Nemzetközi foci

Falcao a Madridé!

A kolumbiai beleegyezett, hogy Madridban folytassa. A nap átigazolási pletykái egy helyen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Van Gaal meggyőzné Xavit

A Manchester United menedzsere már felvette a kapcsolatot a 34 éves labdarúgó képviselőjével. Van Gaal szeretné, ha a Barcelonát biztosan elhagyó Xavi a Premier League-ben folytatná pályafutását – írja a Daily Express.


Llorente: „Maradok a Juventusban”

A 29 éves játékosról az a hír járta, hogy a Premier League-be igazol, azonban ezt most ő maga cáfolta meg a Sky Italiának adott nyilatkozatában.
„A jövőm? A Juventussal képzelem el, nagyon boldog vagyok itt” – mondta a csatár.
„Volt egy csendes szünetem. Örülök, hogy itt lehetek és nem is gondolkozom máson.”
A spanyol származású csatár tavaly nyáron az Athletic Bilbaótól került Olaszországba ingyen és harmincnégy Serie A mérkőzésén tizenhat gólig jutott.


A Real 80 milliót ajánl Suárezért

A Daily Mirror írása szerint a Real Madrid nyolcvan millió fontot fog felajánlani a Liverpool játékosáért, Luis Suárezért. Ez több mint a kivásárlási ár, amit a Liverpool meghatározott.
Úgy látszik, a Királyi Gárda biztosra akar menni, ugyanis a Barcelona is komoly lépéseket tervez a csatár megszerzésére.
A Real egyébként 350 000 fontos heti fizetést kínál az uruguayi válogatottnak.


A Barca harcol Luis Suárezért

A Barcelona mindent mozgósít, hogy megszerezze a Liverpool uruguayi légiósát, akinek az ára az egekben van, 87,5 millió euró. Ennél kevesebb pénzért nem hajlandó őt elengedni angol csapata.
A spanyol sajtó a napokban rengeteget foglalkozik Suárez és a Barcelona kapcsolatával, több helyen megjelent, hogy a csatár álma, hogy a katalán klubban szerepelhessen. Kivásárlási ára nagyon magas, így a Barcelona cserealapnak játékosokat ajánlott fel a Liverpoolnak.
Az ügylet részét képezné Pedro, Cristian Tello és Alexis Sanchez is. A Barcával kapcsoaltban felmerült Sergio Agüero és Gonzalo Higuaín neve is, tőlük azonban egyre távolabb kerül a klub és ők egyébként is csak a vészmegoldást jelentenék, ha az Aranycipőst nem sikerül megszerezni.
Az ügyben valószínűleg komolyabb fejlemény nem fog történni a világbajnokság vége előtt, Suárez ugyanis nem hajlandó megszólalni a lehetséges átigazolását illetően.


Vela hosszabbított a Sociedaddal

A csatár 2011 óta áll a klub kötelékében és négy további évre írt alá, semmissé téve ezzel az Arsenal visszavásárlási opcióját.
A teljes cikket itt olvashatod!


Herrera lehet Van Gaal első igazolása

A Cadena Ser spanyol rádió honlapja szerint a legutóbbi bajnoki szezonban a csalódást keltő hetedik helyen végzett, így az európai kupaszereplésről lemaradó Manchester Unitednek igyekeznie kell az átigazolás lezárásával, ugyanis Herrera kivásárlási ára jelenleg 36 millió euró, azaz csaknem 11 milliárd forint, ám ez egy záradék értelmében július 1-jén 40 millió euróra emelkedik.
A teljes cikket itt olvashatod!


A Juventus Rojót figyeli

A Serie A bajnoka az argentin védőt, Marcos Rojót figyeli, akit a Sporting tiz millióra tart.
Az öreg hölgy emellett még érdeklődik Shkodran Mustafi iránt is. A védőért hajlandóak lennének Mirko Vucsinicset is átadni a Sampdoriának, olvasható a Tuttosport oldalán.


Bizonytalan jövő

A Manchester United középpályásai, Carrick, Cleverley és Fletcher egyelőre komoly bizonytalanságban vannak, ugyanis Louis van Gaal még nem döntött a jövőjüket illetően. Könnyen előfordulhat, hogy a trió mindhárom tagjának el kell hagynia az Old Traffordot, jelent meg a Manchester Evening Newsban.


Az Arsenal vezet

Az Ágyúsok állnak élen az Alexis Sanchezért folytatott küzdelemben. A Barcelona ászát több topcsapat is szeretné soraiban tudni, a csatár jelenlegi ára 25 millió euró.
Arsene Wenger találkozott a chilei játékos ügynökével, hogy beszéljenek egy lehetséges szerződésről, erősítette meg a Sky és a Sport Italia.


Eto’o a célpont

Több olasz csapat is érdeklődi Samuel Eto’o iránt. A La Gazzetta dello Sport írása szerint a Fiorentina konkrét ajánlattal ált elő, a Violák egy évre szeretnék megszerezni a kamerunit és évi két millió eurós fizetést ajánlanak fel neki.
Állítólag Eto’o legalább kétéves szerzősédre vágyik és valószínűleg ilyen ajánlatot is fog majd kapni, mert a Juventus és az AC Milan is figyeli a labdarúgót – olvasható az angol Daily Mail legfrissebb számában.


Falcao a Madridé!

A beIN Sport információ szerint Falcao a jövőben a Real Madrid kötelékébe áll, miután beleegyezett az átigazolásba.
A kolumbiai csatár jelenleg a Monaco játékosa, állítólag a szerződéskötést hivatalosan csak a világbajnokság után fogják bejelenteni.

Olvasói sztorik