Nemzetközi foci

Mourinho a Reallal verseng

Német és argentin kiszemeltje is van a Chelsea-nek. Angol tehetséget igazolna a City. Átigazolási hírek.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Navas a Realnak is kellene!

A spanyol AS úgy tudja, a Real Madrid hamarosan ajánlatot tehet a Levanténak a klub Costa Rica-i válogatott kapusáért, Keylor Navasért. A 27 éves kapus kiváló teljesítményt nyújt eddig a világbajnokságon, csapatával bejutott a legjobb nyolc közé a dél-amerikai viadalon, játékával pedig több nagy csapat figyelmét is felhívta magára, köztük a Liverpoolét, az Arsenalét, az Atlético Madridét, a Sevilláét, a Portóét és a jelek szerint már a “Blancókét” is.

A Spurs egyre közelebb Remyhez

A Daily Star információi szerint a Tottenham közel került ahhoz, hogy szerződtesse városi riválisától, a Queens Park Rangerstől Loic Remyt, akit korábban az Arsenal is hívott, míg a legutóbbi szezont a Newcastle-ben töltötte, kölcsönben.

Campbellt ismét kölcsönadnák

Ugyan kiváló teljesítményt nyújt a brazíliai világbajnokságon, az Arsenal mégsem számol vele a következő idényben, így ismét kölcsönadnák a Costa Rica-i Joel Campbellt – értesült a Daily Mail. A fiatal támadót az Everton, a Newcastle, a Southampton és a West Ham is örömmel leigazolná.

Megvan Vermaelen utódja?

A görög Kostasz Manulasz lehet a Unitedhoz készülő Thomas Vermaelen utódja az Arsenalnál – értesült a Metro. A 23 éves labdarúgó nagyjából 8 millió font ellenében igazolhat az Emiratesbe, amennyiben a belga csapatkapitány távozik az “Ágyúsoktól”.

Cole megegyezett a Romával

Az Il Tempo beszámolója szerint egyezségre jutott egymással az AS Roma vezetősége, és a Chelsea-től távozó Ashley Cole, így a korábbi angol válogatott bekk a következő két idényt az olasz fővárosban tölti majd.

Lucas Leiva Nápolyban?

Olaszországba csábítaná korábbi játékosát Rafa Benítez. A Daily Mirror értesülései szerint a Napoli hamarosan ajánlatot tesz a Liverpool brazil középpályásáért, Lucas Leiváért, akit 2007-ben még ő maga igazolt az Anfield Roadra.

Kapust igazolt az Arsenal

Arséne Wenger együttesében folytatja pályafutását a finn U19-es válogatott és a HJK Helsinki tehetséges hálóőre, Hugo Keto – írja a Metro. A fiatal kapus egyelőre az Arsenal tartalékcsapatában kap majd szerepet, megszerzéséhez a Liverpoolt kellett túllicitálnia a londoni alakulatnak.

Gaitán lehet az Atléti új karmestere

Az O Jogo információi szerint az Atlético Madrid ajánlatot készül tenni Nicolas Gaitánért, a Benfica 26 éves, argentin válogatott középpályásáért.

Sztárcsapat küzd Keylor Navasért

Az FC Porto 3 millió eurós ajánlatot tett a Levante Costa Rica-i válogatott kapusáért, azonban a valenciai klub elutasította a megkeresést – értesült a Record. A spanyolok a hírek szerint legalább 10 millió eurót szeretnének a kapusért kapni, az alatt nem hajlandóak megválni a vb egyik legjobb teljesítményét nyújtó labdarúgótól.

Kolumbiai hátvéd az Arsenal célkeresztjében

A Southampton és az Arsenal is ajánlatot készül tenni Pablo Armeróért, aki a legutóbbi szezon tavaszi felét a West Ham Unitednél töltötte kölcsönbe. A 27 éves bekk játékjoga jelenleg az Udineseé, így ha valóban akarják az angolok, úgy az olasz klubbal kell megállapodniuk az átigazolás részleteiről – számolt be az ESPN.

Már meg is van Debuchy utódja?

Angol lapértesülések szerint a Newcastle United szerződtetni szeretné Ricardo van Rhijnt az Ajaxtól. A holland bekk az Arsenalba készülő Mathieu Debuchy utódja lehet a védelem jobb oldalán – írja a Evening Chronicle.

Újabb ajánlat Filipe Luisért

A spanyol Marca beszámolója szerint a Chelsea továbbra sem tett le arról, hogy megszerezze magának a BL-döntős Atlético Madrid bekkjét, Filipe Luist. Az angolok 15 millió eurót szeretnének kifizetni a labdarúgóért, az Atlético Madrid vezetősége azonban köti az ebet a karóhoz, 24 millió eurós kivásárlási ára alatt nem engednék el a brazilt, annak ellenére sem, hogy az nem akar szerződést hosszabbítani velük.

Nagy a verseny Eduardóért

Európa-szerte több klub is sorban áll Eduardo, a horvát válogatott 31 éves, brazil születésű csatárának kegyeiért. Az Arsenal korábbi játékosának lejárt a szerződése a Shaktar Donyecknél, így jelenleg szabadon igazolható: többek közt a QPR, a Southampton, a Fenerbache és a Besiktas is bejelentkezett érte – olvasható a talkSPORT-on.

Holland védőt venne a Sporting

A Voetbal International információi szerint a portugál sztárcsapat 8 millió eurót fizetne a Feyenoord holland válogatott bekkjéért.

Barkleyt akarja a Man.City

Az angol bajnoknál folytathatja pályafutását az előző Premier League-szezon egyik legnagyobb felfedezettje – írja a Daily Mirror. A City 25 millió fontos ajánlatot készül tenni Ross Barkleyért az Evertonnak. A lap hozzáteszi, olyan opció is elképzelhető mely szerint pénz mellett Jack Rodwellt is visszaengednék korábbi klubjához.

Mourinho a Reallal verseng

Borsot törne korábbi csapata orra alá José Mourinho. A portugál menedzser a hírek szerint mindent elkövet azért, hogy megakadályozza, hogy Toni Kroos, a Bayern München középpályása Madridba igazoljon és inkább Londonba csábítaná a futballistát. Kroos a hírek szerint 25 millió euróért válthat klubot a vb után, a Chelsea most szeretne rálicitálni a Real ajánlatára – számolt be a Daily Express.

Megegyeztek Debuchy-ről?

A tekintélyes francia szaklap, a L’Equipe értesülései szerint az Arsenal és a Newcastle egyezségre jutott egymással, így Mathieu Debuchy az “Ágyúsoknál” folytatja karrierjét. A francia bekk honfitársát, Bacary Sagnát pótolja majd a londoni klubnál. Arséne Wenger 8 millió fontot fizet ki a szélső hátvédért.

Schneiderlin távozik

Az Arsenal és a Tottenham által is csábított francia középpályás közölte angliai csapattársaival, hogy a vb-ről hazatérve nem csatlakozik a Southampton keretéhez, hanem új klubba igazol – írja a Daily Star. A franciák pénteken 1-0-ra kikaptak a németektől, így ha igaz a pletyka, a középpályás klubváltására napokon belül sor kerülhet.

A Chelsea Rojóval próbálkozik

A Bola információi szerint José Mourinho ajánlatot készül tenni az argentin válogatott és a Sporting Lisszabon bekkjéért, Marcos Rojóért, aki a távozó Ashley Cole utódja lehet a Stamford Bridge-en. Az angol együttes akár 19 millió eurót is kifizethet a Liverpool és a Sevilla által is kiszemelt labdarúgóért.

Olvasói sztorik