Nemzetközi foci

Saját támadója zsarolja a Realt?

Beárazta egyik legjobb védőjét az Atlético. Riválisától igazolna kapust az Arsenal - Átigazolási hírek.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!


Az Arsenal és a Chelsea is képben Kroosért

Két londoni gigász, a Chelsea és az Arsenal is fontolgatja Toni Kroos, a Bayern München és a német válogatott 24 éves középpályásának szerződtetését – írja a Kicker. A játékost korábban a Manchester Uniteddal és a Real Madriddal is összeboronálták, miután szerződéséből már csak egy év lesz hátra a nyári labdarúgó-világbajnokságot követően.


Újabb horvát a Real radarján

A Le 10 értesülései szerint Carlo Ancelotti Nikky Vuksannal, az Interben játszó Mateo Kovacic ügynökével egyeztetett telefonon, és arról érdeklődött, a 20 éves horvát kipróbálná-e magát a Real Madrid színeiben.


Realból a Realba?

Antoine Griezmann a Real Madridban köthet ki – értesült a Te Interesa. A francia szélső állítólag az idény végén kérvényezte a Real Sociedad vezetőinél, hogy megfelelő ajánlat esetén engedjék el. A Real Madrid pedig kész tárgyalni 30 eurós vételáráról. A megegyezésben az is szerepet játszhat majd, hogy Griezmann jó barátságot ápol Benzemával és Varane-nal, a “Királyiak” két francia légiósával.


Ginter lehet Hummels utódja

A Daily Mail értesülései szerint a freiburgi Mathias Ginter lehet Mats Hummels utódja a Borussia Dortmundnál, amennyiben a 25 éves védő a világbajnokságot követően a Manchester Unitedba igazol.


Benzema megzsarolja Ancelottiékat?

Az AS értesülései szerint az Arsenal által csábított csatár jelezte a Real Madrid vezetősége felé, amennyiben nem duplázzák meg a keresetét, azaz emelik 8 millió euróra éves fizetését, úgy kész elhagyni a csapatot és Londonba igazolni.


Fiatal németet igazolhat a Real

Kevin Volland, a TSG Hoffenheim német válogatott csatára is esélyes a távozni vágyó Alvaro Morata pótlására a Real Madridnál – írja a Diverse. A 21 éves labdarúgó piaci ára akár a 15 millió eurót is elérheti.


Obi Mikel a Valenciában?

Az Superdeporte értesülései szerint a Valenciához kerülhet a Chelsea nigériai válogatott játékosa, John Obi Mikel. A 27 éves labdarúgó 2006 óta először válthat klubot.


Miranda ára: 25 millió euró!

Az Atlético Madrid kész megválni brazil bekkjétől, Mirandától, amennyiben a Barcelona és a Manchester United által is kiszemelt játékosért legalább 25 millió eurós ajánlat érkezik – írja a Marca.


5 millió font Reináért

A Metro úgy értesült, az Arsenal már meg is tette első ajánlatát a Liverpoolnak Pepe Reina játékjogáért, amely 5 millió font. A kapussal jelen állás szerint nem számol Brendan Rodgers, a Mersey-partiak menedzsere, így könnyen lehet már ennyiért is kész megválni tőle.


Lukaku ismét kölcsönbe mehet

A Chelsea harmadszor is kölcsönadhatja belga támadóját, Romelu Lukakut, aki így a West Bromwich Albion és az Everton után a világbajnokságot követően a West Ham Unitednél bizonyíthat – értesült a Mirror.


Balotelli egyre közelebb a Monacóhoz

A Tuttosport értesülései szerint egyre biztosabb, hogy a nyári labdarúgó-világbajnokságot követően az olasz válogatott támadója, Mario Balotelli elhagyja az AC Milant és az AS Moancóhoz szerződik. Az olaszok szerint valószínű, hogy Radamel Falcao játékjoga is az egyezség részét képezi majd.


Az Arsenal is jól járt Fabregas klubváltásával

A Mirror értesülései szerint az Arsenal mintegy 5 millió fonttal lett gazdagabb köszönhetően annak, hogy a Barcelona eladta Cesc Fabregast a Chelsea-nek. A spanyol középpályás három évvel korábbi szerződésében szerepelt egy záradék, mely szerint továbbértékesítés esetén a londoni “Ágyúsok” is részesednek az összegből.


A Liverpool ismét harcban Valdésért?

A spanyol válogatott kapus szerződtetése körül gondok adódtak Monacóban. A játékos térdsérülése miatt a hercegségiek egyelőre kivárnának, a Liverpool pedig ezt a tétlenkedést kihasználva lecsapna a Barcelonát elhagyó hálóőrre – írja a Metro.


