Nemzetközi foci

Tárgyalnak Falcao ügyében

Buffon hosszabbít, Touré távozna, Shaqiri a Juvéba szerződhet. A nap átigazolási hírei egy helyen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Argentin bekk a Juvéban?

A torinói gárda szeretné megszerezni magának a Sportingban futballozó Marcos Rojót – írja a Gazzetta dello Sport. A 15 millió euróra becsült játékos alapember a vb-nyolcaddöntős argentin válogatottban is.

Belga zsenipalánta a Stoke-nál

Angliában, a Stoke Citynél folytatja pályafutását a 16 éves Julian Ngoy, akit a jövő egyik legnagyobb belga ígéreteként tartanak számon és korábban a Club Brugge valamint az Anderlecht játékosa volt.

Meireles visszatér Londonba?

A Liverpool és a Chelsea után újabb angol klub szerelését öltheti magára Raul Meireles, a portugál válogatott rutinos középpályása. A Fenerben játszó labdarúgó iránt a West Ham United érdeklődik – számolt be a Daily Star – a törökök pedig 3 millió font körüli összegért állítólag hajlandóak is lennének megválni tőle.

Begovic a Real radarján!

Asmir Begovic neve is szerepel azon a listán, amelyről kiválaszthatják a Real Madrid új kapusát, amennyiben a Diego López-Iker Casillas páros valamelyike távozik a klubtól – írja a Daily Star. A bosnyák hálóőr után több klub is érdeklődik, ám a Real ajánlata tűnik jelen állás szerint a legjobbnak. A madridiak mellett az Arsenal is érdeklődik a Stoke City hálóőre iránt.

Tiago közel a Chelsea-hez

A Mirror szerint szinte mindenben egyezségre jutott a két fél, így Londonban hamarosan bejelentik a 33 éves portugál középpályás érkezését, aki így 2004 után ismét Chelsea-mezt ölt. Tiago szerződése lejárt a spanyol bajnok Atlético Madridnál, így ingyen igazol a Stamford Bridge-re.

Ochoa eladta magát a vb-n?

A mexikói válogatott kapusa szenzációs bravúrokkal járult hozzá ahhoz, hogy a közép-amerikai válogatott ismét nyolcaddöntőt játszhasson a világbajnokságon. Ugyan a továbbjutás a hollandokkal szemben elmaradt, a 27 éves hálóőr teljesítménye így is számos klub érdeklődését felkeltette, köztük a Liverpoolét is. A transfermarkt.co.uk szerint jó esély mutatkozik, hogy a hálóőr így a Mersey-partján kössön ki. Ochoa szerződése a vb előtt lejárt a francia Ajacciónál, így ingyen megszerezhető.

Bármikor bejelenthetik Diego Costát

Angol lapértesülések szerint bármelyik órában bejelentheti a Chelsea Diego Costa érkezését. A spanyol válogatott támadó állítólag 32 millió font ellenében kerül Londonba az Atlético Madridtól, miután minden részletet illetően egyezségre jutott José Mourinho alakulatával – írja a Daily Mail.

“Suárezt nem szabad eladni”

Harapás ide vagy oda, a Liverpoolnak nem szabad eladnia Luis Suárezt, véli Damien Comoll, a klub korábbi sportigazgatója, aki 2011-ben az uruguayi támadó szerződtetését is intézte. “Kivel tudnák pótolni? Egyszerűen senki sincs a közelében” – nyilatkozta a korábbi sportvezető, aki hozzátette, ha egy Barcelonának vagy Real Madridnak megér még ezek után is több tízmillió fontot Suárez megszerzése, akkor a Poolnál sem lehet tisztán etikai kérdés a megtartása.

Cerci: Arsenal? Everton? MU?

Ugyan a világbajnokságon nem jött ki a lépés a Torino 26 éves szélsőjének, a Daily Express értesülései szerint továbbra sem csillapodik az angol klubok érdeklődése Alessio Cerci iránt. A 15 millió fontra taksált támadó iránt a Man.United, az Arsenal és az Everton is epekedik.

Schneiderlin is távozhat a So’tontól

Lassan teljesen széteshet az előző idény meglepetés csapata Angliában. A Daily Mail információi szerint Arséne Wenger munkatársai szoros figyelemmel követik a Southampton francia középpályásának, Morgan Schneiderlinnek a vb-n nyújtott teljesítményét, és jelen állás szerint javasolják a francia menedzsernek, hogy a torna után próbálja meg leigazolni 24 éves honfitársát.

Muniaínért küzd a Liverpool

Lambert, Can és Lallana leigazolása után sem lassít a Liverpool. Az angol együttes az AS információi szerint komolyan ostromolja az Athletic Bilbaót, hogy a baszk klub adja el számára Iker Muniaínt. A 21 éves, egyszeres válogatott szélső szerződésében 45 millió eurós kivásárlási záradék szerepel, Brendan Rodgers azonban egyelőre igyekszik elkerülni azt, hogy a teljes összeget ki kelljen fizetnie.

Tello a Portóhoz igazolhat

A Barcelona fiatal szélsője, Cristian Tello az FC Porto színeiben folytathatja pályafutását – írja a katalán Sport c. lap.

Hiába próbálkozott az Arsenal

A Sky Sport Italia szerint Arséne Wenger 10 millió fontos ajánlatot tett az AS Roma 23 éves, olasz középpályásáért, Alessandro Florenziért, ám fővárosi klub elutasította azt.

