Nemzetközi foci

Mourinho: Costát akarom a csapatomba!

A Chelsea portugál menedzsere kijelentette, mindent elkövetnek a spanyol válogatott támadó leigazolásáért.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Már a világbajnokságot megelőzően arról lehetett hallani, hogy a Chelsea megegyezett az Atlético Madriddal, és a tornát követően 35 millió font ellenében szerződteti a klub spanyol válogatott támadóját, Diego Costát.

Néhány napja maga az érintett is úgy nyilatkozott, minden sínen van, jelen állás szerint nagyon úgy fest, hogy a londoni klub játékosa lesz.

Most José Mourinho, a Chelsea portugál menedzsere erősítette meg mindezt a Marca kérésére.

“Diego Costa az a játékos, akire szükségem van a csapatomban” – mondta a portugál. “Arra kértem a klubot, hogy vegyék fel vele a kapcsolatot, és meggyőződésem, hogy a végén a Chelsea játékosa lesz belőle” – tette hozzá magabiztosan Mou.

A Chelsea a vb-t megelőzően már igazolt egy spanyol válogatottat, Cesc Fabregas a Barcelonából érkezik a Stamford Bridge-re.

Mourinhót a belga válogatott Thibaut Courtois kapcsán is kérdezte a spanyol lap. A hálóőr kijelentette, nem akar úgy visszatérni a Chelsea-hez, hogy nem kap lehetőséget arra, hogy első számú kapus legyen Petr Cech-vel szemben.

“Nincs erre mit mondanom. A vb után a Stamford Bridge-en kezdi meg a felkészülést, ezt biztos” – jelentette ki a Real Madrid és az Inter korábbi edzője.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik