse igazol a Stamford Bridge-re, úgy José Mourinhónak máris megvan a B-terve: a Sportingban futballozó argentin, Marcos Rojót szerződtetheti a vb után csapatába – írja a Daily Star.

Barca: Hummels és Verthongen kell

A Daily Express információi szerint a Barcelona két klasszis középhátvédre is kivetette a hálóját. A katalán klub a német Mats Hummelst és a belga Jan Verthongent szeretné leigazolni a nyáron.

Khedira az Arsenalba menne

A Real Madrid középpályása, Sami Khedira szívesen folytatná Londonban, az Arsenalnál a pályafutását – írja az El Confidencial. Khedira döntésében az is komoly szerepet játszhat, hogy két jó barátja, Per Mertesacker és Mesut Özil már az “Ágyúsok” játékosa.

Sneijder ára 16 millió font?

A The Sun értesülései szerint Louis van Gaal továbbra sem tett le arról, hogy a Manchester Unitedhoz csábítson néhány holland válogatott játékost, köztük a 30 éves karmestert, Wesley Sneijdert, aki az angol lap szerint 16 millió fontot is megérhet a MU-nak.

Nagytakarítás Barcelonában

Az AS értesülései szerint hat játékossal is közölte a katalán klub vezetősége, hogy szabadon kereshet magának új csapatot. A lista: Cristian Tello, Isaac Cuenca, Bojan Krkic, Oier, Ibrahim Afellay és Alex Song nevét tartalmazza.

20 millió Griezmannért

A Liverpool 20 millió fontot ajánl a Real Sociedad francia válogatott szélsőjéért, Antoine Griezmannért, aki a Barcelonához készülő Luis Suárez pótlására érkezhet az Anfield Roadra – írja az AS.

Evra távozna

Ugyan nem sokkal a világbajnokság előtt hosszabbította meg egy évvel nyáron lejáró szerződését Patrice Evra, a bekk most mégis arra kéri a Manchester United vezetőit, hogy engedjék eligazolni. A BBC értesülései szerint a francia védő a Juventusban szeretné folytatni karrierjét.

Aspas távozhat

A Liverpool hatmillió fontot szeretne kapni a spanyol támadó iránt érdeklődő Sevillától, ebben az esetben elengedik őt – írja az Estadio Deportivo. Aspas egy éve 7,7 millió fontért érkezett a Celta Vigótól, azonban nem tudta beverekedni magát Brendan Rodgers együttesébe.

Lukakuról tárgyal a Wolfsburg

A Kicker úgy tudja, a VfL Wolfsburg előrehaladott tárgyalásokat folytat a Chelsea-vel Romelu Lukaku megszerzéséről, aki Kevin de Bruyne és Junior Malanda után a klub harmadik belga játékosa lehet.

Német válogatott Nápolyban?

A Corriere dello Sport információi szerint a Napoli szeretné megszerezni magának Christoph Kramert, a Bayer Leverkusen német válogatott középpályását, aki legutóbb a Borussia Mönchengladbachnál szerepelt kölcsönben. Rafa Benítez nyolc millió eurót sem sajnálna a négyszeres válogatott, világbajnoki résztvevő labdarúgóért.

Suárez helyett Benzema?

A Liverpool a Real Madrif francia válogatott támadójával erősítheti meg támadósorát, amennyiben Luis Suárez hivatalosan is az FC Barcelonához kerül. Benzema megszerzésére azért nyílhat lehetősége a Mersey-partiaknak, mert a Real szeretné megszerezni magának a Monaco kolumbiai ászát, a szintén kilences poszton szereplő Radamel Falcaót – írja a Metro.

A Barcelona ismét Verthongen iránt érdeklődik

A talkSPORT úgy tudja, a Barcelona ismét felvette a kapcsolatot a Tottenhammel, hogy megpróbálják megszerezni a londoni klub belga válogatott középhátvédjét, Jan Vertonghent.

Benatia-Shaqiri csere a láthatáron?

Mégis csak a Bayern Münchennél köthet Mehdi Benatia, az AS Roma marokkói védője, amennyiben minden Walter Sabatini reményei szerint alakul. Az olasz együttes szeretné megszerezni magának a bajorok svájci szélsőjét, Xherdan Shaqirit és azt remélik, a marokkói bekkért cserébe ez összejöhet, ráadásul még szép summát is akaszthatnak hozzá – írja a Corriere dello Sport.

