Nemzetközi foci

Madridi triót igazolna Mourinho

Két középpályás és egy védő érkezhet Londonba Ramiresért és némi pénzért cserébe. - A nap átigazolási hírei egy helyen!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!


44 évesen is a Premier League-ben

A Tottenham hivatalos honlapján számolt be arról, hogy új szerződést kötöt veterán, amerikai hálóőrével, Brad Friedellel. A 43 éves kapus kontraktusát egy évvel toldották meg a londoni klubnál, így a következő szezonban, akár 44. születésnapját követően is aktív PL-játékos lehet – írja a Daily Star.


A BVB cáfol

Sascha Fligge, a német Borussia Dortmund kommunikációs vezetője a DPA megkeresésére cáfolta azon sajtóértesüléseket, melyek szerint a csapat sztárja, Marco Reus megegyezett volna a Barcelonával és 35 millió euró ellenében a katalánokhoz igazolna. “Marco idén nyáron biztosan nem vált klubot” – mondta Fligge.


Rómában Lukaku érkezésében bíznak

Angol lapértesülések szerint az AS Roma is bejelentkezett a Chelsea belga válogatott támadójáért, Romelu Lukakuért. José Mourinho továbbra sem határozott az ifjú támadó jövőjét illetően – aki az előző szezont az Evertonnál töltötte kölcsönben -, ezt a bizonytalanságot használná ki az olasz csapat. Lesz-e Roma-lu Lukaku? – teszi fel kérdését vicces szójáték formájában a Daily Star.


Hármat igazolna Madridból Mourinho

A Daily Express értesülései szerint a Real Madrid továbbra sem tett le arról, hogy megszerezze magának Ramirest a Chelsea-ből. José Mourinho a jelek szerint korábbi álláspontján módosítva mégis hajlandó lehet belemenni az üzletbe, cserébe azonban Sami Khedirát és Iscót is a Stamford Bridgre csábítaná. A két középpályás mellett a francia bekk Raphael Varane megszerzése is napirendi pont Londonban.


A United többet fizetne Fabregasnak

Bár a Manchester United kedvezőbb fizetést ajánlott Cesc Fabregasnak, a Barcelona spanyol középpályása továbbra is a Chelsea-t favorizálja, mint lehetséges új csapata – számolt be Tancredi Palmeri, olasz sportújságíró. A zsurnaliszta úgy tudja, a londoni klub a személyes feltételeket illetően már megegyezett Fabregasszal, most már csak a vételár lehet kérdés.


Eto’o Liverpoolban?

A Tuttomercatoweb szerint Samuel Eto’o az Evertonban köthet ki a világbajnokságot követően. A 33 éves kameruni támadó szerződése lejárt a Chelsea-nél, így jelenleg szabadon igazolható. Amerikából, Kínából és Japánból is akadnak megkeresései, de a Juventus is komoly érdeklődést mutat iránta. Ennek ellenére korábban kijelentette, ha teheti, inkább Angliában maradna, és ott is inkább Londonban.


Shaw “Vörös Ördög” akar lenni

A Southamptonban futballozó Luke Shaw a szezon utolsó bajnokiját követően közölte a klub vezetőivel, távozni akar és a Manchester Unitedban szeretné folytatni karrierjét – számolt be a BBC. A 19 éves, válogatott bekk klubváltása ennek ellenére bizonytalan, a “Szentek” ugyanis 30 millió fontot szeretnének kapni játékjogáért cserébe.


Courtois után Lukaku

A spanyol AS információi szerint az Atlético Madrid közel jár a megegyezéshez a Chelsea-vel Romelu Lukaku kölcsönvételéről. A belga válogatott támadó szintén szívesen csatlakozna a spanyol bajnokhoz. Az ugyanakkor egyre biztosabb, hogy Thibaut Courtois nem tér vissza negyedik szezonjára is a “Matracosokhoz.


Cerci a Premier League-be igazolhat

Ciro Immobile után újabb sztárja hagyhatja el a Torinót. A 12-szeres olasz válogatott Alessio Cerci 16,5 millió fontért a Manchester Unitedhoz vagy a Tottenhamhez igazolhat a világbajnokság után – írja a TalkSPORT.


Törökországba igazol a Liverpool csatára

Samed Yesil, a Liverpool U-válogatott német támadója a Trabzonsporban folytatja pályafutását – írja a játékos twitter-bejegyzésére hivatkozva a 101 Great Goals. A 20 esztendős csatár egy évre, kölcsönbe kerül a törökökhöz.


