Nemzetközi foci

Suarez igent mondott a Barcára!

A Juve a Real Madriddal és a Barcával is cserélne, a United megegyezett Luke Shaw-val. A nap átigazolási pletykái egy helyen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Cikkünk folyamatosan frissül!


Eto’o Milánóban?

A Daily Mail értesülései szerint az AC Milan megszerezné Samuel Eto’o-t. A piros-feketék a minden bizonnyal távozó Mario Balotellit szeretnék pótolni a rutinos támadóval. A 33 esztendős csatár ráadásul a nyáron szabadon igazolható.


Cuadradoról tárgyal az Arsenal

Juan Cuadrado menedzsere Londonba utazott, hogy a Fiorentina 26 esztendős kolumbiai szélsőjének sorsáról tárgyaljon az Arsenallal. Az Ágyúsok egyebek mellett szeretnék leigazolni Branislav Ivanovicsot a rivális Chelsea-től. A 30 éves védőnek még két évig érvényes a szerződése a londoni kékekkel. – Daily Mail


Csökkent Lukaku ára

Lehet, hogy rossz döntésnek bizonyult a Chelsea részéről, hogy a világbajnokság utánra halasztották Lukaku értékesítését, ugyanis a belga válogatott támadó értéke várhatóan csökkenni fog a brazíliai viadalt követően. A londoni kékek 20 millió fontot szerettek volna kapni Lukakuért, akiért az Everton és a Tottenham is érdeklődik.


Szerb szélsőt igazolt a Lazio

Véglegessé vált, hogy Dusan Basta az Udinesétől a Lazióhoz szerződik. A 29 esztendős szerb jobbszélső hétfőn átesett az orvosi vizsgálaton, majd aláírta négy évre szóló kontraktusát a római kékekkel.


Maradna a Fiorentina kapusa

Norberto Neto szívesen maradna a Fiorentina csapatánál. A 24 esztendős brazil kapusnak még egy évig érvényes a szerződése a liláknál, de ha elé tennék a hosszabbítási ajánlatot, habozás nélkül aláírná. A kapus elkötelezettsége azért is említésre méltó, mert az olasz klub a nyáron leigazolta a Steaua Bukaresttől Ciprian Tatarusanut. – Sky Italia


A Málaga kapusát vinné az Arsenal és a City

Az Arsenal és a Manchester City továbbra is kapust szeretne igazolni. A két csapat legújabb kiszemeltje a Málaga hálóőre, a 32 esztendős Willy Caballero. – ISF


A belga kapitány megerősítette: Courtois visszatér a Chelsea-be

Marc Wilmots, a belga válogatott szövetségi kapitány az Oroszország felett aratott 1-0-ás győzelem után elmondta, Thibaut Courtis, az Atlético Madrid kapusa a következő szezontól ismét a Chelsea alkalmazásában áll majd.


Suarez: igen a Barcára!

A spanyol Mundo Deportivo ma az alábbi címlappal jelent meg. Az újság szerint Luis Suarez eldöntötte, hogy a nyáron elhagyja a Liverpoolt, s a Barcelonához szerződik.


A Juve a Barcával is cserélne

A spanyol Marca című lap azt írja, a Juventusnál nagyon szívesen látnák Alexis Sánchezt, de sokallják a Barcelona által kért 25 millió eurót, így az üzletbe bevonnák Fernando Llorentét is egy csereügylet részeként.


Az Atlético visszautasította az MU ajánlatát

A spanyol bajnok Atlético Madrid visszautasított a Manchester United Mirandáért tett 30 millió eurós ajánlatát. A 29 esztendős brazil védő egyelőre tehát nem vált klubot. – Daily Express


Aprópénzért válthat klubot Meireles

A West Ham United három millió euróért átigazolná Raul Meirelest a Fenerbahcétól. A 31 esztendős középpályás korábban már futballozott a Premier League-ben, egy-egy évig volt a Liverpool, majd a Chelsea játékosa. – Daily Star


Di María – Vidal csere a láthatáron?

Korábban beszámoltunk róla, hogy Carlo Ancelotti szívesen látná a Real Madridban Arturo Vidalt, a Juventus 26 esztendős chilei irányítóját. A Tuttosport cikke szerint az olasz klub Di Maríát kérné cserébe.


Amerikai milliárdos vesz meg az Aston Villát?

Egybehangzó angol lapértesülések szerint Josh Harris és David Blitzer amerikai milliárdosok tárgyalnak az Aston Villa elnökével, Randy Lernerrel a klub adásvétele ügyében.


Megegyeztek a fizetésben

A Daily Mail értesülései szerint a Manchester United megegyezett fizetése részleteiben Luke Shaw-val. A megállapodás szerint a 18 esztendős balhátvéd heti százezer fontot keresne a Vörös Ördögöknél, már csak a két klubnak kell megegyeznie az átigazolás részleteiben. Az Old Traffordon azonban sokallják a Sunderland által kért harminc millió fontos vételi árat.


A Stoke vinné Michut

A Stoke City érdeklődik a Swansea csatára, Michu iránt. A 28 esztendős spanyol támadó két éve igazolt a Premier League-ben szereplő együtteshez, első szezonja parádésra sikeredett, az elmúlt idényben azonban 17 meccsen már csak kétszer talált a hálóba, s emiatt könnyen búcsút inthetnek tőle. A walesi csapat Michu pótlására már ki is szemelte a Lyon 27 esztendős játékosát, Bafetimbi Gomist, aki a nyáron ingyen érkezhetne a Swansea-hoz. – Stoke Sentinel


Öt Premier League-klub akarja a Chelsea szélsőjét

A Daily Express értesülései szerint öt angol élvonalbeli klub is szívesen látná soraiban a Chelsea 23 esztendős nigériai játékosát, Victor Mosest. A kérők között van a West Bromwich Albion, a Southampton, a Newcastle, a Swansea és az Everton, ám a londoni kékek továbbra is csak kölcsönbe adnák a játékost, ahogyan azt tették tavaly is. Moses az elmúlt szezont a Liverpoolnál töltötte, ahol 19 bajnoki mindössze egyszer talált a hálóba.


Anglián belül válthat klubot a costa rica-i támadó

A Premier League-ben szereplő Sunderland együttese érdeklődik Bryan Ruiz iránt. A costa rica-i válogatott támadó jelenleg a Fulham játékosa, a tavaszt azonban a PSV Eindhovennél töltötte kölcsönben, ahol 14 bajnoki találkozón öt gólig jutott. Costa Rica válogatottja pénteken Riuz góljával verte 1-0-ra az esélyesebbnek vélt Olaszországot. – Shieds Gazette


7 milliót ajánl a Tottenham az oroszverő belgáért

A Daily Mirror értesülései szerint az angol Tottenham együttese hét millió euróért megvásárolná a francia Lille csapatától a 19 esztendős Divock Origit. A belga válogatott támadó vasárnap csereként beállva, a 88. percben szerzett góljával nyerte meg a belga válogatott Oroszország elleni mérkőzését, amellyel tovább is juttatta csapatát a H csoportból. Origi iránt korábban más angol klubok, a Liverpool és az Arsenal is érdeklődtek, de a jelenleg a Spurs látszik befutónak.

A Tottenham a Southampton horvát válogatott védőjét, Dejan Lovrent is megszerezné a nyáron, valamint elcsábítaná a Newcastle 26 esztendős holland kapusát, Tim Krult. A Newcastle Evening értesülései szerint a Spurs 10 millió fontot adna a hálóőrért, aki a minden bizonnyal a PSG-hez távozó Llorist pótolná.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik