Nemzetközi foci

Rakitic Guardiola mezében feszít

A klasszis edző és klubikon nyomdokaiba szegődne a frissen bemutatott horvát középpályás.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Barcelona négyes számú mezében szerepel a következő szezonban Ivan Rakitic, a katalán klub Sevillából szerződtetett középpályása, többek között ez is kiderült kedden, mikor hivatalosan is bemutatták az új szerzeményt a Camp Nou-ban.

A négyes trikót legutóbb Cesc Fabregas hordta a katalánoknál, korábban pedig a klubikonnak számító Pep Guardiola is ezt a mezszámot viselte a hátán.

“Különleges érzés, hogy Pep Guardiola mezét viselhetem, aki játékosként és edzőként is történelmet írt itt. Igazi megtiszteltetés ilyen előd után felvenni a Barcelona négyes számú szerelését.” – nyilatkozta a 26 éves Rakitic.

“Beszélgettünk Luis Enriquével, de a világbajnokság miatt nem túl sokat. Motivált vagyok és azért jöttem, hogy még jobb játékossá váljak és hogy még több trófeát nyerhessek.”

“Aligha kell említeni, mekkora élmény lesz Messivel és Neymarral játszani. A kvalitásuknak köszönhetően még a rossz passzokból is jó passzt tudnak csinálni. Azon leszek majd, hogy segítsem őket, és remélem akkor ők is jobb labdarúgóvá tesznek engem” – tette hozzá a friss igazolás.

Olvasói sztorik