Nemzetközi foci

28 milliós ajánlat Robbenért

Az Arsenal nem tett le olasz kiszemeltjéről. Brazil karmestert igazolna a Liverpool - Átigazolási hírek.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!


Cikkünk folyamatosan frissül!


Drogba mégis a Juventusban folytathatja

Bár a világbajnokság rajtja előtt úgy tűnt, Didier Drogba vélhetően a Chelsea-nél folytatja pályafutását, két év után visszatérve a Stamford Bridge-re, a Tuttosport legfrissebb információi szerint a veterán elefántcsontparti a torna után a Juventus ajánlatát fogadhatja el.


Hosszabbított Király volt riválisa

A Crystal Palace rutinos hálóőre, Julian Speroni egy évvel meghosszabbította június 30-ával lejáró szerződését, így hamarosan a 10. idényét is megkezdi a Crystal Palace színeiben. A 35 éves kapus 2004 óta szolgálja a londoni klubot, annak idején Király Gáborral együtt érkezett a csapathoz. Az argentin hálóőrt idén már klubrekordot jelentő negyedik alkalommal választották meg az év játékosának a Palace-nál.


Mourinho mégis cserélné Ramirest?

José Mourinho mégiscsak hajlandó lehet elengedni brazil középpályását a Real Madridhoz, amennyiben cserébe a “Királyiak” eladják neki Luka Modricot – írja az Express.


Real-Arsenal versenyfutás Griezmannért

A Daily Express cikke szerint a Real Madrid is bejelentkezett az Arsenal által kiszemelt Antoine Griezmannért, a Real Sociedad francia válogatott szélsőjéért.


A Barca 20 milliót szeretne Songért

A Barcelona képviselői közölték a kameruni középpályás iránt érdeklődő Chelsea-vel és Manchester Uniteddal, hogy a katalán klub legalább 20 millió fontot szeretne látni Song eladásából – adta hírül a spanyol Marca.


Aubameyang lehet a Chelsea B-terve

A Daily Express értesülései szerint a Chelsea és a Newcastle is ajánlatot készül tenni Pierre-Emerick Aubameyangért, a Borussia Dortmund gaboni csatáráért. A 24 éves labdarúgó remek szezont futott a BVB-vel, azonban többnyire csak csereként jutott szóhoz. A németek már szerződtették a következő szezonra Adrian Ramost és Ciro immobilét, így megfelelő ajánlat esetén Aubameyan szabadon távozhat – írja a brit lap.


Hazard helyett Pedro és Di Maria?

A francia sztárcsapat feladta azon tervét, hogy visszacsábítsa a Ligue 1-ba Eden Hazardot, a Chelsea belga válogatott szélsőjét – írja a Fichajes.net. A portál úgy tudja, a barcelonai Pedro és a madridi Di Maria lehet a párizsiak új kiszemeltje a középpályás sor megerősítésére.


Tello-Koke csere a láthatáron?

Az Arsenal és a Liverpool is lemaradhat spanyol kiszemeltjéről – számolt be a Daily Express. A lap úgy értesült, hogy a Barcelona fiatal szélsője, Tello az Atlético Madridhoz kerülhet a nyáron, cserébe Koke játékjogáért. A Barcelona a fiatal középpályás mellett némi pénzt is ad a spanyol bajnoknak.


A Bayernből igazolna a Liverpool is

Miután továbbra sem sikerült dűlőre vinni Adam Lallana szerződtetését a Southamptonnal, a Liverpool tárgyalásokat kezdeményez a Bayern Münchennel, hogy az angol válogatott középpályás alternatívájaként inkább a svájci szélsőt, Xherdan Shaqirit próbálja meg megszerezni – írja a Daily Star.


Mourinho nem tett le Khediráról

Ugyan a Ramires-Khedira cserét visszautasította, José Mourinho, a Chelsea menedzsere továbbra sem tett le arról, hogy megszerezze korábbi játékosát, és Londonba csábítsa a Real Madrid német válogatott középpályását – írja a Daily Star. A “Kékek” legfőbb riválisa a városi vetélytárs Arsenal lehet a 27 éves labdarúgó kegyeiért folytatott versenyfutásban.


