Nemzetközi foci

Eto’o Olaszországban tárgyal

A kameruni támadó is követheti Ashley Cole-t az AS Romához.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!
Az AS Roma és Samuel Eto’o képviselői hétfő délután Rómában tárgyaltak egymással – értesült a goal.com. A nemzetközi szakportál szerint ha minden az olaszok tervének megfelelően alakul, a kameruni támadót napokon belül bejelenthetik.

A Roma vezetőedzője, Rudi Garcia az elmúlt hetekben többször hangoztatta, hogy nagy tisztelője a rutinos támadónak és örömmel látná a csapatában, miután szabadon igazolhatóvá vált a Chelsea-nél. Eto’o múlt nyáron egyéves szerződést kötött a londoniakkal, ami július 1-jével lejárt.

Eto’o nem zárt valami jó vb-t. A “Szelídithetetlen Oroszlánok” pont nélkül búcsúztak az A-csoporttól, a támadó pedig sérülés miatt háromból két meccset is ki kellett hagyjon. Ugyanakkor a Chelsea egyik leghatékonyabb csatára volt, 12-szer is kapuba talált Anligában.

Az Inter és a Barcelona korábbi kiválósága néhány hete még úgy nyilatkozott, legszívesebben a Premier League-en belül váltana klubot. Állítólag az Arsenal, a Tottenham és az Everton is szívesen látta volna.

A rómaiak délelőtt jelentették be, hogy a kétéves megállapodást kötöttek Eto’o londoni csapattársával, Ashley Cole-lal, aki heti 48 ezer eurót tehet majd zsebre Olaszországban.

Olvasói sztorik