Nemzetközi foci

Suarez még a héten a Barcáé lehet

Suarez harapási záradékot kaphat a szerződésébe! - A nap átigazolási pletykái egy helyen!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A cikk folyamatosan frissül!

Caballero közel a Man. Cityhez

A Mirror információja szerint Manuel Pellegrini egykori kapusát, Willy Caballerót szerződtetné a Malagától. Mivel Costel Pantilimon szerződése lejárt, egy megbízható cserekapusra van szüksége.


A Bayern mindent megtesz Vidalért

Mint arról korábban beszámoltunk, Xherdan Shaqiri szinte biztosan távozik Münchenből. A Liverpool egyelőre kivár a szerződtetésével, így bevonhatják a játékjogát a Vidal-üzletbe. A Juventus eközben eladhatja Mirko Vucinicet. A rutinos támadó az Egyesül Arab Emírségekbe, az Al Jazeera csapatához szerződhet 6 millió euróért.


Balotelli ügynöke cáfol

Mino Raiola, Balotelli ügynöke elmondta, hogy nem találkozott Arséne Wengerrel, sőt senki sem kereste meg a játékos szerződtetése kapcsán. Az ügynök azt is elmondta, hogy a Milan vezetői sem értesítették arról, hogy el szeretnék adni ügyfelét.


Yarmolenko Angliába igazolhat

A Dinamo Kijev 24 esztendős szélsője korábban már majdnem a Liverpool játékosa lett, most viszont a Stoke City áll közel a megszerzéséhez. A Stokesentinel információi szerint 12 millió fontért igazolják le.


Vermaelen sorsa kérdéses

Noha a napokban cáfolta, hogy a Manchester Unitedhez szerződne, a Talksport szerint 10-11 millió fontért mégis a rivális csapathoz igazol. A Mirror szerint egy 6 milliós ajánlatot már elutasítottak az ágyúsok.


Tom Ince a Hull Cityben?

A Blackpool 22 esztendős szélsője 8 millió fontért szerződhet a Hull Cityhez. Steve Bruce, a csapat menedzsere közel áll Robert Snodgrass megszerzéséhez is. A 26 éves játékosért 7 millió fontot fizetne a Norwich-nak.


Hakan Calhanoglu Angliában?

A Hamburg korábban már elutasította a Bayer Leverkusen ajánlatát, azonban jó esély mutatkozik a 20 esztendős játékos távozására. A török felnőtt válogatottban is bemutatkozó támadó középpályás iránt az Arsenal mellett a Chelsea és a Liverpool is érdeklődik. A hírek szerint csapata 10 millió fontot szeretne érte kapni.


Kaka már az Orlandónál

Mint arról már korábban beszámoltunk Kaka távozik az AC Milantól és az MLS-ben folytatja pályafutását!


Parolo a Lazióhoz szerződik

A Parma középpályása már szinte mindenben megállapodott a Lazióval és 5,5 millió euróért vált csapatot.


Arsenal helyett Tottenham?

Az elefántcsontparti válogatott Serge Aurier az Arsenal helyett a Totenhamhez szerződhet. Az ágyúsok valószínűleg a Newcastle bekkjét, Debuchyt szerződtetik, így Kyle Walker sérülése miatt igazán nagy szükség van a 21 éves hátvédre.


A Real beárazta Di Mariát, James Rodriguez jöhet a helyére

Angol sajtóhírek szerint 40 millió fontért elengedné a Real Madrid a 26 esztendős középpályást. A Daily Star szerint a Manchester United, az Arsenal és a Liverpool van az érdeklődők között.

Di Maria árából pedig azt a James Rodriguezt szerződtetnék, aki az idei világbajnokság egyik legnagyobb sztárjává vált.


A Newcastle 12 millió fontot kér Debuchy-ért

Francia források szerint az Arsenal mellett a PSG és a Monaco is szerződtetné a 28 esztendős szélső hátvédet.


A Liverpool védőket is venne

Brendan Rodgers Maxi Pereirát szerződtetné a Benficától. A 30 éves jobbhátvéd 7,5 millió fontért válthat klubbot. A szerződtetése elég meglepő lehet hiszen Glen Johnson mellett Flanagen és Kelly is bevethető ezen a poszton.
Marcos Rojót a Sportingtól igazolnák le, azonban úgy tűnik, hogy argentin bekk a Juventushoz szerződik.


Amelia a Premier League-be kerülhet

A Sky Sport Italia értesülése szerint a 32 esztendős kapus a West Bromhoz szerződhet. A rutinos hálóőrnek lejárt a szerződése, így szabadon tárgyalhat kérőivel.


Büttner a Dinamo Moszkvához szerződik

Miután a Manchester United szerződtette Luke Shawt szinte biztossá vált, hogy Büttnernek nem lesz maradása Manchesterben. A Talksport információja szerint 4 millió fontért távozik. Időközben pedig megszülethetett a megegyezés Stefan de Vrij és a United között, 8 millió fontért érkezhet a Feyenoordtól.


