Nemzetközi foci

Wenger nem tett le Mandzukicról

Az Arsenal mestere Brazíliába utazott, hogy megnézze a horvát csatárt.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Cikkünk folyamatosan frissül!


Kolarov hosszabbított a Manchester Cityvel, hároméves szerződést írt alá!


Angliában nagy a mozgolódás

Dejan Lovren átigazolási kérelmet nyújtott be a Southampton vezetőségének. Rafael van der Vaart iránt a QPR érdeklődik, míg a Stoke City Mame Dioufot igazolná le. Az Arsenal pedig továbbra sem tett le Alvaro Morata megszerzéséről.


Fabegeas a Chelsea-é! Részletek ITT


Reina jövője kérdéses

A Napoli szívesen megtartaná Pepe Reinát, azonban a liverpooli fizetését nem tudnák garantálni számára. A spanyol kapus így visszatér majd Angliába és Liverpoolban kezdi meg a felkészülést.


Jérémy Ménez az AC Milané – hivatalos

Az AC Milan hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Jérémy Ménezt. A francia szélső csütörtök reggel esett át az orvosi vizsgálaton. Menez korábban már játszott Olaszországban, hiszen 2011-ben az AS Romától szerződött a francia PSG-hez!


Gaitan távozhat a Benficától!

A 26 éves támadó ügynöke a Manchester United, a Tottenham és a Zenit vezetőivel tárgyal.


Van Gaal nem tett le Mirandáról!

A Manchester United frissen kinevezett menedzsere a világbajnokság után pótolni szeretné a Rio Ferdinand és Nemanja Vidic által hagyott űrt, így szerződtetné az Atlético Madrid középhátvédjét. A holland mester azonban el is engedne játékosokat. Nick Powell a Burnleyhez kerülhet kölcsönbe, míg megfelelő ajánlat esetén Nani, Anderson és Javier Hernandez is távozhat.


A Tottenham dél-amerikaiakat szerződtetne

Mauricio Pochettino a River Plate 18 éves támadóját, Sebastian Driussit és az ecuadori középhátvédet, Frickson Erazót igazolná le.


Átalakulhat a Chelsea kerete!

Bemba Ba iránt a Besiktas érdeklődik, míg John Obi Mikelt a Valencia szerződtetné. A nigériai középpályást Cesc Fabregassal pótolnák, ám az ő jövője szinte biztosan csak a vb után dől majd el. Romelu Lukaku iránt a Real Madrid és az Atlético is érdeklődik, míg arról is pletykálnak, hogy Drogba visszatér a Chelsea-hez. José Mourinho ennek függvényében Fernando Torresről is lemondana, hiszen Diego Costa már szinte biztosan érkezik.


Claudio Bravo a Barcához igazolna!

A Daily Star szerint a Real Sociedad hálóőre kikosarazta a kapust kereső Arsenalt. Mindezt azért tette, hogy felvegye a versenyt Ter-Stengennel és ő lehessen Valdes utóda.


Roberto Martinez holland játékost igazolna

Az Everton menedzsere ellátogatott a hollandok edzésére, hogy szemügyre vegyen több játékost. A Daily Mail szerint a Dinamo Kijev támadójára, Jeremain Lensre és a Feyenoord két hátvédjére,
Bruno Martins Indire és Stefan de Vrijre volt kíváncsi!


Nagy az érdeklődés Mandzukic iránt!

Az Express értesülése szerint Arséne Wenger nem tett le Mario Mandzukic szerződtetéséről. Az angol lap úgy tudja, hogy az Arsenal mellett a Wolsburg, a Chelsea és a Manchester United is szerződtetné. Kivásárlási ára 20 millió font lehet.

Olvasói sztorik