Nemzetközi foci

Suarez orvosin Barcelonában

Tovább erősödik a Liverpool, Evra Olaszországban. - A nap átigazolási pletykái egy helyen!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az Inter egyre közelebb M’Vilához

A L’Equipe beszámolója szerint az Internazionale Milánó hamarosan bejelentheti a francia válogatott középpályás, Yann M’Vila érkezését, aki egy évre, kölcsönbe kerülhet Olaszországba a Rubin Kazanytól. Az olaszoknak állítólag opciós joguk is lesz, nyolc millió euróért szerezhetik meg végleg a halfot, amennyiben elégedettek vele.

A Liverpool lemaradhat Shaqiriről

A Daily Star információi szerint az AS Roma is beszállt a Bayern Münchenben futballozó Xherdan Shaqiri kegyeiért folytatott versenybe és rögtön egy 20 millió euróról szóló ajánlattal nyitottak, ami több annál, mint amit a Liverpool az elmúlt másfél évben bármikor is ajánlott a svájci válogatott szélsőért.

Cerci az Atlético radarján

A talkSport úgy tudja, a spanyol bajnok is szeretné megszerezni magának a Torino olasz válogatott szélsőjét, Alessio Cercit, akit többek között az Everton, az Inter és a Milan is kiszemelt már magának.

A Tottenham beleköpne a Liverpool levesébe

Ugyan angol lapértesülések szerint a Lille és a Liverpool már megegyezett egymással Divock Origi átigazolásáról, a Tottenham most azzal próbálkozik, hogy meggyőzze a belga tinit, fújja le a 10 millió eurós üzletet és az Anfield Road helyett inkább a White Hart Lane-en folytassa karrierjét – írja az Express.

Keylor Navas: Bayern München?

A világbajnokság Costa Rica-i felfedezettje Pep Guardiola érdeklődését is felkeltette, legalábbis a Las Provincias információi szerint. A Levante hálóőre 10 millió euróért cserébe kerülhet a bajor sztárcsapathoz, ahol Manuel Neuerrel vívhat meg a csapatba kerülésért. Guardiola korábban az olasz Mattia Perin megszerzésével is próbálkozott, de az az üzlet nem jött össze.

Újabb Chelsea-csatár az Evertonnál

Az Everton szeretné kölcsönvenni a Chelsea-től a következő idényre az elmúlt szezonban mellőzött Demba Bát – írja a Daily Star. A liverpooliaknál az előző idényben Romelu Lukaku szerepelt kölcsönben a Chelsea-ből.

Kroos Van Gaal miatt nem lett manchesteri

A Daily Mail információi szerint Toni Kroos Luis van Gaal érkezése miatt nem lett a Manchester United játékosa, a holland tréner ugyanis inkább az azóta már szerződtetett Ander Herrerát akarta megszerezni a középpálya közepére.

Drogba a Juventusba igazolna

A Tuttosport értesülései szerint Didier Drogba a következő szezonban is a Bajnokok Ligájában szeretne játszani, így egyelőre kivár és azt reméli, hogy a korábban érdeklődő Juventus valóban megfelelő ajánlatot tesz neki és így elkötelezheti magát a torinói gárda mellett.

A Roma határidőt adott a Man. Citynek

Július 21-ig adott haladékot az AS Roma Mehdi Benatia ügyében. Korábban már arról lehetett olvasni, hogy a felek 30 millió font körüli összegben megegyeztek. Amennyiben a határidőig nem egyeznek meg, Benatia idén nyáron már nem válthat csapatot.

Michu kölcsönbe kerülhet a Napolihoz

A Guardian szerint megszületett az egyezség a Napoli és a Swansea között. Michu nem utazott el a walesi csapattal az amerikai edzőtáborba és az olaszokhoz kerül egy évre. A tranzakció pénzügyi vonzatáról nem szólnak a hírek.

75 milliót költhet az MU

A Telegraphban arról olvashattunk, hogy a Manchester United 40 millió fontot fizetne Angel di Mariáért a Real Madridnak, de a spanyolok 45 milliót szeretnének kapni érte. A vörös ördögök másik kiszemeltje pedig a Dortmund hátvédje, Mats Hummels.

17 millió font Draxlerért

A Tottenham ennyi pénzt ajánl a Schalkénak Julian Draxlerért. Ezen az összegen azonban aligha gondolkodnak el, hiszen fél éve az Arsenal kétszer ekkora ajánlatát is elutasították.

Suarez hamarosan aláírhat

A Metro beszámolója szerint 48 órán belül lezárulhat Luis Suarez átigazolása. A brit lap úgy tudja, hogy heti 170 ezer fontot kereshet majd, a vételárról azonban megoszlanak a vélemények, 54 és 63 millió fontról is beszélnek a külföldi lapok.

Bendtner Angliában maradhat

Nicklas Bendtner szerződése lejárt az Arsenalnál, így szabadon igazolhatóvá vált. A Daily Mirror szerint az Aston Villánál köthet ki.

Markovic Liverpoolba szerződik

A Mirror információi szerint Lazar Markovic orvosi vizsgálatra utazott Liverpoolba és 48 órán belül aláírhatja szerződését. A szerb szélső 19.8 millió fontért igazol a Benficától Brendan Rodgers csapatához.

A City nem engedi el Tourét

Yaya Touré hiába jelezte távozási szándékát a Manchester City vezetőinél, úgy tűnik, mégsem engedik el. A 31 esztendő játékos korábban kacérkodott a PSG-vel, ahol megkaphatná jelenlegi fizetését, a havi 220 ezer fontot.

Evra a Juventushoz igazol

Angol sajtóértesülések szerint kétéves szerződést ír alá a torinói alakulatnál, ahol heti 55 ezer fontot keres majd. Úgy tűnik, a következő szezonban nem akar megharcolni helyéért Luke Shaw-val a Manchester Unitedben.

Mandzukic Madridban?

A Bild beszámolója szerint az Atlético Madrid 22 millió euróért szerződteti a Bayern München támadóját. A 28 esztendős csatár ötéves szerződést írhat majd alá.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik