Nemzetközi foci

Yaya Touré nem látogathatta meg haldokló öccsét

A Manchester City megtiltotta Yaya Tourénak, hogy hazalátogasson haldokló testvéréhez.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Az elefántcsontparti válogatott játékos mélyen felháborodott, amiért súlyos beteg öccsét nem tudta meglátogatni és nagyon bántja is, hogy nem lehetett ott vele az utolsó hetekben.
„Meg kell, hogy mondjam, még mindig szomorúságot érzek. Szenvedek, mert úgy érzem, semmi hasznosat nem tudtam tenni az öcsémért az elmúlt hetekben” – nyilatkozta Yaya Touré a France Footballnak.
„Már vége volt a szezonnak és én csak pár napot szerettem volna az öcsémmel tölteni, mielőtt csatlakoztam a válogatotthoz, hogy kiutazzunk a világbajnokságra, azonban ezt a City nem tette lehetővé.”
„Abu-Dzabiba mentem a csapattal, hogy a bajnoki győzelmet ünnepeljük, miközben a testvérem már a halálos ágyában feküdt. Kolo szerencsére ott volt vele. Magamat okolom, amiért nem léptem fel határozottabban, így nem tudtam elérni azt sem, hogy jobban tiszteljenek.”
„A vezetőség tudta, hogy hónapok óta milyen lelki teher nehezedett rám az öcsém betegsége miatt. Sok sérülésem is volt a szezon végén, mert fejben már máshol jártam és nem tudtam odafigyelni rendesen a pályán. Az utóbbi négy hóna életem legszörnyűbb periódusa volt” – fejezte be mondandóját Yaya Touré.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik