Nemzetközi foci

Agüero vágya a Barcelona

Az argentin játékos szívesen játszana egy csapatban Messivel. - A nap átigazolási pletykái egy helyen!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Chelsea konkrét ajánlatot tett Lavezziért

A Chelsea tizennyolcmillió fontos ajánlatot tett a Paris Saint-Germainnek az argentin Ezequiel Lavezziért, olvasható a Le 10 Sportban.


Aurier megegyezett az Arsenallal

Az Arsenal és Serge Aurier, a Toulouse védője közel állnak a szerződéskötéshez, miután az elefántcsontparti a személyes kérdésekben már megegyezett az Ágyúsokkal. Most már csak a klubok közötti egyezségre kell várni, a franciák legalább nyolc millió eurót kérnek a hátvédért – írja a L’Equipe.


Mindenki Cuadradót akarja

„Olasz források szerint a kolumbiai Juan Guillermo Cuadrado ügynöke, Alessandro Lucci hétvégén Spanyolországba utazik, hogy a Barcelonával tárgyaljon” – írja a marca.com.
A Fiorentina 100%-ban megszerezte a kolumbiai játékjogát, azonban az eladáson gondolkoznak, jelenleg 28 millió euró az ára.
Emellett a Bayern München is bejelentkezett Cuadradóért, olvasható a La Repubblica című olasz lapban. Állítólag Alessandro Lucci Münchenbe is elutazik, hogy meghallgassa a csapat ajánlatát. A La Repubblica írása szerint a Firenze nem mondana le Cuadradóról 40 millió euró alatt.
Hogy a pletykákból mi igaz, valószínűleg csak a hétvége után derül ki…


Xavi biztosan távozik

Ha bármi esély is maradt volna rá, hogy Xavi maradjon a Barceloában, az a spanyolok vébé-búcsújával elszállt. A Chile elleni mérkőzést követően a középpályás elkezdett búcsúzkodni a legközelebbi barátaitól és számos sms-t küldött, amelyben megmagyarázta, hogy döntését jól megfontolta.
Xavi jövő héten fogja nyilvánossá tenni döntését, miután visszatér Barcelonába, ahol a klub egy búcsúmeccset tervez a tiszteletére, hasonlót, mint amit Puyol kapott nemrégiben.
A Barcelona nem fog játékosa útjáb állni, Xavi elhagyhatja a Camp Nout, ha szeretné. Már a menedzserével is megtörténtek az egyeztetések az ügyben múlt kedden.
Úgy néz ki, az Al Arabihoz csatlakozik Katarban, de az sem kizárt, hogy Amerikában folytassa pályafutását.


Giovinco kész hosszabbítani

A Gazzetta dello Sport riportja szerint a csatár készen áll meghosszabbítani szerződését a Serie A bajnokával 2017-ig. Állítólag a fizetése is emelkedne, 2,3 millió eurót vághatna zsebre minden szezonban.


Agüero álma, hogy a Barcelonában játszhasson

Könnyen elképzelhető, hogy a Manchester City sztárjátékosa, Sergo Agüero nyáron átigazol a Barcelonába, miután ez minden vágya – legalábbis édesapja szerint.

A Barcelona 38 millió eurós ajánlatot tett Agüero játékjogáért jelenlegi csapatának, a Manchester Citynek.

Az argentin futballista édesapja a katalán Esports Cope rádióállomásnak nyilatkozott arról, hogy fiának minden vágya az, hogy átigazolhasson a Blaugranához, ahol együtt játszhat legjobb barátjával, Lionel Messivel.

Azonban Leonel del Castillo Agüero, arról is mesélt, hogy ez nem lesz teljesen egyszerű a Barcának, ugyanis az angol bajnok erőteljesen ragaszkodik gólerős játékosához, aki 2011-ben igazolt a Premier League-be.


Martins Indi a Porto kívánságlistáján

A 22 éves Bruno Martins Indi felkeltette a Porto figyelmét a holland válogatottban nyújtott eddigi teljesítményével a világbajnokságon. A portugálok reménykednek, hogy nyolc millió euró elég lesz hozzá, hogy elcsábítsák a Feyenoordtól a játékost – tette közzé a De Telegraaf.


Sterling az új célpont

A Daily Mirror értesülései szerint a Real Madrid megpróbálja megszerezni a csodafiút, Raheem Sterlinget a Liverpooltól, ha Angel di Maria távozik a Bernabeuból.


Valencia három évet hosszabbított – hivatalos

Az ecuadori szélső szerződése ugyan csak jövőre járt volna le, ezt most megtoldották még három évvel, így 2018-ig lesz a Vörös Ördögök játékosa. Részletek itt.


A Real harcba száll Kovacsicsért

Mateo Kovacsicsért már régebb óta érdeklődik a Liverpool, a horvát válogatott megszerzése kapcsán azonban lehet, hogy akadályba ütköznek az angolok, mivel a Real Madrid is bejelentkezett érte – olvasható a Mediasetben.


Kroos a Realban folytatná

A Marca értesülései szerint Toni Kroos elutasít bármiféle ajánlatot a Premier League-ből, mivel a Real Madridban szeretné folytatni pályafutását. Azonban jelenleg úgy fest, a Bayern Münchentől való távozására csak a következő idény végén kerülhet sor.

Olvasói sztorik