Nemzetközi foci

Lukaku brazil gólokkal bizonyítana

A belgák sztárja, Romelu Lukaku reméli, hogy a vb-n lőtt góljaival felhívja magára Mourinho figyelmét is.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

„Egy dolgot biztosan tudok: a Chelsea még mindig a legnagyobb klub Angliában. Ráadásul nagyon-nagyon jó menedzserük van” – hízelgett a vb előtt Lukaku Special One-nak.
Lukaku abban reménykedik, hogy a Brazíliában lőtt góljaival előtérbe kerülhet a Chelsea-nél. A belgák kilencese hisz abban, hogy egy jó brazíliai szerepléssel visszatérhet a Stamford Bridge-re. „Tudom, hogy mentálisan erősnek és frissnek kell lennem a vb-re.”
Az biztos, a remek formában lévő játékos előtt minden lehetőség adott, hogy ragyogjon Dél-Amerikában, hiszen Christian Benteke sérülése miatt a belgák új kilencesévé lépett elő.
Lukaku tisztázta: a világbajnokság után vissza akar térni a londoni Kékekhez, és nem foglalkozik a Diego Costával kapcsolatos átigazolási hírekkel. Hangsúlyozta azt is: nem akar az Atléticohoz szerződni.

Lukaku életének legnagyobb meccsét minden bizonnyal Brazíliában játszhatja. A belgák az oroszokkal, Algériával és Dél-Koreával szerepelnek egy csoportban. A Vörös Ördögök nagyon erős csapattal vágnak neki a sorozatnak, hiszen a keret telis-tele van PL játékosokkal, elég, ha Vincent Kompany, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen, Moussa Dembele vagy Eden Hazard nevét említjük.
A belgák sztárja az idei szezonban az Evertonnál játszott kölcsönben, ahol parádés szezont zárt. Harminchárom mérkőzés van a lábaiban, amelyeken tizenhat gól jegyzett. Jose Mourinho láthatta az elmúlt tíz hónapban, mennyit fejlődött Lukaku az Evertonnál.

Olvasói sztorik