Nemzetközi foci

Benzema: „Lehetek még jobb!”

Száz százalékosnak érzi magát a francia csapat vezéregyénisége, de még mindig tud fejlődni.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Az 5-2-es Svájc elleni ragyogó győzelmet követően Karim Benzema meg van róla győződve, hogy benne és csapatában is vannak még rejtett tartalékok és nem állnak meg a fejlődés útján, ugyanis ez a győzelem lökést adott nekik.
A Real Madrid csatára tegnap este harmadik gólját szerezte a világbajnokságon, Svájc pedig későn ébredt fel, az utolsó percekben ugyan szereztek két gólt, ez csak a becsületük megmentésére volt elegendő.
„Fejben 100%-os vagyok, de még ennél is jobb lehetek. A csapattársaim kiváló játéka is segítségemre van. Ez nem csak rólam szól, hanem mindenkiről. Még azokról is, akik nem kezdtek az első meccsen és most tértek vissza” – mondta Benzema a France Footballnak.
„Oliver Giroud és én magabiztosak vagyunk és tudjuk, hogy ha együtt játszunk, mindig megértjük egymást. Ennek ellenére, ez nem csak Karim és Oliver, hanem mindenki, aki hozzátesz valamit.”
„A kezdetektől fogva vannak álmaim. Boldog vagyok és büszke. Nagy meccs volt a Svájc elleni, gólokat lőttünk és csapatként szerepeltünk. Megadtuk minden kételkedőnek a válaszunkat a pályán. Volt szívünk, hogy megnyerjük azt a találkozót. Ecuador ellen is hasonlóval készülünk.”

Olvasói sztorik