Nemzetközi foci

Wilshere bizonyítana

Az Arsenal sztárja úgy véli, a Háromoroszlánosok amennyire csak lehetett felkészültek a vasárnapi, olaszok elleni nyitómérkőzésre.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jack Wilshere megígérte: minden tőle telhetőt megtesz a vébén, bármilyen szerepet is szán neki Roy Hodsgon. „Minden körülmények között a csapat (Anglia) az első” – mondja Wilshere.
A játékos vélhetően az olaszok elleni kulcsmeccsen csak a padon foglalhat helyet. Wilshere azonban elszánt, és hangsúlyozta: az a feladata és kötelessége, hogy elfogadja a kapitány döntését. Ugyanakkor várja az esélyt, hogy Brazíliában is ragyoghasson.
„Szerintem a világbajnokságon nem csak tizennégy játékos juthat szóhoz. Az egész keretre és az öltözőben is mindenkire szükség lesz. Mindegy, hogy kezdőként vagy csereként jutok szóhoz, azon leszek, hogy segítsem a csapatot. A lehető legtöbbet akarom kihozni magamból, szeretném megmutatni, mit tudok.”

Majd a brazil körülményekről is beszélt a játékos: „Az emberek úgy hiszik, félünk az itteni körülményektől, pedig ez nem igaz. Keményen készültünk Portugáliában, sikerült akklimatizálódni. A csapatnak már hűtőrendszere is van az öltözőben, ami óv minket a túlmelegedéstől.”
Végül az angolok hetese kitért az olaszok elleni mérkőzésre is: „Tudjuk, mire számíthatunk. Az olaszoknak nagyon jó csapatuk van, és két évvel ezelőtt legyőztek minket az Eb-n. Most is ott lesz náluk Balotelli, akire nagyon oda kell figyelnünk. Láthattuk az elmúlt időben, hogy Mario remek játékos.”

Olvasói sztorik