Nemzetközi foci

A Barca megegyezett Suarezzel

Az uruguayi csatár igent mondott a Barcának, már csak a kluboknak kell megegyezniük. - A nap pletykái egy helyen!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Cikkünk folyamatosan frissül!


Alexis Wengernek is kell

A hírek szerint az Arsenal is megpróbálja megszerezni a Barcelonától Alexis Sanchezt. A szélső mellett a Southampton középpályását, Morgan Schneiderlint is szívesen látná csapatában Arséne Wenger.


Michu orvosin a Napolinál

A Swansea sztárja a hírek szerint orvosi vizsgálton vett részt a nap folyamán és hamarosan az olasz csapat játékosa lesz. A walesi csapat a befolyó összegből Gylfi Sigurdssont szeretné megvásárolni a Tottenhamtől.


Gaitan a Unitedhez szerződhet

Portugál lapok szerint Nicolas Gaitan a Manchester Unitedhez igazolhat. A Benfica 20 milliót kérne a 26 éves középpályásért, akinek vételárát Bebe játékjogának átadásával csökkentenék!


Dawson távozna a Tottenhamtől

A 30 éves hátvéd jelezte távozási szándékát Mauricio Pochettinónak, aki 6 millió fontért el is engedné. A pletykák szerint a Hull City vagy a QPR lehet majd a befutó.


A Chelsea kiszúrna a Uniteddel

Már a Chelsea is érdeklődik William Carvalho iránt. A Sporting Lisszabon 30 millió euróra árazta be a fiatal középpályást, de a londoniak csak 10-15 milliót fizetnének érte.


Távozók a Real Madridnál

A Marca szerint Casemirótól végleg megválna a Real Madrid, míg Asier Illarramendit kölcsönadná valakinek.


Muniain iránt érdeklődik a Liverpool

Az AS beszámolója szerint a Liverpool szerződtetné Iker Muniaint az Athletic Bilbaótól. A spanyol csapat azonban nem enged a 45 millió eurós kivásárlási árból. A baszk csapat néhány nappal ezelőtt adta el Ander Herrerát a Manchester Unitednek, így minden bizonnyal nagy érvágás lenne a fiatal szélső elvesztése is, hiszen Bilbaóban csak baszk játékosok játszhatnak.


A Bayern Vidalt akarja, de a Juve nem adja

A Tuttosport szerint a Bayern München 40 millió eurót kínál Arturo Vidalért, ám ez az összeg közel sem lehet elég a megszerzésére. Az olasz lap szerint Xherdan Shaqiri játékjogát is belevonhatják az üzletbe.


A Chelsea 60 millió fontot fizetne Pogbáért

Olasz és angol sajtóinformációk szerint a Juventus ekkora összegért elengedi a francia középpályást. A goal.com szerint José Mourinho az elkövetkezendő években a Pogba-Matic tengelyt képzeli el a középpálya közepén.


A Real Sterling iránt érdeklődik

Cristiano Ronaldo sérülése miatt a Real Madrid Raheem Sterling szerződtetését fontolgatja.
A Sunday Mirror szerint a fiatal szélsőért 25 millió eurót fizetne érte a spanyol csapat.


Wenger figyeli Greniert

Noha a francia válogatott középpályása a vb előtt nem sokkal megsérült, az Arsenal figyelemmel követi a felépülését. Amennyiben a szezonkezdetre bevethető állapotba kerül, akkor 7.5 millió fontért megpróbálják leigazolni a Lyontól.


Remy a Spursben köthet ki

A Mirror szerint az Arsenal csak akkor szerződtetné a francia támadót, ha más kiszemeltek közül senki sem jönne össze. A Tottenham azonban beelőzné a városi riválist és 8 millió fontért, heti 75 ezer fontos fizetésért szerződtetné. A Newcastle ebből az összegből Alexandre Lacazettét vásárolná meg a Lyontól.


Barry közel az Evertonhoz

Angol lapok szerint 48 órán belül megvásárolhatja Gareth Barryt az Everton. A 33 esztendős középpályás az elmúlt szezonban kölcsönben volt a liverpooli csapatnál, most pedig odaigazolhat. A hírek szerint három évre ír alá, az átigazolási összegről nincs információnk.


Hollandokat igazolna az MU

Louis van Gaal Stefan de Vrijt szeretné szerződtetni. A Feyenoord 22 éves hátvédje iránt a Lazio is érdeklődött, ám a holland mester könnyedén meggyőzheti a fiatal bekket. Van Gaal Daryl Janmaat és az AC Milanban futballozó Nigel de Jongot is leigazolná.


Balotelli az Arsenalhoz szerződne

Az olasz válogatott támadója távozni szeretne az AC Milantól és visszatérne a Premier League-be. A Daily Mail szerint jövő héten ki szeretné erőszakolni az átigazolást, attól tartva, hogy az ágyúsok szerződtetnék Alvaro Moratát a Real Madridtól.


A Barca még mindig akarja Suarezt

A spanyol Sport című lap szerint a Barcelona 30 millió eurót és Alexis Sanchez játékjogát ajánlotta Luis Suarezért. A cikkben szinte biztosra veszik az üzletet, s szerintük csak idő kérdése a megegyezés.

Olvasói sztorik