Nemzetközi foci

Forlán szerint Suáreznek a Realban a helye

Az uruguayi válogatott csapattársát méltatta.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Az uruguayi csapattársat lenyűgözte Suárez visszatérése térdsérüléséből és állítja, hogy a világ egyik legjobb játékosáról van szó.
„Ő az egyik legjobb játékos a világon. Van néhány kiváló lövőjátékos, köztük mindenképpen ott van Luis is. Messi, Cristiano és Ibra mellett. Mindannyian fantasztikusak, hogy közülük ki kit választ, csupán ízlés kérdése.” – mondta a 35 éves Forlán az AS-nek adott interjújában.
Suárez eddig 77 mérkőzésen szerepelt a válogatottban és 41 gólig jutott. A Liverpool csatára legutóbb éppen Angliát „intézte el”.
„Kétségkívül tökéletes erőt jelentene a Real számára is. Nagyszerű fizikummal rendelkezik és kiváló képességekkel. Passzolna a királyi gárdába.”
Forlán beszélt csapata esélyeiről is a világbajnokságon:
„Bámulatos volt, hogy sikerült az angolokat legyőznünk. Nem lehet megállni, hogy ezen gondolkozzunk még mindig. Ez a győzelem segített nekünk abban, hogy fenntartsuk az esélyeinket a továbbjutásra. Még mindig három pontért kell játszanunk. Mérkőzésről mérkőzésre kell haladnunk. Most a legfontosabb, hogy továbbjussunk a csoportból, aztán majd meglátjuk, hogy alakul.”

Olvasói sztorik