Nemzetközi foci

Ronaldinho Egyiptomban?

Shaqiri ügynöke Liverpoolban tárgyal, a Bilbao visszadobta a United ajánlatát. A nap átigazolási pletykái egy helyen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Cikkünk folyamatosan frissül!


A United Vidallal kacérkodik

Miután a Bilbao elutasította a Manchester United 36 millió eurós ajánlatát, Luis van Gaal mérlegeli Arturo Vidal szerződtetését is. A Mirror szerint 45 millió euró lehet a chilei középpályás kivásárlási ára.


Az Arsenal ismét harcba száll Benderért

Noha tavaly a Leverkusen elutasította a 15 millió fontos ajánlatot, idén Wenger 20 milliós licittel indít. A német középpályással a korosodó Mikel Artetát pótolnák. Az ágyúsok kapust is keresnek és egy ismeretlenebb hálóőrrel hozták ezúttal szóba őket: Orjan Nyland érkezhet a Malmö csapatától.


A Chelsea is Kroost akarja

A Metro értesülése szerint heti 125 ezer fontos szerződéssel csábítja a Cheslea a német középpályást. Az AS szerint José Mourinho 15 millió eurót fizetne a Bayernnek. A londoni kékek Emmanuel Emenike iránt is érdeklődnek, török lapok 16 millió fontos kivásárlási árról írnak.


Songot csábítja az Inter

A Tuttosport szerint az Inter 15 millió eurót kínál Alex Songért. Az olasz csapat régóta keres egy védekező középpályást, sokáig úgy tűnt, hogy Yann M’Vila érkezik a Rubin Kazanytól, de a napokban egyre kevesebbet olvashattunk róla.


A Pool lemaradhat Lovrenről

A Mirror értesülése szerint a Tottenham csapatához szerződhet Dejan Lovren. A Southampton 24 éves hátvédje korábbi mesterét, Mauricio Pochettinót követhetné Londonba. A hírek szerint 18.5 millió eurót adna egykori játékosáért. A kérdés már csak, hogy Pochettino hívó szava többet ér-e, mint, hogy a Liverpoollal a BL-ben szerepeljen.


A Barca még nem tett le Suarezről

A Marca beszámolója szerint a Liverpool 87.5 millió eurót szeretne kapni az uruguayi támadóért, ám a Barca Alex Song, Pedro, Alexis vagy Tello játékjogának átadásával szeretné csökkenteni az összeget. A spanyol lap azt is tudni véli, hogy a Real Madrid már nem érdeklődik Suarez iránt, mert nem tartják elfogadhatónak, hogy megharapta Chiellinit.

A Barcelónával kapcsolatos hír még, hogy Toni Kroos iránt is érdeklődik a vezetőség. A német középpályásnak jövőre jár le a kontraktusa a Bayernnél.


Visszadobta a Bilbao a United 36 milliós ajánlatát

Az Athletic Bilbao visszautasította a Manchester United Ander Herreráért tett 36 millió eurós ajánlatát – mindezt a spanyol klub hivatalos honlapján is bejelentette.


Shaqiri ügynöke Liverpoolban tárgyal

Könnyen lehet, hogy Xherdan Shaqiri a következő szezontól a Liverpool csapatát erősíti. A szerda este Honduras ellen mesterhármasig jutó svájci válogatott középpályás testvére – aki egyben az ügynöke is – ugyanis Angliába utazott, hogy a Vörösökkel tárgyaljon.

A 22 éves játékost korábban a Milan és a Roma is szerette volna leigazolni.


Ronaldinho Egyiptomba szerződik?

Könnyen lehet, hogy Ronaldinho Egyiptomban folytatja pályafutását. Az elsőosztályú Zamalek SC elnöke, Mortada Mansour az Egyiptom TV élő adásában azt mondta, megállapodtak a játékossal, pontosabban annak menedzserével.

“Megállapodtunk a menedzserével, úgyhogy jön” – mondta az elnök.

A 34 esztendős középpályásnak egyébként december végén jár le a szerződése az Atletico Mineirónál.

Olvasói sztorik