Hatmilliót akarnak Artetáért

A The Times értesülései szerint az Arsenal hajlandó megválni rutinos spanyol középpályásától, Mikel Artetától, akinek már csak egy éve van hátra a szerződéséből, amennyiben az iránta érdeklődő Fiorentina hajlandó hatmillió fontot kifizetni érte.

Filipe Luis kész csatlakozni a Chelsea-hez

A The Sun úgy értesült, a Chelsea kész kivásárolni a szerződéséből Filipe Luist, akivel a személyes feltételeket illetően már meg is egyeztek a klub elöljárói. A londoni együttes mintegy 25 millió fontot költhet az üzletre.

Újabb argentin szélső a United radarján

Angel Di Maria mellett a vb-döntős argentin válogatott egy másik középpályására is kivetette hálóját a Manchester United – legalábbis ez derül ki A Bola cikkéből. A lap úgy értesült, a “Vörös Ördögök” hét millió font ellenében szeretnék megszerezni a Benficától a 28 éves Enzo Perezt, akit a Lazio és a Valencia is örömmel leigazolna.

A Southampton angol válogatottal tárgyal

A számos távozó után végre az érkezők közt is angol válogatott névvel találkozhatnak a So’ton drukkerei. A Daily Mirror szerint Ronald Koeman menedzser a “Háromoroszlánosok” 26 éves kapusával, Fraser Forsterrel erősítené meg a csapat keretét, akit nagyjából 8 millió fontért cserébe lehetne megszerezni a Celtictől.

Markovic orvosin a Liverpoolnál

A Liverpool Echo információi szerint Lazar Markovic, a Benfica szerb középpályása szerda este megérkezett a városba, hogy átessen a klub orvosi vizsgálatán. A lap szerint az átigazolási díjban a két klub már megegyezett, már csak a személyes feltételeket illetően kell egy-két kérdést tisztázni, hogy hivatalossá váljon az átigazolás.

A United emeli a tétet

A Daily Express információi szerint a Manchester United továbbra sem tett le arról, hogy szerződtesse a Real Madridtól Angel Di Mariát, akiért akár 48 millió fontot is hajlandóak lennének kiadni. Az argentin szélsőt a Paris Saint-Germain is vinné, akik a hírek szerint eddig minden manchesteri ajánlatra rálicitáltak. Vajon így lesz megint?

Most a Chelsea igazolna a PSG-től

A Chelsea 7 millió fontos ajánlatra készül a Paris SG tehetséges védőjéért, Adrien Rabiot-ért, írja a Metro. A 19 éves reménység az előző idényben robbant be a köztudatba, azonban még így sem tudott biztos helyett kiharcolni magának a francia bajnok kezdőjében, így szívesen kipróbálná magát másutt – számol be az angol lap.

Sanchez az Evertonban

A Cope Elche úgy tudja, az Everton megegyezett az Elchével a kolumbiai válogatott középpályás, Carlos Sanchez átigazolásáról, akiért kifizetik a 2 millió eurós kivásárlási árát.

Lukaku nem akar Spurs játékos lenni

Ugyan a Daily Express szerint a Chelsea és a Tottenham megegyezett egymással arról, hogy a Romelu Lukaku 20 millió font ellenében a White Hart Lane-re kerüljön, a belga támadó a hírek szerint megvétózta az üzletet. A lap úgy tudja, a az Anderlecht korábbi kiválósága a Bajnokok Ligájában is érdekelt klubhoz akar kerülni, ezért inkább elhagyhatja Angliát.

Megegyeztek Suárezről

A goal.com információi szerint megszületett a megállapodás a Liverpool és a Barcelona közt, így a katalán klub 70 millió fontért cserébe leigazolja az uruguayi támadót. Suárez bejelentésére 24 órán belül sor kerülhet a Camp Nou-ban.

Kolumbiai kapust igazolna Wenger

A Daily Mail beszámolója szerint Arséne Wenger egyre komolyabb erőket mozgósít annak érdekében, hogy megszerezze a kolumbiai válogatottban remek teljesítményt nyújtó David Ospinát, aki legutóbb a francia élvonalban védett. A 25 éves kapus szerződése jövő nyáron jár le a Nice-nél, értékét nagyjából 5-7 millió euróra becsülik, de az átigazolási díja ennél jóval több is lehet, köszönhetően a vb-n bemutatott teljesítményének.

Olvasói sztorik