A Barcelona megállapodott Reusszal

A Sport információi szerint a személyes feltételeket illetően mindenben megállapodott egymással az FC Barcelona vezetősége és Marco Reus, a Borussia Dortmund német válogatott futballistája, így a szélső 35 millió euróért cserébe a katalánokhoz igazol a nyáron.


Morata megállapodott a Juventusszal

Ugyan korábban az Arsenal, a Manchester United és a Tottenham is bejelentkezett érte, Alvaro Morata a Juventusban folytathatja a pályafutását – értesült a Tuttosport. Az olaszok úgy tudják, a támadó a több játéklehetőség reményében igazol a Real Madridtól Torinóba, ahol ötéves szerződést köt és 10,5 milliót eurót kereshet majd.


Honfitársaival erősíthet Wenger

Az Arsenal a világbajnokságot követően szerződtetni kívánja Clement Greniert, a Lyon karmesterét, illetve Morgan Schneiderlint, a Southampton vb-résztvevő középpályását – írja a L’Equipe.


Francia támadó a Liverpoolnál?

A “Vörösök” egyelőre nem állnak le támadószekciójuk megerősítésével. A Daily Mirror úgy értesült, a Pool ajánlatot készül tenni Andre Ayewért, az Olympique Marseille ghánai csatáráért, akit a Newcastle United is örömmel látna a sorai közt.


Ferdinand egyre közelebb a QPR-hez!

Miután kikosarazta az Aston Villát, egyre biztosabbnak tűnik, hogy Londonban folytatja pályafutását Rio Ferdinand, a Manchester United korábbi csapatkapitánya. A 35 esztendős bekk az újonc Queens Park Rangershez igazolhat, amely egyéves szerződést és heti 80 ezer fontos fizetést kínál számára – írja a Daily Mail.


Gulácsi csapatából erősítene a WHU

A Daily Mail értesülései szerint a londoni West Ham United 10 millió fontért cserébe szerződtetheti a Red Bull Salzburgtól Sadio Mane-t.


A City 30 milliót fizetne a Realnak

Az El Mundo Deportivo értesülései szerint a Manchester City közel került a megállapodáshoz a Real Madriddal Pepe megszerzése kapcsán. Az angol bajnok 30 millió eurót fizethet ki a 31 esztendős portugál bekkért, miután a francia Mangala ismét kikosarazta a csapatot, míg Benatíát csak 60 millió körül engedné el az AS Roma.


Távozik a Bayern csatára

Mario Mandzukic, a Bayern München támadója hosszabb interjút adott az egyik horvát lapnak, melyben bejelentette, a világbajnokság után klubot vált. A játékos azt is elárulta döntésének fő oka a vezetőedző, Pep Guardiola! Az interjú ITT olvasható.


Pogba 50 millióért sem eladó

A francia Paris SG 50 millió eurós ajánlatot tett Paul Pogbáért, a Juventus válogatott középpályásáért, ám a torinói gárda elutasította a megkeresést – számolt be a Tuttosport.


UP-válogatottat igazolna Wenger

A The People értesülései szerint az Arsenal hamarosan ajánlatot tesz Calum Chambersért, a Southampton 19 éves jobb hátvédjéért, aki Bacary Sagna pótlására érkezhet.


Koke és Reus kell Enriquének

A Barcelona két fő kiszemeltje a nyári átigazolási időszakra a dortmundi Marco Reus és az Atlético Madridot erősítő Koke – írja az El Mundo Deportivo. A lap szerint a két sztár külön-külön legalább 30 millió eurójába kerülhet a katalánoknak.


Fellaini 15 millióért mehet

Az egy éve igazolt belga középpályásra nem tart igényt Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere, így a klub most lényegében féláron, 15 millió fontért szeretne megválni tőle – számolt be hírében a The Times.


Kroos mégis eladó

A spanyol El Confidencial értesülései szerint miután továbbra sem tudott megállapodni új szerződése feltételeiről a Bayern Münchennel, Toni Kroost nyáron mégis pénzé teheti a bajor alakulat. A lap úgy tudja, a 2013-as Bajnokok Ligája-győztes a Manchester Unitednak és a Real Madridnak is felajánlotta a 24 éves labdarúgó játékjogát.


Cikkünk folyamatosan frissül!

Olvasói sztorik