Nemzetközi foci

Mandzukic jöhet Balotelli helyére

Öt millió eurós fizetést ajánl Kroosnak a Real Madrid, megszabadulna Fellainitől az MU. A nap átigazolási hírei egy helyen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!


A Milanból erősítene a Real Madrid

A BL-győztes Real Madrid szemet vetett az AC Milan 21 esztendős, a védelem mindkét szélén, illetve a középpálya jobb oldalán is bevethető játékosára, Mattia De Sciglióra.


40 millióért igazolt az MU?

Angol lapértesülések szerint a Manchester United 40 millió fontért átigazolta a Southampton 18 esztendős balhátvédjét, Luke Shawt. Az angol válogatott játékos heti 160 ezer fontot kereshet a Vörös Ördögöknél. Ha a hír igaz, a manchesteriek a nagy rivális Chelsea elől orozták el a tehetséges fiatalt.


Cazorla elhagyhatja az Arsenalt

Santi Cazorla távozhat az Arsenaltól, és visszatérhet Spanyolországba. Az Ágyúsok 29 esztendős támadója iránt az Atlético Madrid érdeklődik, amely 22 millió eurót sem sajnálna a csatár megszerzéséért.


A Roma védője a Chelsea-t választaná

Mehdi Benatia, az AS Roma 27 esztendős marokkói játékosa Londonban köthet ki, de az Arsenal helyett a Chelsea-t választaná szívesen.


Jovetics visszatérhet Olaszországba

Az angol Daily Mail szerint az Internazionale ajánlatot készül tenni a Manchester Citynek Stevan Joveticsért.


Khedira: Arsenal?

Francia lapértesülések szerint Sami Khedira 20 millió euróért a Real Madridtól az Arsenalba szerződik a nyáron.


Két Barca-csatár is a Premier League-be kerülhet

A kevés játéklehetőséghez jutó Cristian Tello az Evertonhoz, míg Alexis Sánchez a Manchester Unitedhez szerződhet a nyáron. Utóbbi esetében a katalán klub egyelőre megszakította a tárgyalásokat, ugyanis megvárják, hátha a vb alatt tovább emelkedik a chilei támadó értéke, s úgy több pénzt csikarhatnak ki az üzletből.


A Monaco sérülten is leigazolná Valdest

Továbbra is a nyári átigazolási időszak egyik legnagyobb kérdése, hogy hol folytatja pályafutását a Barcelonától távozó Victor Valdes. Korábban az Arsenal és a Manchester City érdeklődéséről lehetett hallani, ám konkrétumokig egyik csapat sem jutott el a jelenleg sérülés után lábadozó kapussal. A 32 esztendős hálóőr legújabb kérője a Monaco, amely a második helyen végzett a Ligue 1-ban. A legnagyobb kérdés azonban még mindig az, hogy melyik csapat igazolna le egy olyan kapust, aki szeptember előtt biztosan nem lesz bevethető állapotban.


Hazard: 100%, hogy maradok

Eden Hazard határozottan cáfolta a távozásáról szóló pletykákat.
“Szerződésem van a Chelsea-vel, sőt, új kontraktusról tárgyalunk a vezetőkkel, ami azt jelenti, bíznak bennem, számítanak rám. Maradni akarok, persze a futballban bármi megtörténhet.”


5 millió eurós fizetést ajánl Kroosnak a Real Madrid

A Királyi gárda igen élénken érdeklődik Toni Kroos iránt. A Bayern München támadó-középpályásának jövő nyáron jár le a szerződése a bajorokkal, a Real pedig évi 5 millió eurós fizetéssel csábítaná Kroost Spanyolországba. Már ha ez egyáltalán csábító a számára, hiszen mindössze fél millióval keresne többet, mint jelenleg. Götze 12 milliójához képest igencsak le van maradva.


12 millió fontért elengedik Fellainit

A Manchester United alig egy évvel Fellaini leigazolását követően már meg is szabadulna a belga középpályástól. A Vörös Ördögök tavaly 30 millió font körüli összegért szerződtették a 26 esztendős játékost az Evertontól, most ennek az összegnek kevesebb, mint a feléért bárki elviheti.


Milan: Mandzukic jöhet Balotelli helyére?

Egyre biztosabb, hogy Mario Balotelli a nyáron távozik az olasz AC Milan együttesétől. Pótlását a milánóiak a Robert Lewandowski érkezésével a Bayern Münchennél létszámfelettivé váló Mario Mandzukic-csal oldanák meg. Adriano Galliani, a Milan ügyvezetője 25 millió eurót sem sajnálna kifizetni a német bajnok horvát támadó megszerzéséért.
Balotelli ügyében egyébként a Galatasarayt tartják az egyik lehetséges befutónak.


Cuadradoról tárgyal a Barca

A Fiorentina 25 esztendős kolumbiai szélsőjével erősíthet a Barcelona. Juan Cuadrado menedzsere, Alessandro Lucci tárgyalásokat folytat a katalánok vezetőivel, állítólag közel a megegyezés.


Ramsey még mindig a Barca célkereszjében

A katalánok továbbra sem tettek le arról, hogy megszerezzék az Arsenal 23 éves, walesi válogatott középpályását Aaron Ramseyt – számolt be a Daily Star. A labdarúgóhoz ugyan ragaszkodik Arséne Wenger, de egy 45-50 millió euró körüli ajánlattal vélhetően gondolkodóra lehetne bírni a francia menedzsert. Ramsey iránt korábban a Guardiola vezette Bayern is érdeklődött.


A Porto vinné a Liverpool középpályását

Julen Lopetegui, az FC Porto vezetőedzője nagy rajongója és örömmel látná csapatában a Liverpool ifjú, spanyol középpályását, Susót – írja a portugál O Jogo.


Ibra az MLS miatt elhagyná a PSG-t

A 32 éves Zlatan Ibrahimovic a Sports Illustratednak adott nyilatkozatában elárulta, ha jelenlegi szerződése 2016-os lejártát követően nem hosszabbít a párizsi alakulattal, akkor szívesen igazolna Amerikába, ahogyan azt jó barátja, Henry tette anno. “Jóban vagyunk, gyakran beszélünk telefonon és mesél. Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy kövessem a példáját” – mondta a svéd.


Sevillában tárgyalnak Rakiticről

A Barcelona képviselői Sevillába utaztak, hogy ott egyeztessenek Ivan Rakitic átigazolásáról. A goal.com úgy értesült a 26 éves horvát középpályás 20 millió euróért és a Barcelona B-ben játszó középpályás, Denis Suarez játékjogáért cserébe érkezhet a Nou Campba.


Morata mégis Angliában köt ki?

Miután Carlo Ancelotti bejelentette, hogy a Real Madrid kész kölcsönadni fiatal támadóját, Alvaro Moratát, az Arsenal és a Tottenham ismét akcióba lendült, hogy megszerezze őt. A fiatal spanyol a hírek szerint előrehaladott tárgyalást folytat a Juventusszal is.


A hétfői híreket, pletykákat itt elolvashatjátok egy helyen!

Cikkünk folyamatosan frissül!

Olvasói sztorik