Felipe Luis a Chelsea-hez tart

Napokon belül bejelenthetik Londonban Felipe Luis, az Atlético Madrid brazil bekkjének érkezését. A spanyol bajnoknál szerették volna a tavalyi szenzációs idény után meghosszabbítani a játékos szerződését, ám ő elutasította a tárgyalást, az Express szerint így próbál nyomást gyakorolni a klub vezetőire, hogy azok fogadják el a Chelsea 19 millió fontos ajánlatát.

Vidal egyre közelebb a MU-hoz

A Daily Star értesülései szerint Arturo Vidal egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a vb után a Manchester United játékosa legyen. A chilei futballista 48 millió euróért cserébe válthat klubot és hetente 250 ezer fontot vághat majd zsebre, ha elfogadja a MU ajánlatát – írja a lap.

Navast akarja a Liverpool és az Arsenal is

A Daily Mail információi szerint a Liverpool és az Arsenal is élénken érdeklődik Keylor Navas, a Levante Costa Rica-i válogatott hálóőre iránt. A 27 éves hálóőr kulcsszerepet játszott abban, hogy az amerikai együttes immáron a negyeddöntőre készülhet a brazíliai vb-n, miután a görögök elleni nyolcaddöntőben megfogta Gekasz tizenegyesét a szétlövésben. A játékost 6,5 millió fontért lehet kivásárolni.

Megkezdődtek a tárgyalások Falcao ügyében

A francia L’Equipe szerint a Real Madrid és a Monaco megkezdte a tárgyalásokat Radamel Falcao ügyében. A 28 esztendős kolumbiai támadó egy szezon után hagyhatja ott a Ligue 1 ezüstérmesét. A vb-ről térdsérülés miatt lemaradó Falcao már megkezdte az edzéseket a Monacónál, a szezonkezdetre pedig akár száz százalékos is lehet. A lap szerint ugyanakkor egy januári klubváltásnak nagyobb az esélye, mint most nyáron.

A Fenerbahce eladná Emenikét a Chelsea-nek

A Fenerbahce 19 millió euróért megválna Emmanuel Emenikétől, a nigériai válogatott támadótól. A 27 esztendős játékos az elmúlt szezonban 28 meccsen 12 gólt lőtt a török bajnoknál, s a világbajnokságon is jó teljesítményt nyújtott, ezért most szép summát kaphatna érte a Fener – Daily Mail.

Roy Keane lett az Aston Villa másodedzője – Hivatalos!

A Manchester United legendás középpályása lesz Paul Lambert segítője.

Újabb egy évig a Chelsea-é a 41 éves kapus

Mark Schwarzer egy évvel meghosszabbította szerződését a Chelsea-vel, így a következő szezonban és a londoni kékek hálóőre lesz. A 41 esztendős kapus tavaly nyáron érkezett Mourinho csapatába a Fulhamtől – chelseafc.com.

Cambiasso közel Londonhoz

Mauricio Pochettino rutinos játékossal szeretné megerősíteni a Tottenham középpályáját. Az argentin menedzser honfitársát, Esteban Cambiassót szemelte ki magának, akivel korábban a válogatottban együtt is szerepelt. A 33 esztendős játékos ingyen érkezhet a White Hart Lane-re – Gazetta dello Sport.

Buffon hosszabbít

Gigi Buffon, a Juventus ikonikus kapusa a világbajnoki kudarcot követően sem tétlenkedett hazatérve. A Tuttosport beszámolója szerint a rutinos hálóőr egyezségre jutott a Juventusszal, így további egy évvel, 2016 nyaráig meghosszabbítja eredetileg a következő idény végén lejáró kontraktusát.

Touré távozni akar Manchesterből

A 31 éves elefántcsontparti labdarúgó viszonya menthetetlenül megromlott a klubvezetéssel, így átigazolási kéréssel fordult a csapat elöljáróihoz – írja a Sport. A két fél viszonyában az tette be a kaput, hogy a City nem engedte el Yayát haldokló testvéréhez, a vb ideje alatt elhunyt Ibrahimhoz.

Francia bekk érkezhet az Arsenalhoz

Az Infosport cikke szerint az Arsenal egyre közelebb kerül Mathieu Debuchy megszerzéséhez, aki a Newcastle Unitedtól igazolhat az “Ágyúsokhoz”. A francia bekk feladata a Manchester Cityhez igazoló honfitársa, Bacary Sagna pótlása lenne a védelem szélén. A Newcastle Evening Chronicle hozzáteszi, a “Szarkák” legalább 12 millió fontot szeretnének a játékos eladásából.

Újabb uruguayi érkezhet a Liverpoolhoz

Maxi Pereira nyártól a Liverpool FC-nél folytathatja pályafutását – írja a Record. A “Vörösök” 7,5 millió fontot fizetnének ki a Benfica 30 éves uruguayi labdarúgójáért. Igaz, menet közben lehet épp Luis Suárez eladási árából jut majd Pereira megszerzésére (is).

Shaqiri a Juventusban köthet ki

A Tuttosport értesülései szerint a Bayern München szeretne egyezségre jutni a Juventusszal svájci szélsője, Xherdan Shaqiri eladása kapcsán. A bajor alakulat a torinói Arturo Vidalt szeretné Müncehnbe csábítani, a chilei labdarúgóért cserébe pedig a világbajnokságon sziporkázó szélső játékjogár illetve némi pénzt ajánlanak az olasz bajnoknak.

Lampard Ausztráliába kerülhet

A Daily Mirror információi szerint az A-League-ben szereplő Melbourne Citynél folytathatja pályafutását Frank Lampard. A Chelsea-től távozó labdarúgó jövő évtől az amerikai New York City labdarúgója lesz minden bizonnyal, ám az új klub rajtjáig a Man.City hálózatához tartozó, ausztráliai csapatnál maradhat játékban.

Olvasói sztorik