Nemzetközi foci

Cavani Manchesterbe költözhet

Edinson Cavani 56 millió fontért válthat klubot, Torres maradhat, Khedira mehet. A nap átigazolási hírei egy helyen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Cikkünk folyamatosan frissül!

Cech távozhat a Stamfordról?

A Goal értesülései szerint Courtois új, ötéves kontraktust készül aláírni a Chelsea csapatával, és akár már a következő szezontól a kékek kezdőkapusa lehet. Ebben az esetben vajmi kevés az esélye annak, hogy a 32 esztendős Cech Londonban marad.

Lamela pakolhat?

A Juventus, a Napoli és az Inter is szívesen soraiban tudná a következő szezontól Erik Lamelát, amennyibe a Spurs új mestere, Mauricio Pochettino nem tart igény az argentin játékára – írja a Corriere dello Sport.


Erősödhet a Crystal Palace

Az együttes első sorban három játékosra vetné ki hálóit – írja a Daily Express. Joleon Lescott, Peter Crouch és Jack Cork is érkezhet a nyáron.


Mandzukic Madridban?

A Corriere dello Sport arról cikkezik, hogy Mario Mandzukic a Real Madrid csapatánál köthet ki, miután biztosan távozik Münchenből.


Insigne nem megy sehova

Korábban arról szóltak a hírek, miszerint az olasz válogatott Insigne klubot válthat a nyáron. A legkomolyabb kérők a Premier League-ből akadnak, ám a játékos ügynöke elmondta, elég valószínűtlen, hogy kliense idén nyáron távozik Nápolyból. Insignét 2018-ig köti a szerződése az olasz együtteshez.


Az Arsenal vinné Khedirát

Angol sajtóértesülések szerint Sami Khedira a világbajnokságot követően aláírhat az Arsenalhoz. A Real Madridban nem túl sok szerephez jutó tunéziai származású középpályás 16 millió fontért válthat klubot.


Van Gaal korábbi játékosát is kiszemelte

Újabb Express-jelentés: a hírek szerint van Gaalnak Alexis Sánchez és Bastian Schweinsteiger kell! Fejenként 20 millió fontos ajánlatot készülnek tenni a Vörös Ördögök.


Visszatérő ágyús

Carlos Vela visszatér az Arsenal csapatában és a következő szezont biztosan Arséne Wenger irányítása alatt fogja játszani. A mexikói csatár a Real Sociedad együttesétől érkezik vissza a brit fővárosba.


Maradhat Torres

Fernando Torres Diego Costa érkezése ellenére is maradhat a Chelsea csapatában. – számolt be a Sun. A 30 esztendős spanyol válogatott támadó 1574 percet játszott a mögöttünk álló szezonban Mourinho csapatában.


Cavani Manchesterben köthet ki

Edinson Cavaniért kész 56 millió fontot ajánlani a Manchester United. – írja a Express. A hírek szerint jó esély van arra, hogy az uruguay-i játékos ősztől már van Gaal csapatában futballozhasson. Al-Khelaifi, a PSG elnöke elmondta, hogy Cavani nem elégedett a pozíciójával, ennek ellenére boldog a francia fővárosban. Az elnök hozzátette, hogy Cavani középső csatárt szeret játszani, de mindig az edző feladata meghatározni a taktikát és a hadrendet. „Talán jövőre változik a szisztéma.” – mondta

Olvasói sztorik