Nemzetközi foci

Diego Costa elárulta, hol folytatja

A spanyol válogatott támadó újságírói kérdésre megerősítette, úgy fest, elhagyja a BL-döntős Atlético Madridot.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az El Salvador ellen lejátszott edzőmérkőzést követően a spanyol válogatott támadója, Diego Costa megerősítette az újságíróknak, nyáron vélhetően távozik csapatától az Atlético Madridtól és Londonban folytatja pályafutását.

“Hogy a Chelsea-be igazolok-e? Igen, nagyon úgy tűnik” – mondta a 25 esztendős labdarúgó, aki a hírek szerint egy 75 millió fontos transzfer keretei közt vált klubot a világbajnokság után.

A megállapodás értelmében José Mourinho együttese 35 millió fontot fizet a játékosért, aki valószínűleg öt évre ír majd alá a Stamford Bridge-en. Costa jelenleg 50 ezer fontnak megfelelő fizetést tesz zsebre Madridban, ezt a Chelsea megtriplázza, azaz nyártól 150 ezer fontot kereshet majd hetente.

A csatár az idei szezonban 36 gólt szerzett a spanyol bajnoki címet elhódító Atlético Madridban, ezzel a góllövőlista második helyén végzett Cristiano Ronaldo mögött.

A labdarúgó a hírek szerint már át is ment az ilyenkor szokásos orvosi teszteken és vélhetően még a világbajnokság jövő csütörtöki rajtja előtt bejelentik Angliában.

Olvasói sztorik