Callejon ügynöke cáfol

A Napoli spanyol középpályásának képviselője kijelentette, sem vele, sem az olasz klubbal nem lépett kapcsolatba hivatalos úton a Chelsea, így egyelőre szó sincs arról, hogy José Mourinho Londonba próbálná csábítani korábbi madridi játékosát.


Songot a MU-nak ajánlgatják

A Daily Mail úgy értesült, a Barcelona felvette a kapcsolatot a Manchester Uniteddal, hogy megpróbálják eladni a középpályást kereső “Vörös Ördögöknek” Alex Songot, akit két éve az Arsenaltól igazoltak, ám azóta többnyire csak a kispadon kap helyet a katalánoknál.


Taarabt a Napoliban köthet ki

A TalkSPORT információi szerint Rafa Benítez szeretné Nápolyba csábítani a QPR marokkói középpályását, Adel Taarabtot, aki a tavaszt kölcsönben az AC Milannál töltötte. Pippo Inzaghi kinevezését követően a milánóiak nem tettek ajánlatot a szélsőért, aki így jelen állás szerint visszatér Londonba.


Van Gaalnak Manchesterben is kell Robben!

A Manchester United 28 millió fontos ajánlatra készül Arjen Robbenért, a Bayern München holland válogatott szélsőjéért – írja a Caughtoffside. Robbent 2010-ben épp a jelenlegi holland szövetségi kapitány igazolta le a Bayernhez.


Iturbe 25 milliót érne a Milannak

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint Silvio Berlusconi is áldását adta a projektre, így az AC Milan 25 millió euróért szerződtetheti a Verona 21 éves, argentin szélsőjét. A milánóiak mellett a Juventus és az AS Roma is érdeklődik a játékos iránt.


Ukrán szélső a Chelsea-nél?

A Chelsea 15 millió eurót készül ajánlani Andrij Jarmolenkóért, a Dinamo Kijev és az ukrán válogatott egyik legígéretesebb játékosáért. A szélsőt a 2012-es Európa-bajnokság óta több európai élcsapattal is szóba hozták, ám eddig kitartott a Dinamo mellett.


Schweinsteiger nem elsődleges célpont

A Manchester Evening News beszámolója szerint Louis van Gaal, a United frissen kinevezett menedzsere egyáltalán nem olyan eltökélt a német középpályás megszerzését illetően, mint az a korábbi lapértesülések alapján tűnt. Sőt, a középső középpályás poszt megerősítésére továbbra is sérült honfitársát, Kevin Strootmant tartja a legjobb opciónak.


Az Arsenal nem tett le Balotelliről

Arséne Wenger ajánlatot tett az AC Milannak a válogatott támadó megszerzéséért – értesült a Daily Star. A megkeresés részletei egyelőre nem ismertek, de korábbi lapértesülések szerint 22-25 millió font körül alakulhat az olasz labdarúgó ára.


Xavi: irány Manchester?

A 34 esztendős középpályás Luis Enrique elképzelései szerint az új szezonban már inkább csak mint kiegészítő ember kapna szerepet a Barcelonában, ami kevés lehet a katalán klasszis számára. A Daily Express szerint amennyiben a helyzet nem változik engedhet a United megkeresésének, és Manchesterbe igazolhat.


Brazil karmester Liverpoolban?

A Liverpool tárgyalásokat kezdett a Hoffenheimmel, hogy az ígéretes, brazil középpályás, Roberto Firmino szerződtetéséről egyeztessenek. A 22 éves középpályás 33 mérkőzésen 16 gólt szerzett idén a Bundesligában, értékét 13 millió fontra taksálják.


Koeman “Szent” lesz

Ronald Koeman megegyezett a személyes feltételeket illetően, így hamarosan bejelenthetik, mint a Southampton új menedzsere – írja a Daily Mirror.


Újabb volt Arsenal-játékos a Chelsea-ben?

Cesc Fabregas után Alex Song is a londoniakhoz igazolhat – értesült a Daily Express. A kameruni középpályásért 10 millió fontot fizethet ki a Chelsea.


A pénteki átigazolási összefoglalóért, sajtóhírekért klikk IDE!

Olvasói sztorik