Nemzetközi foci

Lallana a Liverpoolé

A válogatott játékos nagyjából 25 millió font ellenében igazolt az Anfield Roadra.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Újabb angol válogatott labdarúgó érkezését jelentette be a Liverpool FC. A Mersey-partiak Rickie Lambert után leigazolták a 26 esztendős Adam Lallanát is a Southamptonból – jelentette be a klub hivatalos honlapja, igaz a szerződés részleteit nem tették közzé, csupán annyit tudni “hosszú távú” megállapodás született.

A 26 éves labdarúgó lapértesülések szerint nagyjából 25 millió fontjába kerülhetett a “Vörösöknek” és Brendan Rodgers menedzser külön kívánságára érkezett az Anfield Roadra.

“Nagy öröm számomra, hogy a Liverpoolhoz igazolhattam, nagy vágyam volt, hogy egy ilyen fantasztikus klubban szerepelhessek, a Bajnokok Ligájában játszhassam és a Premier League bajnoki címéért küzdjek” – nyilatkozta a liverpoolfc.com-nak Lallana.

A játékos, akárcsak a Southamptonban, a 20-as mezt viseli majd a Liverpoolnál. Lallana 2006 és 2014 között 250 mérkőzésen lépett pályára a “Szenteknél” és 58 gólt szerzett, a legutóbbi idényben a csapatkapitányi karszalagot is ő viselhette. A 2013/14-es szezonban bekerült a Premier League álomcsapatába.

Rickie Lambert és Emre Can után Lallana a Liverpool harmadik hivatalosan is bejelentett nyári igazolása.

Olvasói sztorik