Kroos a Realé lesz

A Marca szinte tényként közölte, hogy Toni Kroos 25-30 millió euróért a Real Madrid játékosa lesz. A Bayern középpályásának jövőre lejár a szerződése, így a németeknek valószínűleg be kell érniük ezzel az összeggel. Kroos 2019-ig írhat alá, s az évek során évi 5 millió euróval lehet gazdagabb.


Bevásárolna a Napoli

Rafa Benitez a Tottenham középpályásával, Moussa Dembelével és a Lyonban futballozó Maxime Gonalonssal erősítene.


Illaramendi is távozhat

Mint arról már vasárnap beszámoltunk a Real Madid szívesen kölcsönadná középpályását. A hírek szerint a Porto be is jelentkezett érte.


Erősítene a Southampton

A frissen kinevezett Ronald Koeman Graziano Pellét és Terence Kongolót szeretné leigazolni. A Feyenoord 28 éves csatárért 8 millió fontot fizetne. A fiatal bekkért fizetendő összegről egyelőre nincsenek információk.


Memphis Depay kivár

A holland válogatott fiatal támadója egyelőre nem foglalkozik kérőivel, megvárja míg véget ér a világbajnokság. A 20 esztendős játékos iránt a Manchester United, a Manchester City és a Tottenham is érdeklődik.


Shaqiri sorsa Suareztől függ

A Daily Star információi szerint megszületett a megegyezés a Liverpool és a Bayern München között. A svájci szélső 15 millió fontért igazolhat Angliába, azonban amíg Luis Suarez nem szerződik Barcelonába, addig az angoloknak nincs elegendő pénzük az üzlet lebonyolításához.


Nagy csata Carvalhóért

Mint arról vasárnap beszámoltunk, egyre élesedik a harc a Sporting középpályásáért. A Manchester United illetékesei már Portugáliában tárgyalnak, hogy mielőtt szerződtetni tudják William Carvalhót. A gyorsaságra azért lehet szükség, hiszen a Chelsea is beszállt a licitbe.


Aubameyang iránt érdeklődik a Chelsea

A Bild szerint a Chelsea szerződtetné szeretné a Dortmund gaboni támadóját. Az átigazolására azonban nem sok esély mutatkozik, hiszen a Dortmund már elveszítette Lewandowskit és mindenképp szüksége lesz gólerős játékosokra.


Courtois Madridban maradhat

Az AS szerint Thibaut Courtois nem kíván visszatérni a Chelsea-hez, így könnyen elképzelhető, hogy játékjogának átadásával csökkentik azt az összeget, melyet Diego Costáért fizetnek majd. Mivel David Villa már eligazolt az Atléticótól, ezért különösen fontos lesz, hogy a BL-döntős csapat minőségi támadóra leljen. Így az sem elképzelhetetlen, hogy Romelu Lukaku kölcsönadása is az üzlet része lesz.


Pogba sorsa Vidaltól függ

Az Express szerint a Juventus csak egyik belső középpályásától hajlandó megválni, így ha Arturo Vidal az Arsenalhoz vagy a Manchester Unitedhez szerződne, akkor Paul Pogba nem igazolhat a Chelsea-hez.


Davis lesz a Spurs idei első szerzeménye

A Swansea balhátvédje a hírek szerint 8 millió fontért igazol a londoni csapat játékosa. A Mirror azt is tudni véli, hogy a fiatal bekk szerződtetése után Danny Rose-nak távoznia kell majd a csapattól. A Tottenham David mellett Wilfried Bonyt is szerződtetné a Swansea-tól, azonban egyelőre sokalja a 20 millió fontos árat.


Khedirára fáj Wenger foga

A Daily Star információi szerint az Arsenal szerződtetni szeretné Sami Khedirát a Real Madridtól. Az ágyúsok 23 millió fontot fizetnének a német válogatott középpályásáért. Wenger állítólag azért igazolná le Khedirát, mert korábban remekül tudott együtt játszani Mesut Özillel.


Michu mégsem igazol el

A Swansea támadója vasárnap orvosi vizsgálaton vett részt a Napolinál, ám a walesi klub egyetlen ajánlatot sem kapott a Michuért. A spanyol játékost még kétéves szerződés köti a Swansea-hoz.


Suarez még a héten a Barcáé lehet

Angol sajtóhírek szerint a Barcelona kifizeti a Liverpoolnak azt a 80 millió fontot, amelyet kérnek az uruguayi gólvágóért. Ötéves szerződést kínálnak neki, heti 160 ezer fontos fizetéssel, ám a kontraktusban szerepelne egy harapási záradék is, amelynek részletéről egyelőre nem sokat lehet tudni.

A spanyolok hiába szerették volna Alexis Sanchez játékjogát belevonni az üzletbe, a szélső nem akar Liverpoolba szerződni és valószínűleg az Arsenalhoz igazol majd.
A Liverpool a Suarez eladásából befolyó összegből Adam Lallanát, Lazar Markovicot és Divock Origit kívánja megvásárolni.

Olvasói sztorik