Nemzetközi foci

Higuaín – Barcelona?

A csatárt már csak néhány lépés választja el a katalánoktól.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Cikkünk folyamatosan frissül!

Kapust igazolt a Sunderland

Costel Pantilimon a mai naptól hivatalosan is a Sunderland hálóőre, a román labdarúgó a Manchester City csapatától érkezett. A 203 cm-es kapust, aki egyébként a Premier League történetének legmagasabb játékosa, ingyen szerezte meg a Sunderland, ezzel ő lett a klub idei harmadik igazolása.
A későbbiekben az első számú kapus posztjáért Vito Mannone vetélytársa lesz. Nyilatkozatában elmondta, nagy öröm számára, hogy egy nagy hagyományokkal bíró, ambíciózus csapatban küzdhet a további sikerekért egy kiváló menedzser irányítása alatt.


Diego Costa szinte már a Chelsea-é

A címvédő spanyol labdarúgó-válogatott támadója egyre közelebb áll ahhoz, hogy az angol élvonalba igazoljon.
A brazilnak született, de már öt spanyol válogatottsággal rendelkező Costa jelenleg még a spanyol bajnok, Bajnokok-ligája döntős Atlético Madrid játékosa, ám kiváló idényével több európai élklub érdeklődését is felkeltette. A The Guardian június elején számolt be róla, hogy a csatár a londoni klubnál átesett az átigazolások alkalmával szokásos orvosi vizsgálaton.

“Miért pont a Chelsea? Mert mindig is szerettem volna játszani a Premier League-ben – idézte hétfőn a goal.com internetes sportoldal a 25 esztendős támadót. – A Chelsea a legjobbak közé tartozik a világon, sok oka van, hogy így döntöttem.”

“Minden bajnokság más, de keményen fogok dolgozni azért, hogy beilleszkedjek az angol stílusba. A folyamat jó irányba halad, ha így folytatódnak a dolgok, ebben a csapatban szerepelek a következő szezontól” – mondta Diego Costa, akinek a kivásárlási ára valamivel több, mint 40 millió euró, azaz nagyjából 12 milliárd forintot kell kifizetnie a londoni együttesnek, hogy soraiban tudhassa a szezonban 27 bajnoki találatot jegyző Costát, aki ezzel a teljesítménnyel negyedik helyen zárt a legjobb európai góllövőnek járó Aranycipőért folytatott versenyfutásban.

A portugál José Mourinho irányította Chelsea múlt csütörtökön már megszerzett egy játékost a spanyol válogatottból: a világ- és Európa-bajnok Cesc Fabregas az FC Barcelonát hagyja ott a londoni Kékek kedvéért – olvasható az MTI cikkében.


Fabregas után újabb sztárt igazolna a középpályára Mourinho

A mester kiszemeltje nem más, mint Toni Kroos. A Chelsea öt éves szerződést ajánl a középpályásnak, évi nettó 8,5 millió eurós fizetéssel. Ez 3,5 millió euróval több, mint amit a Real adna neki, illetve közel a duplája annak, amit most a Bayern Münchenben keres – állítja az El Confidencial.


A Liverpool hajlandó többet fizetni Sanchezért

A Liverpool élénken érdeklődik a 25 éves chilei csatár iránt és korábban már tettek ajánlatot érte a Barcelonának. Most hajlandóak emelni a tétet, hogy a válogatott játékost végre soraikban tudhassák, akár 34 millió eurót is kifizetnének érte.


A Napoli végleg akarja Reinát!

A spanyol kapus jelenleg a világbajnokságon tartózkodik Brazíliában, azonban a vele kapcsolatos tárgyalások nem álltak meg.
A hálóőr az elmúlt szezont Olaszországban töltötte kölcsönben a Napoli játékosaként, harminc meccsen lépett pályára és csapatával harmadik helyen végzett a bajnokságban és egy olasz kupagyőzelemnek is örülhetett.
A Liverpool csapatában kegyvesztett lett, amikor megérkezett Simon Mignolet a Sunderlandtől és a korábbi menedzser, Rafael Benitez neki szavazott bizalmat.
A Nápoly vezetősége reménykedik, hogy végleges szerződést köthetnek Reinával, akivel eddigi teljesítménye alapján nagyon elégedettek- írja a Daily Star.


Higuaín – Barcelona?

Gonzalo Higuaínt tavaly nyáron a Nápoly 40 millió euróért vásárolta meg a Real Madridtól. Úgy tűnik, a támadó most ismét Spanyolország felé veszi az irányt, a cél pedig Barcelona.
A felek már minden fontos kérdésben megegyeztek, csak az aláírások hiányoznak a szerződésekről. Az argentinok kilencesét Luis Enrique az elsőszámú célpontjának nevezte csatárposzton. A Barca igazgatója, Andoni Zubizarreta nem is tétlenkedett, megtették ajánlatukat a játékosért – olvasható a marca.com oldalon.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik