Nemzetközi foci

Hatalmas Arsenal-ajánlat Vidalért

A chilei Wenger egyik legfőbb kiszemeltje, Cambiasso a Spurs játékosa lehet. A nap átigazolási pletykái egy helyen.

Cikkünk folyamatosan frissül!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Falcao milliókról is lemondana

A spanyol AS értesülései szerint Radamel Falcao olyannyira a Real Madrid játékosa szeretne lenni, hogy hajlandó lenne a monacói fizetését megfeleztetni. Ez jelenleg 14 millió euró, a királyiaknál pedig 7 millióért is rúgná a bőrt a 28 esztendős kolumbiai támadó.

Taarabt a Nápolyban?

A QPR játékosa az AC Milan csapatánál töltötte a tavaszi idényt, ám a milánóiaknak nincs elegendő pénzük arra, hogy megvásárolják a játékost – adta hírül a Corriere dello Sport. A lap szerint a 25 esztendős marokkói válogatott játékos így könnyen Nápolyba szerződhet.

Janmaat egyre közelebb a Unitedhez

A holland válogatott játékos követheti a holland válogatott szövetségi kapitányt és a következő szezontól az Old Traffordra teheti át székhelyét – írja a Daily Mail. A Feyenord 24 éves védőjének jövő nyáron járna le a szerződése a holland klubbal. Kivásárlási ára 5 millió euró körül mozog.

80 millió Suárezért

A Liverpool leszögezte, 80 millió font alatt semmiképp sem válik meg az uruguayi támadótól – írja az Independent. A Liverpool a négyhónapos büntetés ellenére sem hajlandó engedi a támadó árából, így a Real Madridnak vagy a Barcelonának nagyon ki kell nyitnia a pénztárcáját.

Marquinhost akarja a Barca

Katalán sajtóhírek szerint a gránátvörös-kékek 40 millió eurót ajánlanak a jelenleg a francia fővárosban játszó védőért. Puyol pótlására muszáj hamar igazolnia a Barcának, David Luiz Párizsba költözése után pedig Marquinhos szerződtetése logikus lépés lenne Zubizarretáéktól.

Moratát Angliában is szeretnék

A Real Madridban futballozó Álvaro Morata legnagyobb kérője az olasz Juventus – volt. Most hadjáratot indított a 21 éves támadóért az Arsenal és a Tottenham is – írja a Daily Express. A hírek szerint nyáron 20 milió euró körüli összegért kelhet el a csatár.

Debuchy-ért sorban állnak a topcsapatok

A világbajnokságon a francia válogatottban szereplő Mathieu Debuchy több európai élcsapatnak felkeltette az érdeklődését. A Metro szerint az Arsenal, a Bayern, a Roma és a PSG is kiszemelte magának a Newcastle futballistáját.

Perin nem lesz a Bayern játékosa

A Genoa elutasította a Bayern München 8-9 millió eurós ajánlatát Mattia Perinért – írja a transfermarkt.it. A 21 éves olasz hálóőrt Manuel Neuer vetélytársának nézték ki Münchenben, ám a Genoa 12 millió euró alatt nem szeretne megválni a kapustól.

Vidal Angliában?

A Daily Star értesülései szerint Arséne Wenger Arturo Vidal egyik nagy csodálója. A hírek szerint a francia szakember 44 millió fontot sem sajnálna a chilei középpályásért áldozni. A 27 esztendős játékosnak 2017-ig van szerződése a Juventus csapatával.

Cambiasso a Tottenham játékosa lehet

Mint ismert, a 33 éves Esteban Cambiasso nem hosszabbított szerződést az Inter csapatával, így a nyáron szabadon igazolhatóvá válik. Az argentin középpályás egyik legkomolyabb érdeklődője a Spurs – írja a Daily Express. Cambiasso 10 éven át szolgálta az Inter együttesét.

Olvasói sztorik