Nemzetközi foci

Lavezzi távozhat Párizsból

Az Arsenal Lavezzit szeretné, a United egyre közelebb Khedirához, Januzaj marad az Álmok Színházában. A nap átigazolási pletykái egy helyen!

Cikkünk folyamatosan frissül!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Higuaín Angliában?

Olasz sajtóértesülések szerint az Arsenal és a Chelsea is megszerezné a nyáron Gonzalo Higuaínt. Az argentin válogatott játékos remek szezont zárt Nápolyban, nem csoda hát, hogy topcsapatok célkeresztjében van.

50 millió Robbenért

A Daily Express információi szerint a Manchester United még nem tett le Arjen Robben megszerzéséről. Az angolok 50 millió eurót sem sajnálnának kiadni a hollandért, aki azonban egy hónappal ezelőtt a Telegraafnak elmondta, hogy marad Münchenben.

Balotellit busás fizetéssel csábítják

Ahogy arról tegnap is beszámoltunk az Arsenal csapata szívesen soraiban tudná Mario Balotellit, akinek heti 180.000 fontos fizetést ajánlanának. Ez az összeg 67 millió forintnak felel meg.

Bombaigazolásra készül a United

30 millió eurót sem sajnálna a Manchester United a spanyol Atlético Madridban focizó Miranda játékjogáért – értesült a spanyol Marca. Mint ismert, a vörös ördögöknek muszáj belső védőket szerződtetniük, hiszen Vidic és Ferdinand sem lesz a jövő évi keret tagja. Miranda meggyőző teljesítményt nyújtott a matracosoknál, így nem indokolatlan az angolok 30 millió eurós ajánlata. A 29 éves védő 2011-ben ingyen érkezett a spanyol fővárosba.

Shaqiri Liverpoolba tart

A német Bild információi szerint már meg is kezdte a tárgyalásokat a Liverpool és a Bayern München. A svájci válogatott játékos nem kapott sok szerepet Guardiola irányítása alatt a bajoroknál, így több mint valószínű, hogy távozik. A Liverpool 16 millió fontot utalna át a középpályásért a müncheni csapatnak.

Erősítene az Inter

A milánói csapat a Real Madridból és a Juventusból igazolna – írja a La Gazzetta Dello Sport. A spanyol fővárosi gárdától a 22 esztendős brazil középpályást, Casemirót szereznék meg, míg a torinóiaktól Sebastian Giovinco érkezhet.

Januzaj nem megy sehova

Hiába szeretné foggal-körömmel megszerezni a BL-győztes Real Madrid a United fiatal játékosát, a belga marad az Old Traffordon – írja a Daily Mail. A hírek szerint érkezhet bármilyen ajánlat a 19 éves játékosért, a klub nem engedi el. Januzajt a jövő nagy reménységének tartják. 2018-ig van szerződése a Manchester United csapatával.

Arsenal: 12 millió font lesz!

Hajlik az egyezségre a londoni csapat, mely szerint a Manchester United kivásárolná szerződéséből a belga válogatott védőt. A Daily Mail értesülései szerint az Ágyúsok 12 millió fontot szeretnének kapni a 28 éves játékosért. Thomas Vermaelen 2009-ben érkezett a brit fővárosba, szerződése pedig jövő nyáron jár le.

Calhanoglu topcsapatok kívánságlistáján

A Hamburg nem, a csapat fiatal húzóembere viszont igen jól muzsikált a szezonban. Nem véletlen tehát, hogy a Liverpool, az Arsenal és a Chelsea is megszerezné a mindössze húsz éves játékost – tudta meg a Daily Express. Hakan Calhangolu 32 bajnoki mérkőzésén 11 gólt szerzett és 4 asszisztot osztott ki. Az ötszörös török válogatott támadó középpályásnak 2018-ig van érvényes szerződése a Hamburggal. Piaci értéke 7 millió euró a transfermarkt.de adatai szerint.

Khedira egyre közelebb Angliához

A Manchester United minél hamarabb lecsapna Khedirára – írja a Daily Express. A 27 esztendős német válogatott középpályásnak jövő nyáron lejár a szerződése a Real Madriddal, így a királyiak a világbajnokság után még hasznot húzhatnak az eladásából. A 45-szörös válogatott játékos sokat bajlódott sérüléssel a szezon során, így mindössze 13 alkalommal szerepelt a bajnokságban, a BL-ben pedig 5-ször lépett pályára. Khedira piaci értéke 20 millió euró körül mozog.

Lavezzi az Arsenal célkeresztjében

A The Sun értesülései szerint az Arsenal elsőszámú célpontja az átigazolási időszakban az argentin Ezequiel Lavezzi. A 29 éves csatár ott van a jelenlegi világbajnokságon, de még nem lépett pályára. A 29-szeres válogatott támadó mondhatni kulcsszerepet kapott a párizsiak idei rotációjában, 32 bajnoki mérkőzésen volt a pályán. Lavezzi 2012-ben 29 millió euró ellenében költözött Nápolyból Párizsba, most pedig 20 millió euró körüli összegért vihet az útja Londonba.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik