Nemzetközi foci

Müller távozhat

Ha a Bayernben nem jut több szerephez, még a nyáron elhagyhatja a bajorokat.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Thomas Müller ismét nyilatkozatot adott, amelyben leszögezte, csak akkor marad továbbra is a Bayern Münchenben, ha állandó tagja lehet a kezdőcsapatnak, ellenkező esetben távozni fog.
„Most jött el az a pillanat, amikor látni szeretném, mi lesz a sorsom a következő szezontól” – mondta a Stern magazinnak a német játékos.
„Szükségem van rá, hogy tudjam, hogy stabil kezdő leszek-e a csapatomban és ténylegesen számítanak-e rám. Szeretnék maradni, de garancia nincs semmire.”
Tavaly Müllert több klubbal is szóba hozták, a listán szerepelt például a Barcelona és a Manchester United is. A csatárt 2017-ig köti a kontraktusa Németországba, ez némiképp megbonyolítja a dolgokat.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.