Nemzetközi foci

Di María Manchesterben köthet ki

Lukaku Madridban folytathatja, Suárez vasárnap írhat alá a Barcához. A nap átigazolási pletykái egy helyen!

Cikkünk folyamatosan frissül!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Cuadradót is szeretné a United

Juan Cuadradóért 50 millió eurót ajánl a Manchester United – írja a Bild. Az angol csapat mellett azonban a Barca és a Bayern München is szívesen látná a jelenleg Firenzében futballozó kolumbiai labdarúgót.

Még többet Lovrenért!

A Liverpool 20 millió fontot ajánlott Dejan Lovrenért, a Southampton 24 éves védőjéért – írja a Liverpool Echo. A hírek szerint a szentek nem fogadták el az ajánlatot és több pénzt szeretnének látni a horvát válogatott labdarúgóért.

Casilla után Casillas is az Arsenalban?

Ahogy már bekezdéssel lejjebb már beszámoltunk róla, hogy Casilla az Arsenalhoz igazolhat. A Mundo Deportivo arról ír, hogy Wenger már kapcsolatba lépet Iker Casillasszal, akit Madridból Londonba csábítana a nyáron.

Bojant is kinézte magának az Arsenal

Bojan Krkic kéne Arséne Wengernek – írja a Sport. A 23 éves támadó legutóbb az Ajaxnál szerepelt kölcsönben. Bojannak jövő nyáron jár le a szerződése a katalánokkal, hosszabbításra pedig nem mutatkozik sok esély. Így amennyiben a Barca pénzt is szeretne látni a fiatal csatár után, most kell eladnia. Piaci értéke körülbelül 7 millió euró.

Evra a Juventusé lehet?

A Tuttosport értesülései szerint Evra 7 millió euróért az olasz bajnokcsapathoz igazolhat. A 33 éves védőnek 2015-ig van szerződése a Uniteddal.

Carvalho Manchesterbe tart

Arról ír a Record, hogy a Sporting már gőzerővel keresi William Carvalho utódját, aki hamarosan aláír a Manchester Unitedhez. A 22 éves középpályás 8 millió euróba kerülhet a vörös ördögöknek.

Alexis Sánchez is egyre közelebb Angliához

Továbbra is tárgyalásokat kezdeményez a Manchester United a Barcelona együttesével. Az Arsenal és a Liverpool is komoly kérőnek tűnik, utóbbinak előnyére válhat a Suárez-transzfer, ám a United mindent megtesz annak érdekében, hogy a chilei támadó az Álmok Színházában kezdje meg a következő szezont – írja a Manchester Evening News.

Rabiot Olaszországba igazolhat

Adrien Rabiot a PSG 19 éves fiatal támadója – egyelőre. Több olasz topklub is érdeklődést mutat a fiatal középpályás iránt, a Corriere dello Sport szerint az AS Roma már csak hajszálnyira van a játékos megszerzésétől. A fővárosi csapat mellet a Juventus és az Inter is érdeklődik Rabiot iránt, akinek kivásárlási ára 5 millió euró körüli összegre becsülhető.

Casilla az Arsenalban?

A Sport értesülési szerint az ágyúsok szívesen leigazolnák a nyár folyamán Kiko Casillát, az Espanyol hálóőrét. A 27 esztendős kapus Szczesny mögé érkezhet a brit fővárosba. Casillának 2015-ben jár le a szerződése, piaci értéke körülbelül 4-5 millió euró.

A Chelsea is szemet vetett Kroosra

Miután Toni Kroos elmondta, egyelőre semmiféle szerződést nem írt alá a királyiakkal, a londoni együttes 25 millió eurót ajánlott a középpályásért – íjra a Metro.

Di María a United célkeresztjében

Az El Confidencial információ szerint még 126 millió eurót költhet a nyáron a manchesteri csapat, amely ebből 50 millió eurót az argentin válogatott középpályásra költene. Ami szinte biztos, hogy Angel di María elhagyja a nyáron a spanyol fővárost.

Atleti-ajánlat Lukakuért

Az Atlético Madrid komolyan ajánlatot készül tenni a fiatal belga válogatott támadóért – írja a Liverpool Echo. A csatárnak – aki idén az Evertonban szerepelt kölcsönben – 2016-ig van érvényes szerződése a londoniakkal. Piaci ára 25 millió euró körül mozog.

Suárez vasárnap írhat alá

A hét legutolsó napján pont kerülhet a Suárez-saga végére – értesült a Sky Sport. A hírek szerint az uruguayi támadó és a Liverpool is mindenben megegyezett a katalán gárdával, így Suárez vasárnap aláírhatja szerződését a Barcelona együttesével.

Olvasói sztorik