Nemzetközi foci

Kroost leigazolta a Real

A hivatalos bejelentés a világbajnokság után várható. A nap átigazolási hírei.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Janmaat a célpont

A Newcastle United Daryl Janmaatot jelölte meg elsődleges célpontként, hogy pótolják az Arsenalba igazoló Mathieu Debuchyt – tette közzé a The Sun.


Del Piero felajánlkozott

Alessandro Del Piero ugyan harminckilenc éves, mégsem érzi magát öregnek és szívesen futballozna a legmagasabb szinten.
A Sydney FC-t két év után hagyja el a Juventus egykori legendája és egy interjúban felajánlkozott a skót bajnok Celticnek.
„A Celtic 2012-ben is érdeklődött irántam, végül nem történt semmi, pedig felvettük a kapcsolatot. Szimpatikusak voltak és most is szívesen meghallgatnám az ajánlatukat. Ha gondolják, nyugodtan adják meg nekik a telefonszámomat. Mindig is élveztem a játékot Skóciában a Celtic pedig kiváló együttes” – nyilatkozta az olasz veterán a The Sunnak.
A skót élcsapat a Bajnokok Ligája selejtezőjéhez a második fordulóban csatlakozik.


Tárgyalnak Vidal ügynökével

A Manchester United vezetősége megkezdte a tárgyalásokat Arturo Vidal ügynökével, miután Louis van Gaal a chilei válogatott játékost nevezte meg elsőszámú igazolási célpontjának, derül ki a Gazzetta dello Sport cikkéből.


A Barcelona a Manchesterrel versenyez Hummelsért

A Daily Express szerint a Barcelona is szeretné leigazolni Mats Hummelst, így a Manchester Unitednek mégsem lesz olyan sima a Dortmund védőjének megszerzéséért folytatott küzdelme.
A Vörös Ördögök védőhiányban szenvednek, Nemanja Vidic és Rio Ferdinand távozás után szerezniük kell valakit a posztra.


Sanchez hamarosan az Arsenalé

Alexis Sanchez ügynöke a héten Londonba utazik, hogy találkozzon az Arsenal vezetőivel ügyfele átigazolásával kapcsolatban.

Az Ágyúsok nem húznák sokáig az időt, szeretnék, ha a jelenleg a Barcelona kötelékében álló csatár jövő hét elejére már hivatalosan is az angol együttest erősítené.
További részletek itt!


A Barcelona komolyan gondolja

A Barcelona konkrét ajánlatot tett a Fiorentinának Juan Cuadradóért – írja a Sport. A katalánok harminc millió eurót hajlandóak fizetni a velük korábban már szóba hozott játékosért.


A PSG vezet a Manchester United ellen

Úgy tűnik, a Manchester United nem tud lépést tartani a dúsgazdag Paris Saint-Germainnel. A párizsiak készen állnak kifizetni hatvan millió eurót (negyvenhét millió font) a Real Madrid csatáráért, Angel Di Mariáért.
Eddig a MU is szívesen látta volna soraiban az argentin támadót, így viszont anyagi okokból kénytelenek lesznek kiszállni a megszerzéséért folytatott küzdelemből, derül ki a Sky Sport Italia írásából.


Közel az egyezség

A Juventus hamarosan minden kérdés végére pontot tesz és szerződteti Patrice Evrát a Manchester Unitedből. A francia válogatott védő két éves szerződést fog aláírni és három és fél millió euróért távozik az Old Traffordról, tette közzé a Tuttosport.


A United még mindig akarja Rodriguezt

A Manchester United csapata még mindig szeretné megvásárolni a Wolfsburg védőjét, Ricardo Rodriguezt, még annak ellenére is, hogy Luke Shaw már hivatalosan is áttelepült Manchesterbe. A svájci játékost Van Gaal szívesen látná a keretben, írja a Wolfsburger Allgemeine.


A Chelsea Filipe Luisért tett ajánlatot

A The Times írásából kiderül, hogy a Chelsea Ashley Cole utódát próbálja megtalálni, aki két évre írt alá a Rómához.
A kékek most tizenkilenc millió eurót ajánlottak fel Filipe Luisért az Atlético Madridnak, aki a megfelelő láncszem lehetne a védelemben.


Luis García Indiába igazolt

A korábbi kiválóság az indiai labdarúgó bajnokságban szereplő Atlético de Kolkata csapatát fogja erősíteni a jövőben.
A 36 éves spanyol szélső januárban bejelentette visszavonulását, de úgy tűnik, mégis meggondolta magát.
„Boldog vagyok, hogy új kihívást találtam, a jövőben az indiai Szuperligában folytatom. Mindenkinek köszönöm, aki támogatott” – olvasható Luis García Facebook-oldalán.
A játékos korábban szerepelt a Barcelona, az Atlético Madrid és a Liverpool színeiben is, az angol klubbal Bajnokok Ligája győzelemnek is örülhetett.


Caballero a Cityben!

A Manchester City hivatalosan is megerősítette, hogy megszerezte Willy Caballerót a Malagától három évre.

A kapus hétfőn Manchesterbe repült, ahol átesett az orvosi vizsgálatokon és aláírta a szerződését. A klub hivatalos honlapjának így nyilatkozott:

„Nagyon boldog vagyok és igazán várom a szezon kezdetét. Remélem, jól fogok szerepelni, hogy segíthessem a csapatot. Számomra ez nagy kihívás és egy másik bajnokság. A korábbi években jó formát mutattam és a célom, hogy továbbra is ezt a szintet hozzam.”

További részletek itt!


Suárez leigazolása elakadt

Habár a Barcelona és a Liverpool már megegyeztek a 75 millió fontos vételárban Luis Suárezért, az átigazolás véglegesítését elnapolták, ugyanis a két klub nem tudott megegyezni a fizetés módjában.
Az angol csapat természetesen egy összegben szeretné megkapni a nem kevés pénzt, míg a Barcelona inkább részletekben fizetne – írja a Daily Mail.


Yann M’Vila az Interben folytatja pályafutását

A francia válogatott középső védő az orosz Rubin Kazanytól érkezik Olaszországba. A 24 éves játékost egy évre kapja kölcsön a milánói klub, azonban nyolcmillió euró vételi opcióval, így könnyen lehet, hogy hosszabbítás is várható.
M’Vila nemsokára Olaszországba utazik, hogy átessen a szokásos orvosi vizsgálatokon, ezt követően csatlakozhat a kerethez.


Kroost leigazolta a Real

A TZ írása szerint a Bayern München végleg eldöntötte, hogy nem hosszabbítja meg Toni Kroos szerződését, ugyanis a támadó középpályás kijelentette, hogy évi tízmillió eurós fizetésnél kevesebbért nem hajlandó tovább a bajorok kötelékében maradni.
A hírek igazak lehetnek, a Bild mai számában is jelent meg írás Kroosról. A lap értesülései szerint a labdarúgó már aláírt a Real Madridhoz és mindenben megegyezett a vezetőséggel. Kroos öt évre írt alá, de a huszonhárommillió fontos ügyletet hivatalosan csak a világbajnokság után jelentik be.


Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik