Nemzetközi foci

Suárez nem lett olcsóbb

Suárezért már nem fizetnének annyit az őt megszerezni kívánó klubok. A nap átigazolási pletykái egy helyen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A MU Vidal megszerzését fontolgatja

A Manchester United tervei közt szerepel Arturo Vidal megszerzése – olvasható a Daily Mailben a mai nap átigazolási hírei közt. Az angol klub már megtette az első lépéseket és felvette a kapcsolatot a Juventus vezetőségével.
Az első kérdés, hogy a Serie A bajnoka hajlandó-e elengedni a chilei válogatott labdarúgót és ha igen, mennyiért.


Cambiasso a Tottenhamben folytathatja

A Tottanham a megállapodás szélén áll Esteban Cambiassóval. A 33 éves játékos szerződése a hónap végén lejár az Internél, így ingyen távozhat a klubtól, írja a Daily Express.


A Liverpool közel Shaqirihez

A Daily Star cikke szerint a Liverpool hamarosan keretében tudhatja Xherdan Shaqirit, akiért tizenöt millió fontot ajánlottak a Bayern Münchennek.


Egyezség Lallana áráról

A 26 éves angol válogatott játékosra már csak az orvosi vizsgálatok várnak péntek délután, ha ott mindent rendben találnak, csatlakozhat a PL-ben szereplő együtteshez.

A teljes cikket itt olvashatod!


Wenger két csatárt akar

Arsene Wenger a nyáron két csatárt szeretne igazolni. Reményei szerint Loic Remy az Emiratesbe érkezik hamarosan egy nagyobb névvel karöltve. Erre a kiszemelt Mario Balotelli és Mario Mandzukics – olvasható a Daily Telegraph oldalán.


Shaw a Manchester Unitedben – hivatalos

A Manchester United hivatalos honlapján jelentette be, hogy négy plusz egy évre leigazolta a tizennyolc éves Luke Shawt, aki nemrégiben szerezte meg harmadik válogatottságát Anglia színeiben.
A teljes cikket itt találod!


Mathieu megegyezett a Barcával

A Barcelona mindenben megegyezett Mathieuval. A játékos már csak arra vár, hogy jelenlegi klubja, a Valencia és a Barcelona egyezségre jusson az anyagiakat illetően – írja az AS.


Az Inter Casemiro szerződtetése előtt áll

A Tuttosport úgy értesült, hogy az Inter Spanyolországba küldte sportigazgatóját, hogy tárgyaljon a Real Madrid vezetőségével Casemiro kölcsönadásáról.
A sportigazgató pozitív választ kapott, úgy tűnik, már csak a részletekben kell megállapodniuk a feleknek.


Van Dijk a Sevilláé lehet

A Celtic védőjéért, Virgil van Dijkért hat millió eurós ajánlatot tett a Sevilla. A labdarúgót korábban kapcsolatba hozták az Arsenallal és a Manchester Cityvel is, miután cáfolta, hogy Oroszországba, a Dinamo Moszkva csapatához szerződne – tette közzé a Daily Express.


Morata húsz millióért

A Juventus húsz millió eurót kínál Alvaro Moratáért a Real Madridnak, hogy idén nyáron megszerezze játékost és végre sor kerülhessen a szerződéskötésre – olvasható a Marca honlapján.


A Liverpool és a MU Ayewért versenyez

A 24 éves ghánai válogatott, aki két gólt szerzett a brazíliai vébén, szívesen elhagyná Marseille-t, hogy a Premier League-ben folytathassa pályafutását.
Jelenleg két óriás is harcol érte, a Liverpool és a Manchester United is szívesen látná soraiban – írja a Daily Express.


A Chelsea Aubameyangot célozta meg

Az angol sztárklub előrehaladott tárgyalásokat folytat a Borussia Dortmunk támadójával, Pierre-Emerick Aubameyanggal. A kékek még jobban fel akarják pörgetni támadójátékukat, annak ellenére, hogy Diego Costát már a soraikban tudhatják.
A BVB közben már leigazolta Ciro Immobilét és Adrian Ramost, így valószínűleg könnyű dolga lesz a Chelseanek az átigazolással.


Ronaldo nem akar Falcaóval játszani

A Real Madrid sztárja, Cristiano Ronaldo nem akarja, hogy Radamel Falcao is a Santiago Bernabeuban rúgja a bőrt, ezért megkérte klubját, hogy hagyjanak fel a játékos leigazolására vonatkozó terveikkel, jelent meg a Starban.


A Barcának ötven millióért kell már csak Suárez

A Barcelona vezetősége ötven millió fontot ajánlana fel Suárezért a Liverpoolnak, miután a csatárt a FIFA négy hónapra tiltotta el Chiellini megharapásáért. A gránátvörös-kékek szerint nem ér többet jelenleg az uruguayi csatár, mert túl sok mérkőzést kell kihagynia a következő szezonban – írja a Daily Mirror.
Ezzel szemben a Daily Starban az olvasható, hogy a Liverpooli döntéshozók fejében meg sem fordult, hogy kevesebb pénzt fogadjanak el az Aranycipős játékosért.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik