Nemzetközi foci

Az Arsenal ismét Casillasszal próbálkozik?

Lampard megy, de mégis marad Londonban; a spanyolok rémálmával erősítene a United - átigazolási hírek.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!


Cikkünk folyamatosan frissül!

Eldőlt, hol folytatja Courtois!

José Mourinho kijelentette, Thibaut Courtois a világbajnokság után visszatér Londonba, miután a Chelsea vezetőségével egyeztetve visszarendelte őt a Stamford Bridge-re. A BBC szerint a portugál nem akarja elengedni a belga hálóőrt egy újabb kölcsönszezonra, inkább megversenyezteti a sérülésből lábadozó Petr Cech-vel.

Casillas ismét az Arsenal célkeresztjében

Arséne Wenger a kapus Bajnokok Ligája-döntőjében, majd a hollandok elleni csoportmeccsen bemutatott bizonytalankodása ellenére sem tett le arról, hogy megszerezze magának Iker Casillast a Real Madridtól – olvasható a Daily Expressen. A londoniak érdeklődése annyira komoly, hogy a Marca szerint a Real már szét is nézett a piacon, kivel pótolhatnák a 32 éves klublegendát. Erről lentebb olvashattok!

A Liverpool ajánlatot tesz Richardsért

A givemesport.com értesülései szerint a Liverpool kész 7 millió fontot fizetni a Manchester City kegyvesztetté vált angol bekkjéért, Micah Richardsért.

A Bilbao az Arsenalból igazolna

Az Athletic Bilbao célba vette Nacho Monrealt, az Arsenal spanyol bal bekkjét, aki Kieran Gibbson mellett csak elvétve tud bekerülni a londoni klub kezdőjébe, ezért akár áron alul is megválhatnak tőle – íjra a Marca.

Lukaku-Icardi csere lesz?

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Internazionale is harcba szállhat Romelu Lukaku megszerzéséért. A Chelsea belga középpályását majd egy tucat topklubbal hozták kapcsolatba az elmúlt hetekben, köztük az Atlético Madriddal és a Real Madriddal. Az olaszok úgy tudják, Lukaku játékjogáért cserébe az argentin Mauro Icardi kerülhet a Stamford Bridge-re.

Morata a Juventusba akar menni

Ugyan több angol sztárcsapat, így például az Arsenal, a ManUnited és Tottenham is udvarol neki, Alvaro Morata, a Real Madrid fiatal, spanyol támadója a Juventusban köthet ki. Carlo Ancelotti a közelmúltban kijelentette, kész kölcsönbe elengedni a több játéklehetőség után sóvárgó játékosát, aki így egy évre Torinóba kerülhet – írja az AS.

Khediráról még nem tett le az Arsenal

A katalán Sport c. napilap információi szerint az Arsenal továbbra sem tett le arról, hogy megszerezze magának a Real Madrid német válogatott középpályását, Sami Khedirát. A játékos iránt korábbi madridi edzője, José Mourinho is élénken érdeklődik, így jelenleg a Chelsea tűnik valamivel esélyesebbnek megszerzésére.

Casillas utódját keresik Madridban?

A Marca információi szerint a Real Madrid kinézte magának Jan Oblakot, a Benfica 21 éves, szlovén hálóőrét arra az esetre, ha Iker Casillasszal gondok lennének és végül mégis a távozás mellett döntene. Oblak fiatal kora ellenére tavaly 16 bajnokin és négy Európaliga-meccsen is védhetett a portugáloknál, köztük a sorozat torinói fináléjában.

Vidal is a United radarján

Louis van Gaal a világbajnokság után szeretné Manchesterbe csábítani Arturo Vidalt, a Juventus és a chilei válogatott 27 éves sztárját – írja a Gazzetta dello Sport. A Juventus a hírek szerint 30 millió font ellenében hajlandó lenne elgondolkozni a gólerős középpályás eladásán.

Wenger Sao Paulóból igazolna védőt

A Metro információi szerint az Arsenal szeretné megszerezni a Sao Paulo 7 millió fontra taksált brazil középhátvédjét, Rodrigo Caiót. Az ifjú bekk a távozni vágyó Thomas Vermaelen uródja lehet az Emirates-ben.

Modric és Varane kell Mourinhónak

A Chelsea és a Real Madrid hamarosan csereüzletet köthet egymással – értesült a Daily Star. A “Királyiak” által csábított Ramiresért cserébe Luka Modric és Raphael Varane érkezhet a Stamford Bridge-re, amennyiben minden a londoni menedzser terveinek megfelelően alakul.

Kolumbiai válogatott a Unitedben?

A Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a Manchester United egyre élénkebb érdeklődést mutat Fredy Guarín, az Internazionale kolumbiai középpályása iránt. A játékost korábban a Chelsea-vel is szóba hozták, ára 15-20 millió font közt alakulhat.

Kiárusít a Liverpool

A Daily Star értesülései szerint a “Vörösök” négy játékostól is megválnának a nyáron. Conor Coady, Iago Aspas, Suso és Samed Yesil is távozhat a klubtól megfelelő ajánlat esetén.

Xavi Katarba igazol?

A Cadena Cope beszámolója szerint Xavi a világbajnokságot követően elhagyja Barcelonát és Katarban folytatja pályafutását. A 34 éves középpályás állítólag egyezségre jutott az el-Arabival, mely szerint három évre ír alá és közel 25 millió eurót tehet majd zsebre 2017 nyaráig.

Lukaku Londonon belül válthat

Mauricio Pochettino, a Tottenham frissen kinevezett menedzsere ajánlatot készül tenni a Chelsea belga válogatott csatáráért, Romelu Lukakuért, akire José Mourinho jelen állás szerint nem tart igényt a Stamford Bridge-en – számolt be a Mirror

Az Arsenalból igazolna a MU!

A Manchester United ajánlatot tehet az Arsenal elvágyódó csapatkapitányáért, a 28 éves, belga válogatott Thomas Vermaelelnért – írja a Sunday Express. A középhátvéd az idény végén állítólag jelezte a londoni klub vezetői felé, hogy nyáron váltani szeretne, ugyanis nem érzi jól magát az Emiratesben.

Újabb argentinnal kísérletezhet a Spurs

A múlt nyáron rekordösszegért szerződtetett Lamela után újabb argentin szélsővel tehet próbát a Tottenham – olvasható a The People-ben. A londoni klub az Interben futballozó Ricky Alvarezre vetett szemet. A 26 éves középpályás ára 7 millió font körül alakulhat – írja a lap -, ugyanakkor a Borussia Dortmund is szeretné leigazolni, így az összeg jóval magasabb is lehet.

Szerb középpályása lehet a Liverpoolnak

A Sunday People információi szerint a Liverpool továbbra sem tett le azon tervéről, hogy szélsőt igazoljon a nyáron. Adam Lallana és Xherdan Shaqiri mellett most a Benficával Európaliga-döntőt játszó Lazar Markovicra vetette ki hálóját az angol ezüstérmes. Brendan Rodgers menedzser 25 millió fontot fizethet ki a fiatal szerbért.

Orosz bekk érkezhet a Chelsea-hez

José Mourinho a CSZKA Moszkva baloldali védőjével, Georgi Schennikovval erősítheti meg a londoni klub keretét. Az orosz bekk Ashley Cole utódja lehet a Stamford Bridge-en – írja a Metro. A portugál tréner korábban a Southamptonban futballozó Luke Shaw-t szerette volna megszerezni a posztra, ám a 18 éves védő egyre valószínűbb, hogy a Manchester Unitedban köt majd ki.

Harttal hosszabbítana a City

A Daily Star információi szerint még a világbajnokság alatt megegyezhet Joe Harttal a Manchester City, mely értelmében újabb öt évvel hosszabbíthatják meg az angol válogatott hálóőr kontraktusát. Hart 29 millió fontot kereshet meg az új szerződésével.

Lallana a Tottenhamben köthet ki

A Southampton Liverpoolból csábított válogatott középpályása követheti korábbi edzőjét, Mauricio Pochettinót a Tottenham Hotspurhöz – számolt be a Daily Mail.

A United 12 millió fontot adna Blindért

Van Gaal érkezésével “elhollnadosodhat” a Manchester United. Az “Oranje” szövetségi kapitánya állítólag szeretné a “Vörös Ördögökhöz” csábítani az Ajax válogatott bekkjért, Daley Blindet, aki a spanyolok elleni 5-1-es holland győzelemből két gólpasszal vette ki a részét. A MU 12 millió fontot fizethet a játékosért – értesült a Mirror.

Lampard maradhat Londonban

A Chelsea-től távozó veterán az újonc Queens Park Rangersnél folytathatja pályafutását – írja a Daily Mail. A lap úgy tudja, Lampard egyezségre jutott a jövő tavasszal induló New York Cityvel, ám addig kölcsönben a londoni kis csapatnál szerepelhet majd.

Madridból igazolna a Milan

Az AC Milan szeretné egy évre kölcsönvenni a Real Madrid brazil válogatott középpályását, Casemirót – értesült a Correre dello Sport. Inzaghi szintén Milánóba csábítaná Luca Cigarinit az Atalantából és Francesco Lodit a Cataniából.

A Barca Pogbával próbálkozott

A Tuttosport értesülései szerint a Juventus nemet mondott a Barcelona azon ajánlatára, mely szerint a chilei támadó, Alexis Sanchez a francia középpályásért, Paul Pogbáért cserébe érkezzen Torinóba.

Adler Angliába igazolhat

A Sunderland menedzsere Gus Poyet szeretné csapatához csábítani a Hamburg 12-szeres német válogatott kapusát, René Adlert – írja a The People. A “Fekete Macskák” 2,5 millió fontot ajánlanak a 29 éves hálóőrért cserébe a Bundesligában osztályozó után bennmaradó német együttesnek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik