Nemzetközi foci

Megegyeztek Kroos ügyében

Benzemától elvehetik a 9-es mezt, produktív tárgyalások Suárez ügyében. A nap átigazolási pletykái egy helyen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Cikkünk folyamatosan frissül!


Juve-ajánlat készül Evráért

A Manchester Unitednél felkészültek arra, hogy a Juventus ajánlatot fog tenni Patrice Evra megvételére annak ellenére, hogy a francia válogatott védő nemrég hosszabbított szerződést a Vörös Ördögökkel – Daily Mail.


A City nem adja el Nastasicot

Több klub is érdeklődik iránta, ám a Manchester City nem hagyja elmenni a csapattól Matija Nastasicot, Manuel Pellegrini továbbra is számít rá – Manchester Evening News.


Ashley Cole Rómába tart

A Chelsea-től nyolc év után távozó Ashley Cole az AS Romában folytathatja pályafutását – Daily Exrpess.


Mandzukicot eladták az Atléticónak? Lukaku is érkezik?

A horvát Vecernji List kész tényként közli, hogy a Bayern München 18 millió euróért eladta Mario Mandzukicot az Atlético Madridnak. A lap szerint a horvát válogatott támadónak évi nyolc millió eurós fizetést ajánlott a Wolfsburg, de nemet mondott.
A spanyol El Confidental emellett arról számolt be, hogy Romelu Lukaku is az Atléticónál folytatja pályafutását, ő kölcsönbe érkezik a Chelsea-től.


A Benfica kapusa pótolhatja Courtouis-t

A portugál A Bola című lap szerint az Atlético Madrid szeretné szerződtetni a Benfica 21 esztendős szlovén hálóőrét, Jan Oblakot. A fiatal kapus a Chelsea-hez távozó Thibaut Courtois helyére érkezhet.


14 éves kapust igazolna a Manchester United

Kapustehetségre vetett szemet több klub, köztük a Manchester United, a Liverpool, az Everton és a Rangers. Tomasz Kucz mindössze 14 éves, kétszer már járt próbajátékon a Bayer Leverkusennél, jelenleg a Polonia Warsaw kötelékébe tartozik, többször edzett már az első csapatnál, de abban pályára még nem léphetett, csak az U19-esek között.


Valdés Monacóba utazott, de nem igazol a csapathoz

Victor Valdés Monacóba utazott, orvosi vizsgálaton vett részt, de a klub egyelőre nem kívánja szerződtetni térdsérülése miatt, hiszen még hónapokig nem lesz bevethető állapotban.


Nasri új szerződést kap Manchesterben

A Daily Mail szerint a nyári szünet előtt már mindenben megállapodtak, a vb után pedig alá is írják Samir Nasri új szerződését a Manchester Citynél.


Cech menedzsere nagy klubokkal tárgyalna

Petr Cech menedzsere, Viktor Kolar elmondta, ha a Chelsea-nél nem számítanának a jövőben ügyfele szolgálataira, felvenné a kapcsolatot a Barcelonával és a Real Madriddal, s ha nem lenne ott Neuer a Bayern Münchennél, akkor velük is. A cseh kapus ügynöke korábban a Monacóval és a PSG-vel egyeztetett, de olasz klubokkal nem áll le tárgyalni a hálóőr jövőjét illetően. Cech szerződéséből még két év van hátra.


Prandellivel tárgyal a Galatasaray

A török bajnokság második helyezettje, a Galatasaray hivatalos honlapján jelentette be, hogy tárgyalásokat kezdett Cesare Prandellivel a vezetőedzői poszt betöltésére. Az olasz válogatott vb-kudarcát követően távozó tréner a török klubtól leköszönő Roberto Mancinit válthatja.


Maradona lehet Venezuela kapitánya

A Daily Mail azt írja, Diego Maradona az egyik jelölt a venezuelai válogatott szövetségi kapitányi posztjára. Az argentin legenda a legutóbbi vb-n hazája nemzeti csapatát a negyeddöntőig vezette.


James Rodriguez álma a Real Madrid

Édesapja elmondása szerint James Rodriguez mindig is arról álmodott, hogy a spanyol bajnokságban játsszon, különösképpen a Real Madridban, ahol példaképe, Zidane is futballozott.


Arsenal: 30 millió Khediráért

Az El Mundo Deportivo szerint az Arsenal 30 millió eurós ajánlatot tett Sami Khediráért a Real Madridnak.


A Monaco is leigazolná Balotellit

A Liverpool és az Arsenal mellett a Monacónál is szívesen látnák Mario Balotellit. A francia bajnokság ezüstérmese a Real Madridhoz igyekvő Falcaót helyettesíthetné – Corriere dello Sport.