Lovren kéne a Barcelonának

A Barcelona képviselői tárgyalásba kezdtek a Southamptonnal a csapat horvát válogatott bekkjének, Dejan Lovrennek a szerződtetése kapcsán – írja a Sport. Lovren egy éve a Lyontól érkezett az angol középcsapathoz, remek szezonjával pedig több élklub, így a Liverpool és a Manchester United figyelmét is felhívta magára.


Bentley visszavonul

Alig 29 évesen bejelentette visszavonulását David Bentley, a Blackburn és a Tottenham korábbi angol válogatott labdarúgója. “Régebben minden percet élveztem a pályán, de mára kicsit olyan lett profi futballistának lenni, mintha robot lennék. Nem akarok csak a pénzért játszani szenvedély nélkül. Nehéz döntés volt, de megszületett és már alig várom az új életem” – nyilatkozta a hétszeres válogatott középpályás a Sky Sportsnak.


Cazorla Madridba tart

Az AS értesülései szerint Santi Cazorla szeretne távozni az Arsenaltól, hogy a spanyol bajnok Atlético Madridnál folytathassa pályafutását. Az “Ágyúsok” ugyanakkor 20 millió euró alatt nem hajlandóak elengedni a középpályást, ami egyelőre nem tűnik megfizethető összegnek az Atléti számára.


Falcao az AC Milanban?

A lombardiaiak belehúznának. A Tuttosport értesülései szerint az AC Milan nyáron ajánlatot tehet Radamel Falcaóért, az AS Monaco térdsérülésből lábadozó támadójáért, amennyiben Mario Balotelli távozik a klubtól. Az olasz csatár lehetséges célállomása egyébként épp a hercegségi alakulat, így a csere sem elképzelhetetlen. Galliani a hírek szerint remek viszonyt ápol Falcao ügynökével, így jöhet létre a transzfer.


Lukaku a Real Madrid célkeresztjében

Amennyiben Alvaro Morata elhagyja a “Királyiakat” a nyáron, úgy a Real a Chelsea belga válogatott támadójával, Romelu Lukakuval erősítheti meg csatársorát – írja a Daily Express. Lukakut korábban a városi rivális Atlético Madrid kapcsán is sokat emlegették.


Meyert nézte ki Rodgers

A mindössze 1995-ös születésű Max Meyert nézte ki kerete további megerősítésére Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere. A Metro információi szerint a “Vörösök” 8 millió eurót fizethetnek ki az egyszeres német válogatott futballistáért a Schalkénak.


Reina az Arsenalban köthet ki!

A Daily Express információi szerint az Arsenal ajánlatot készül tenni a Liverpool rutinos hálóőréért, Pepe Reináért. A spanyol válogatott kapus az előző idényt a Napolinál töltötte kölcsönben, azonban az olasz együttesnek nem áll rendelkezésére a kellő anyagi háttér ahhoz, hogy a világbajnokságot követően szerződtessék is. Wenger hosszú ideje keres már egy megbízható riválist Szczesny mellé, Fabianski és Viviano távozásával pedig még égetőbb lett számára a kérdés.


A Realtól igazolna Szalai csapata

Nacho Fernandez, a Real Madrid saját nevelésű védője nyáron klubot válthat a több játéklehetőség reményében – számolt be az AS. Az idén már 24 éves, U21-es Európa-bajnok bekk eddig 23-szor lépett pályára a Real első csapatában, a legutóbbi szezonban hatszor, azonban mivel esélye sincs a kezdőbe verekedni magát váltana. A német Schalke és a Bayer Leverkusen is örömmel látná. Ára 4 millió euró körül alakulhat.


Törökországba mehet a Chelsea csatára

A Chelsea-nél nem túl sok játéklehetőséghez jutó Demba Ba a Besiktashoz kerülhet a nyáron – írja a Daily Star. A támadóra José Mourinho nem számít a következő szezontól, így megfelelő ajánlat esetén biztosan távozik a Stamford Bridge-ről.


Schweinsteiger közel a távozáshoz?

A Daily Mail értesülései szerint a Bayern München 30 éves középpályása hajlik az egyezségre a Manchester Uniteddal, miután korábbi edzője, Louis van Gaal személyes kérésére az Old Traffordra kerülhet. A sportoló és a szakember a Bayernnél korábban sikeresen dolgozott együtt: bajnoki címet nyertek és a 2010-es BL-döntőbe is bekerültek.


A csütörtöki nap átigazolási pletykái ITT!

Olvasói sztorik