Nemzetközi foci

Kapuskeringő a Premier League-ben

Új hálóőrt jelenthet be hamarosan a Spurs és a Man.City is. Hernandez nemet mondott a So'tonnak. Átigazolási hírek!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Rodríguez szívesen lenne madridista

James Rodríguez hízelgőnek találja a Real Madrid érdeklődését, ám nem akar mindenképpen klubot váltani a nyáron – írja a The Sunday Times. A kolumbiai szélső állítólag kíváncsian várja, mire jut egymással tárgyalásaik során a két csapat, és ha úgy adódik, örömmel vágna neki a Real jelentette kihívásnak.

A United Vidallal tárgyal

A Daily Mail értesülései szerint a chilei középpályás és a Juventus vezetősége is nyitott a klubváltásra, így a Manchester United megkezdhette a tárgyalásokat Arturo Vidal megszerzéséről.

Janmaat a MU célkeresztjében

A Daily Star információi szerint a Manchester United 4 millió fontos ajánlatot tett a Feyenoordnak Daryl Janmaat, ám a hollandok legalább 7 milliót szeretnének a szélsőért.

Luiz Gustavo a Realban?

A Real Madrid 25 millió euró ellenében szerződtetheti a világbajnokságot követően a Wolfsburg brazil középpályását, Luiz Gustavót, aki két éve még a Bayern Münchennel nyert Bajnokok Ligáját – írja az El Confidencial.

Michu nem megy Amerikába

A Wales Online úgy tudja, Michu nem vesz részt a Swansea City szezon eleji, amerikai túráján, miután június végén átment a Napoli orvosi vizsgálatán, és a két klub jelenleg is tárgyal a spanyol csatár átigazolásának feltételeiről.

A Liverpool nem tett ajánlatot Huntelaarért

Horst Heldt, a Schalke általános igazgatója cáfolta azokat a lapértesüléseket, melyek szerint a csapat 30 éves, holland támadója a Liverpoolhoz készülne a vb-t követően. “Nem kaptunk érte semmilyen ajánlatot sem Liverpoolból” – nyilatkozta a sportvezető, aki szerint Huntelaar biztosan a Schalkénál kezdi majd meg a felkészülést.

Megegyeztek Alexisről!

A goal.com értesülései szerint az Arsenal megegyezett a Barcelonával Alexis Sanchez áráról, így ha a chilei támadó is rábólint, akkor 32 millió font ellenében a nyári szabadságot követően Londonban kezdheti meg a felkészülést az új idényre.

Valdés: Liverpool vagy MU?

Miután hivatalossá vált, hogy sérülése miatt az AS Monaco nem kívánja szerződtetni Victor Valdést, a 32 éves spanyol hálóőr Anglia felé veheti az irányt. A Sunday People szerint Louis van Gaal szeretné, ha David de Geának egy komoly riválissal kéne megküzdenie a MU első számú mezéért, míg Brendan Rodgers egy megbízható váltótársat keres Simon Mignolet mellé.

Young visszatérhet az Aston Villához

A Mail on Sunday úgy tudja, Louis van Gaal a jövőben nem számít az angol válogatott szélsőre, így az könnyen lehet visszatér korábbi klubjához Birminghambe.

A Liverpool keresztbe tenne a Romának

A Mail on Sunday információi szerint a Liverpool az utolsó pillanatban újabb ajánlattal állt elő Ashley Cole számára, így meglehet, az angol bekk mégsem igazol Olaszországba. A 33 éves bekknek nyáron lejárt a szerződése a Chelsea-vel, így jelenleg ingyen igazolható, lapinformációk szerint már csak az aláírása hiányzik Rómában ahhoz, hogy hivatalos legyen, két évig a “Farkasokat” szolgálja majd. Vagy mégsem?

Hernandezt nem érdekli a Southampton

A Manchester United szerette volna, ha mexikói támadója, Javier Hernandez is részét képezi a “Szentekkel” kötött Luke Shaw-üzletnek, ám a 26 éves csatár ebbe nem ment bele. A United végül 30 millió fontot fizetett ki a fiatal védőért a So’tonnak. Hernandez és Van Gaal a vb-t követően egyeztetnek az esetleges közös folytatásról – olvasható a Sunday People-ban.

Caballero a Man.Cityben folytatja!

Az AS információi szerint megszületett az egyezség a Malaga és a Manchester City között, így a rutinos Willy Caballero is követi korábbi mesterét, Manuel Pellegrinit Angliába. A Premier League címvédője 8 millió eurót fizet ki az argentin kapusért – értesült a spanyol lap.

Amerikai bekket venne a Liverpool

A Liverpool szemet vetett az amerikai válogatott jobboldali védőjére, DeAndre Yedlinre – írja a Daily Express. A hátvéd jelenleg az MLS-ben, a Seattle Soundersben futballozik.

Michu a hosszabbításról tárgyal

A Sky Sports úgy tudja, a Swansea spanyol támadója kész leülne a klubbal és egy új szerződésről tárgyalni, annak ellenére is, hogy a Valencia és a Napoli is komoly erőket mozgósít a megszerzéséért.

Az Ajax Luuk de Jongot akarja

Alig pár nappal azután, hogy testvérét, Siemet eladták a Newcastle-nek, az Ajax szeretné megszerezni magának a Borussia Mönchengladbach támadóját, Luuk de Jongot, aki a legutóbbi idényt Angliában töltötte kölcsönben – számolt be a Algemeen Dagblad.

Howard a Tottenhamhez kerülhet?

A Caughtoffside értesülései szerint, ha Hugo Lloris távozik a White Hart Lane-ről, akkor a londoni klub az Everton 35 éves, amerikai kapusával pótolhatja őt.

Olvasói sztorik