Filipe Luis a Chelsea-hez tart

Diego Costa után egy másik Atlético Madrid-játékos, Filipe Luis is a Chelsea-hez szerződhet a nyáron. A bal oldali védő kivásárlási ára 24 millió euró, de az Evening Standard szerint ennél olcsóbban, akár 18 millióért is elérhető lehet a londoniak számára.


Megegyezett a Bayern és a Real Madrid

A spanyol Marca szerint a Bayern München és a Real Madrid megállapodtak Toni Kroos vételárában. A bajorok 25 millió eurót kaphatnak a 25 esztendős támadó-középpályásért.


Produktív tárgyalások Suárez-ügyben

A Barcelona és a Liverpool tegnap megkezdte a tárgyalásokat Suárez átigazolása ügyében, amelyek a Liverpool Echo című lap szerint produktívak voltak. Az üzlet most 94 millió euróról szól.


46 millióért venne középpályást a United

A Manchester United 46 millió euróért megvásárolná a Sportingtól William Carvalhót – Sky Sports.


Lukaku az első számú célpont

Az Everton mindent megtesz annak érdekében, hogy megszerezze a nyáron Romelu Lukakut a Chelsea-től, a belga válogatott támadó lett ugyanis a liverpooliak első számú célpontja – The Sun.


Új szerződést kap Benzema, de elvehetik tőle a 9-es mezt

A Real Madrid kész meghosszabbítani Karim Benzema jövő nyáron lejáró kontraktusát, erre a felek a világbajnokság után minden bizonnyal sort is kerítenek. Ugyanakkor, ha a Királyi Gárda leigazolja Radamel Falcaót, a kolumbiai támadó kapja meg a 9-es mezt, Benzema pedig átvált a válogatottban is használt 10-esre – AS.


Huntelaarért érdeklődik a Liverpool

Ismét a Liverpool célkeresztjébe került Klaas-Jan Huntelaar, aki a minden bizonnyal távozó Luis Suárezt pótolhatja a Vörösöknél – Voetbal International.


A PSG-től venne csatárt a Milan

Az AC Milannál továbbra is Balotelli utódját keresik, aki akár a PSG-ben futballozó Ezequiel Lavezzi is lehet. Az olaszok készek kifizetni a csatár 15 millió eurós vételárát, ám az argentin játékos esetleges magas bére még akadálya lehet az egyezségnek – Tuttosport.


Kolumbiai és szerb védőt igazolna Conte

Az olasz Tuttosport szerint Antonio Conte, a Juventus vezetőedzője kinézte magának a kolumbiai válogatott védőjét, Eder Alvarez Balantát. A Fiorentina szintén érdeklődik a River Plate 21 éves játékosáért. A Juve mesterének másik kiszemeltje a védelembe a Manchester City szintén 21 esztendős játékosa, Matija Nastasic, akit azonban az angolok csak kölcsönben engednének el.


Eto’o a PL-ben maradna

Samuel Eto’o egy év után otthagyta a Chelsea-t, de továbbra is a Premier League-ben szeretne futballozni. A hírek szerint a kameruni csatárt az Arsenalnál és az Evertonnál is szívesen látnák, míg Olaszországból a Roma és a Fiorentina érdeklődik iránta.


Van Gaal megválna Fellainitől

Nem tartják United-szintű játékosnak Marouane Fellainit, így Louis van Gaal egyik első intézkedéseként megválna a belga válogatott középpályástól.


Ferdinand és a QPR tárgyalásai megakadtak

Lehet, hogy mégsem lesz a Queens Park Rangers játékosa Rio Ferdinand, ugyanis a felek egyelőre nem tudtak egyezségre jutni a Manchester Unitedet elhagyó 35 esztendős védő fizetésében.


Abu Dhabiba repült Vucinic

A tuttomercatoweb.com szerint a Juventus megállapodott az arab Al Jazira együttesével, amely 6 millió euróért megvásárolja a Juventus támadóját. A 30 éves montenegrói csatár Abu Dhabiba repült, hogy tárgyaljon szerződése részleteiről.


Megválna Richardstól a City

A Manchester City nem gördít akadályt Micah Richards távozása elé. A 26 esztendős angol védőért a Newcastle, a Liverpool és az Arsenal is érdeklődik.


Újabb Southampton-játékos érkezhet a Liverpoolhoz

A Liverpool intenzíven érdeklődik a Southampton horvát védője, Dejan Lovren iránt. A 24 esztendős játékos 15 millió euró fejében válthat klubot a nyáron, ő lenne a harmadik, aki a Szentektől a Vörösökhöz igazolna – Daily Star.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik