Nemzetközi foci

Balotelli egyre közelebb

Mario Balotellit már csak hajszálak választják el az Arsenaltól, Suárez elhagyná a Liverpoolt.

Cikkünk folyamatosan frissül!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Távozók a Real Madridnál

Angel di Maria, Sami Khedira és Fabio Coentrao mehet amerre lát, amennyiben megfelelő ajánlatot kap értük a királyi gárda – írja a Marca. A Real Madrid szinte biztos megválik a triótól, di Maria a Juventus, Khedira a Chelsea együttesében köthet ki.

Falcao három csapatnak is nemet mondott

A jelenleg Monacóban futballozó Radamel Falcao visszautasította a Chelsea, a Manchester City és a Tottenham ajánlatát, mert a kolumbiai csatár szíve vágya a Real Madrid – adta hírül az AS.

Mangala túl drága a Barcának

Eliaquim Mangala, a Porto francia középhátvédjét szívesen soraiban tudná a következő szezontól a katalán sztárcsapat, ám a portugál együttes 45 millió eurót szeretne kapni a 23 éves játékosért – írja az A Bola. A gránátvörös-kékek drágállják a játékos árát, így több mint valószínű, hogy meghiúsulni látszik a transzfer.

Negredo menne

Alvaro Negredo nem szeretne többet a City futballistája lenni és az Atlético Madridban szeretné folytatni – számolt be a Sunday Mirror. A spanyol támadó, aki nem kapott helyet del Bosque világbajnoki keretében, a több játéklehetőség reményében távozna Angliából. A 28 éves játékosnak 2017-ig van szerződése a manchesteri klubbal.

Samak visszatérhet a Bordeaux csapatához

Maruan Samak visszatérhet nevelőegyütteséhez – írja a Le Parisien. A 30 esztendős játékos a Crystal Palace-ban futballozott a szezonban, ahol idén nyáron lejár a szerződése, amely nem kerül meghosszabbításra.

Lallana nem lesz a Pool játékosa

A Liverpool 22 millió fontot ajánlana Adam Lallana játékjogáért, ám a Southampton 30 millió font alatt nem válik meg a 26 éves angol válogatott középpályástól – írja a The Sun. Így egyre valószínűtlenebb, hogy jövőre Lallana nem a Mersey-parton fog futballozni.

Gago a Milanban folytathatja

A korábban a Real Madridban is megfordult argentin középpályás, Fernando Gago a Milanba igazolhat – írja a Corriere dello Sport. A 28 esztendős játékos korábban már játszott Olaszországban, akkor a Roma csapatát erősítette.

A Napolinak is kéne Balotelli

A Tuttosport információ szerint, amennyiben távozik a nápolyiak argentin csatára, Gonzalo Higuaín, akkor Mario Balotellire számítana a klub, mint ügyeletes gólvágóra. Az Arsenal mellett tehát új klub szállhat be a fenegyerek játékjogáért folytatott küzdelembe.

Pato visszatérhet Olaszországba

A Juventus ajánlatot készült tenni a korábban a Milanban futballozó Alexandre Patoért – írja a La Gazzetta dello Sport. A 24 esztendős brazil támadó 2013-ban hagyta el Olaszországot.

Khedira a Chelsea csapatában folytatja

Még ha nem is hivatalos, a Sunday People arról is cikkezik, hogy Mourinho a világbajnokság után egyből szerződtetné a német válogatott középpályást, Sami Khedirát. A 27 éves játékos szinte biztosan távozik a Real Madridtól, szerződése jövő nyáron járna le.

De Jong Manchesterbe mehet

A Sunday People információi szerint a vörös ördögök újdonsült holland edzője el szeretné csábítani a Milántól honfitársát, Nigel de Jongot. A 29 esztendős középpályásnak jövő nyáron jár le a szerződése az olasz együttessel.

Suárez távozna

Luis Suárez el szeretné hagyni a Liverpoolt – írja a Sunday Times. A két spanyol gigász klub fut versenyt az uruguayi támadó játékjogáért. A Real Madrid 68 millió font körüli összeget ajánlana a támadóért, a katalánok pedig 56 millió font mellé a chilei Alexis Sánchezt is odaadná az angoloknak.

Wenger nagyon szeretné Balotellit

A Daily Star értesülései szerint Arséne Wenger Brazíliában találkozott Mario Belotelli menedzserével. Az angol lap értesülései szerint egyre közelebb a megállapodás, most pedig egy olyan esetleges opció is felmerült, amelyben a jelenleg Arsenal-játékjoggal rendelkező Costa Rica-i Joel Campbell Milánóba költözhet a Balotelli-transzfer kapcsán.

Olvasói sztorik