Nemzetközi foci

Herrera hamarosan aláír Manchesterben

Az Athletic Bilbao játékosa egyre közelebb a vörös ördögökhöz, Yaya Touré Párizsban köthet ki. A nap átigazolási pletykái egy helyen!

Cikkünk folyamatosan frissül!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Aubameyang marad Dortdmunban

A 25 éves gaboni válogatott játékos iránt komoly érdeklődést mutatott az AS Roma, ám a játékos édesapja (egyben ügynöke is) a német Sport Bildnek elmondta, hogy fia nem megy sehova és a következő szezont is a Dortmund csapatánál kezdi meg.

A United továbbja is szeretné Shawt

Luke Shaw, a Southampton fiatal védőjét már régóta szeretné megszerezni a United, ám leszögezték, hogy nem hagyják, hogy a helyzetet kihasználja a védő jelenlegi klubja – írja a Manchester Evening News. A vörös ördögök csak normális és reális árat hajlandóak fizetni az angol játékosért.

Cercit akarja az Inter

A jelenleg az FC Torino csapatát erősítő támadó, Alessio Cerci jövőre már az Interben futballozhat – írja a Corriere dello Sport. A lap szerint a Nerazzuri 20 millió eurót ajánl a 26 esztendős csatárért, akinek két év múlva jár le a szerződése.

Michu visszatérhet Spanyolországba

A Swansea 28 éves spanyol támadója az Atlético Madrid célkeresztéjbe került – adta hírül a Daily Express. Michu korábban csak a spanyol bajnokságban futballozott, a Rayo Vallecano 2012-ben vált meg a csatártól, majd ezt követően következett az angliai kitérő. A támadónak 2016-van élő szerződése, a matracosok pedig Diego Costa pótlására csábítanák a spanyol fővárosba a játékost.

Bolasie a Newcastle-ben folytathatja

Kinézték maguknak a Crystal Palace szélsőjét a szarkák. Évekkel ezelőtt sokan nem is tudtak Yala Bolasie létezéséről, ám a kongói válogatott játékos idén meggyőző játékával felhívta magára a figyelmet. A 25 éves labdarúgónak 2015-ig van érvényes szerződése a Palace együttesével, a Newcastle viszont már idén nyáron megvásárolná őt – írja a Daily Sun.

Brazíliából igazolhat a Milan

Balotelli távozik, ám a helyére még nem igazolt a milánói klub. Inzaghi csapata most egy brazilra vetné ki hálóját, mégpedig Leandro Damiaora – írja a Corriere dello Sport. A 24 esztendős támadó jelenleg a Santos futballistája, szerződése pedig 2019-ig van érvényben. A hírek szerint a Rossoneri 11 millió eurós ajánlatot készül tenni a a csatárért.

Rálicitáltak Mangalára

A Manchester City rálicitált a Chelsea-re és a Unitedre is – írja a Daily Star. Eliaquim Mangalát több angol topklub kinézte már magának, ám a jelenleg a Portóban futballozó középső védőért a City most 45 millió eurót készül ajánlani. A 23 éves francia játékosnak 2016-ig szól a szerződése a portugál klubbal.

Mario Suárez Olaszországba mehet

Az Atlético Madrid középpályását nyáron leigazolhatja az Inter. A milánói együttes Fredy Guarínt ajánlotta fel cserébe, ám a matracosok mindenképp pénzt szeretnének kapni a 27 éves spanyolért – adta hírül a La Gazzetta dello Sport. A védekező középpályásnak 2017-ig van érvényes szerződése a spanyol fővárosi gárdával. Piaci értéke 10 millió euró körül mozog.

Di María akár Angliában is kiköthet

Az argentin játékos iránt legkomolyabban a Juventus érdeklődött, ám most a Manchester United és a Tottenham gárdája is bejelentkezett a Real Madrid futballistájáért – írja a Daily Express. Mint ismert, a királyi gárda szinte biztosan megválik a 26 esztendős középpályástól a nyáron.

Ander Herrera a MU játékosa lesz

A Bilbaóban futballozó 24 éves spanyol középpályás túlesett az orvosi vizsgálaton, így már csak apróságok választják el a hivatalos manchesteri bejelentéstől – írja a Metro. A lap szerint a vörös ördögök 35 millió eurót utalnak majd át a baszkok számlájára a játékosért.

Yaya Touré a PSG-ben folytathatja

A Daily Mirror értesülései szerint az elefántcsontparti Yaya Touré iránt komolyan érdeklődik a PSG. A 31 éves középpályás fantasztikus szezont zárt a Manchester City csapatánál, ám a klub nem engedte el a játékost haldokló testvéréhez. Ez az eset is befolyásolhatja a játékos Franciaországba távozását.

Olvasói sztorik